Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Atlanta'dan The Empress'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Atlanta'dan The Empress'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
01.10.2022 - 10:15

Kaliteli bir dizi arıyor ama bulamıyor musun? Senin için dizi önerilerini sıraladığımız listede zevklerine hitap eden bir yapımla karşılaşacağına kuşkumuz yok. Hazırladığımız dizi önerileri listesinde komediden drama, aksiyondan fantastiğe pek çok türden yapımla karşılaşacaksın. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan, seni detaylara ışınlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trainwreck: Woodstock '99 (2022)

Trainwreck: Woodstock '99 (2022)

Özet: Bu mini müzik belgeseli 1999'daki Woodstock'ta neler yaşandığını irdeliyor. Woodstock 1969, barış ve müzik sözü verdi. Ancak Woodstock 1999, günlerce öfke, isyan ve büyük zarar sahne oldu. Belgeselde, yaşanan felaketin arkasında yatan nedenler gözler önüne seriliyor. 

Oyuncular: Stars Ananda Lewis, Heather, Colin Speir

Yaratıcı: Jamie Crawford

The Family (2019)

The Family (2019)

Özet: The Family adlı mini dizi aile olarak bilinen esrarengiz bir Hıristiyan grubun, Washington DC'deki muazzam etkisini kullanarak küresel emellerini gerçekleştirme hikâyesini anlatıyor.

Oyuncular: Jeff Sharlet, James Cromwell, Doug Hampton

Yaratıcı: Jesse Moss

Dynasty (2017-2022)

Dynasty (2017-2022)

Özet: Dynasty, Amerika'nın en zengin iki ailesinin güç, servet ve aile ilişkilerini takip eden entrikalı biz dizi. Karizmatik ve kurnaz Fallon Carrington, babasının küresel enerji şirketinde çalışmayı düşünmektedir. Babası Blake Carrigton, Fallon ve kardeşi Steven'i Atlanta'ya çağırır. Fallon, aile bireylerinin buluştuğu bu toplantının kendi terfisi ile ilgili değil de yeni üvey anneleri Cristal ile tanıştırılması ile alakalı olduğunu öğrenince şok olur. Cristal da Fallon gibi kurnaz ve neredeyse onun kadar gençtir. Fallon, Cristal'ın sıradan bir para avcısı değil; hırslı, prensip sahibi ve Carrington Atlantic'de reklamcılık konusunda çok bilgili olduğunu, babasını da gerçekten sevdiğini kısa sürede fark edecektir.

Oyuncular: Elizabeth Gillies, Daniella Alonso, Robert Christopher Riley

Yaratıcılar: Josh Schwartz, Stephanie Savage, Sallie Patrick

İçeriğin Devamı Aşağıda

Superstition (2017-2018)

Superstition (2017-2018)

Özet: Bu doğaüstü drama dizisi gizemli bir kasabadaki tek cenaze evinin sahipleri olan Hastings ailesini merkez alıyor. Hasting ailesi, Georgia eyaletinde gizemli bir kasaba olan La Rochelle'deki tek cenaze evinin ve mezarlığının sahipleridir. Kasabanın tüm karanlık sırlarını ve tarihini bilen aile, esrarengiz bilgiler ve eski ilimlerle ilgili yeteneklerini kullanarak buradaki kötülüğü bastırmaya çalışıyor.

Oyuncular: Brad James, Morgana Van Peebles, W. Earl Brown

Yaratıcı: Joel Anderson Thompson

Insivible City (Cidade Invisível / 2021-)

Insivible City (Cidade Invisível / 2021-)

Özet: Fantastik öğelerle bezeli gizem dozu yüksek dizi efsanevi yaratıklarla dolu bir dünyaya adım atan Eric'i takip ediyor. Çevre polisi Eric, Brezilya sahilinde ölü bir yunus bulur. Başlangıçta talihsiz bir tesadüf olarak düşündüğü bu olay, zamanla karşısına çıka biri dizi açıklanamaz olayla birlikte Eric’i bilinmeyen bir dünyanın kapısını aralanmasını sağlar. Efsanevi yaratıklarla dolu bir dünyaya adım atan Eric, onlar sayesinde geçmişinin gizli kalmış kısımlarını aydınlatmaya başlar.

Oyuncular: Marco Pigossi, Alessandra Negrini, Fábio Lago

Yaratıcı: Carlos Saldanha

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Empress (2022-)

The Empress (2022-)

Özet: Gerilim, entrika ve bolca romantizmle harmanlanan The Empress'te asi ruhlu Elisabeth, imparator Franz'a âşık olur. İkili eklenmedik bir şekilde evlenir ve Elisabeth, Viyana sarayına adım atar...

Oyuncular: Hanna Hilsdorf, Svenja Jung, Devrim Lingnau

Yaratıcı: Katharina Eyssen

Gran Hotel (2011-2013)

Gran Hotel (2011-2013)

Özet: Hikâye 1900'lerin başında kurgusal bir İspanyol sahil kasabası olan Cantaloa'da bir aile işletmesi otelinde geçiyor. Dizi konuklar ve işletme sahipleri arasında geçen sırlar, yalanlar, entrikalar ve kışkırtıcı ilişkiler i takip ediyor.

Oyuncular: Adriana Ozores, Amaia Salamanca, Yon González

Yaratıcı: -

Romance Is A Bonus Book (2019)

Romance Is A Bonus Book (2019)

Özet: Bir yayınevinde çalışan insanların hikâyelerini takip eden bu romantik dizi Güney Kore'den listemize dâhil oluyor. Cha Eun Ho, bir yayınevinin baş editörü olan başarılı ve yakışıklı bir yazardır. Kang Dan-Yi ise iş bulmaya çalışan bekar bir annedir. Bir türlü iş bulamayan Kang Dan-Yi, özgeçmişi hakkında yalan söyleyerek Cha Eun-Ho’nun çalıştığı yayınevinde işe başlar. Bu sayede birlikte vakit geçirmeye başlayan Cha Eun Ho ve Kang Dan-Yi arasında çok geçmeden bir yakınlaşma başlar. 

Oyuncular: Lee Jong-Suk, Lee Na-young, Jung Yoo-jin

Yaratıcı: Jung Hyun-jung

Love, Victor (2020-2022)

Love, Victor (2020-2022)

Özet: LGBTİ+ temalı bir komedi dizisi, genç lise öğrencisi Victor'ı merkezine alıyor. Creekwood Lisesi’nin yeni öğrencisi olan Victor, yeni hayatına alışmaya çalışır. Kendisini keşfetme yolculuğunda olan Victor, bir yandan yeni şehre alışmaya çalışırken yaşadığı zorlukların üstesinden gelmeye çalışırken bir yandan da cinsel yönelimiyle mücadele eder. Hayatında her şeyin üst üste geldiği bu dönemde, lisede yaşadığı zorlukların üstesinden gelebilmek için Simon’dan yardım ister.

Oyuncular: Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel

Yaratıcılar: Isaac Aptaker, Elizabeth Berger

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atlanta (2016-2022)

Atlanta (2016-2022)

Özet: Childish Gambino ve iki kuzeninin hayatını komik bir dille anlatan Atlanta ırk, ilişkiler, yoksulluk, statü ve ebeveynliğe değinen sosyal ve ekonomik konulardan besleniyor.

Oyuncular: Donald Glover, Brian Tyree Henry, Lakeith Stanfield

Yaratıcı: Donald Glover

The Bold Type (2017-2021)

The Bold Type (2017-2021)

Özet: The Bold Type, küresel bir kadın dergisinden sorumlu kişilerin çılgın hayatlarına ve aşklarına bir eğlenceli bir bakış atıyor.

Oyuncular: Katie Stevens, Aisha Dee, Meghann Fahy

Yaratıcı: Sarah Watson

El Embarcadero (2019-2020)

El Embarcadero (2019-2020)

Özet: Eşinin esrarengiz ölümünün ardındaki sırların peşine düşen bir kadının hikâyesiyle karşı karşıyayız! Ünlü bir mimar olan Alexandra, yerel bir polis memuru olan Conrado’dan aldığı telefonla hayatının kabusu ile karşı karşıya kalır. Genç kadın, kocası Oscar’ın cesedini teşhis etmek için Valensiya dışında bulunan Albufera’ya çağrılmıştır. Birkaç saat önce Oscar ile gelecekleri için plan yapan Alexandra şimdi kocasının ölümünün soğuk gerçekliği ile yüzleşmek zorundadır. Kocasının cinayete kurban gittiğinden şüphelenen acılı kadın, bu gizemli ölümü araştırmaya karar verir. Oscar’ın hayatı ile ilgili araştırma yapmaya başladığındaysa kocasının aslında iki yaşamı olduğunu öğrenir. Oscar’ın Veronica adında bir kadınla ilişkisi vardır. 15 yıldır birlikte olduğu eşinin kendisinden sakladığı hayatı öğrenmek isteyen Alexandra, sahte bir kimliğe bürünerek Veronica ile tanışır ve onunla iş birliği yaparak Oscar’ın ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışır.

Oyuncular: Álvaro Morte, Irene Arcos, Verónica Sánchez

Yaratıcılar: Álex Pina, Esther Martínez Lobato

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın