Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! Anne with an E'den Vis a Vis'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! Anne with an E'den Vis a Vis'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

07.07.2022 - 08:41

'Öyle bir dizi izleyim ki, beni bambaşka dünyalara sürüklesin,' diyenler için kolları sıvadık ve suç dizilerinden bilim kurgu dizilerine, aile dizilerinden romantik dizilere çeşitli türlerden kaliteli yapımları bir araya getirdik.  

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin. 

O halde, şahane yapımları sıralamaya başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Suits (2011-2019)

Suits (2011-2019)

Özet: Uzun soluklu muhteşem dizi, yetenekli avukat Harvey Specter'ı odağına alıyor. Bir hukuk draması olarak lanse edilmesine rağmen, türden beklenmeyecek bir tempoyla ilerleyen dizi, yaza yakışır bir USA Network dizisi. Hukuk fakültesinden atılan, çok zeki ve olağanüstü bir fotografik hafızaya sahip olan Mike Ross'un yolu, Harvard mezunu Harvey Specter ile kesişir. Specter NewYork'un bir numaralı avukatlarından biridir ve Mike'ın yeteneklerinden oldukça etkilenmiştir. Böylece ikili bir araya gelerek, Mike'ın da Harvard mezunu olduğu yalanını söyleyerek beraber çalışmaya başlarlar.

Oyuncular: Gabriel Macht, Rick Hoffman, Patrick J. Adams

Yaratıcı: Aaron Korsh

Vis a Vis (2015-2019)

Vis a Vis (2015-2019)

Özet: Kadınlar hapishanesinde geçen sürükleyici bir hikâyeye hazır olun! Vis a Vis, erkek arkadaşına olan bağlılığı sonucu kendisini bilmediği bir dünyanın içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Naif bir kadın olan Macerena Ferreiro’nun patronuna aşık olması, genç kadının hayatının alt üst olmasına neden olur. Onun adama olan bu bağlılığı, Macerena’nın kendisini demir parmaklıklar ardında bulmasına neden olur. Sevdiği adam tarafından zimmetine para geçirmesi için kandırılan kadın, çok geçmeden yakalanarak Cruz del Sur hapishanesine gönderilir. 7 yıl hapis cezası alan Macarena, dahil olduğu bu acımasız dünyada hayatta kalmak için zorlu bir mücadele verir.

Oyuncular: Maggie Civantos, Najwa Nimri, Alba Flores

Yaratıcı: Daniel Écija, Álex Pina, Iván Escobar

Safe (2018)

Safe (2018)

Özet: Harlan Coben'in kaleme aldığı dizide, Dexter rolüyle akıllara kazınan Michael C. Hall'u kayıp kızını arayan bir baba olarak izliyoruz. Karısının ölümünün ardından kızları Jenny ve Carrie'ye bakan Tom, tekrar bir aile olabilmek için uğraşmaktadır. Düzene sokmaya çalıştıkları hayatları Jenny'nin bir akşam gizlice bir partiye gitmesiyle alt üst olur. Başrolü Michael C. Hall tarafından canlandırılan dizinin senaristliğini gerilim kitapları yazarı Harlan Coben yapmaktadır.

Oyuncular: Michael C. Hall, Amanda Abbington, Marc Warren

Yaratıcı: Harlan Coben, Danny Brocklehurst

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anne with an E (2017-2019)

Anne with an E (2017-2019)
cdn-www.comingsoon.net

Özet: Bu tatlı dizide, Anne'in maceralarını konu alıyor. Lucy Maid Montgomery’nin ‘Anne with Green Gables‘ kitabından uyarlanan dizide, anne ve babasının ölümü ile kimsesiz kalan bir kızın hikayesini konu ediyor. Anne Shirley, anne ve babasının ölümü sonrasında kimsesiz kalan bir kızdır. Hayatına bir yön vermeye çalışan küçük kız, yaşadığı tatsızlıklardan sonra evlenmemiş yaşlı bir kadın ve onun erkek kardeşi ile birlikte yaşamaya başlar. Green Gables kasabasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Anne, sevgi dolu kalbi ve zekası ile karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelmeye çalışır.

Oyuncular: Amybeth McNulty, Lucas Jade Zumann, Geraldine James

Yaratıcı: Moira Walley-Beckett

A Series of Unfortunate Events (2017-2019)

A Series of Unfortunate Events (2017-2019)

Özet: Neil Patrick Harris'in Count Olaf yorumunu izlediğimiz dizi, üç kardeşin zorluklarla başa çıkarak hayatta kalma çabasını konu alıyor. 13 kitaptan oluşan bir seriden filme de uyarlanan A Series of Unfortunate Events, ülkemizde Talihsiz Serüvenler Dizisi olarak da biliniyor. Kendini Lemony Snicket olarak tanıtan yazarın, okuyucuyu her kitapta okumaktan vazgeçirmeye çalışmasıyla merak uyandıran seri, üç küçük kardeşin macera dolu yolculuklarına bizi de ortak ediyor.

Oyuncular: Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman

Yaratıcı: Daniel Handler, Barry Sonnenfeld

Money Heist: Korea (2022 - )

Money Heist: Korea (2022 - )

Özet: İspanyol yapımı La Casa de Papel isimli orijinal dizinin Kore uyarlaması, aynı konuyu ele alıyor. Gizemli bir dahi, Kore'nin yeni basılann paralarını çalmaya karar verir. Bunun için de öncelikli olarak Kuzey ve Güney Kore'den bir grup yetenekli hırsızı bir araya getirir.

Oyuncular: Yoo Ji-tae, Yunjin Kim, Park Hae-Soo

Yaratıcı: Ryu Yong-jae

Paranoid (2016)

Paranoid (2016)
vulturehound.co.uk

Özet: Game of Thrones'daki Ellaria Sand rolüyle tanınan Indira Varma'nın başrolde olduğu yapım, cani bir cinayeti konu alıyor. Oğlu ile çocuk parkına giden bir kadın burada vahşice öldürülür. Olay anında parkta birçok kişinin olmasına rağmen kimse katili görmemiştir. Davayı araştırmak için görevlendirilen Bobby Day, Nina Suresh ve Alec Wayfield dava ile ilgili gizemli notlar alma başlar. Olayın kısa sürede çözüleceğini düşünen dedektifler, soruşturma genişledikçe kendilerini karanlık bir komplonun içine sürüklenirken bulur.

Oyuncular: Indira Varma, Robert Glenister, Neil Stuke

Yaratıcı: Bill Gallagher

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soulmates (2020 - )

Soulmates (2020 - )

Özet: Yakın gelecekte, bilim adamları çok önemli bir keşifte bulunurlar: bireylerin ruh eşini bulmanın yolu. Her bölümü farklı ilişkilere odaklanan dizi, gerçek aşkı bulmanın potansiyel maliyetini gösteriyor. 

Oyuncular: Patrick Bayele, Charlie Heaton, Bill Skarsgård

Yaratıcı: William Bridges, Brett Goldstein

Emily in Paris (2020 - )

Emily in Paris (2020 - )

Özet: Bu tatlı dizi, moda ve Paris ikilisini rüya gibi bir hikâye ile gözler önüne getiriyor. Emily, Şikago’da yaşayan genç bir kadındır. Pazarlama yöneticisi olan Emily, hiç beklemediği bir anda rüya gibi bir iş fırsatı yakalar. Kariyeri için çok önemli olan bu teklifi geri çevirmeyen Emily, yeni işi için Paris’e taşınır. Yeni bir hayata başlayan Emily, bir yandan yeni işine adapte olmaya çalışırken bir yandan da ailesini, arkadaşlarını ve ilişkisini idare etmeye çalışır.

Oyuncular: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park

Yaratıcı: Darren Star

Gilmore Girls (2000-2007)

Gilmore Girls (2000-2007)

Özet: Anne-kız ilişkisini benzersiz şekilde ele alan efsane yapım, muhteşem bir hikaye sunuyor. Hayali bir kasaba olan Stars Hollow'da geçen, sıcak bir anne kız hikayesi. Kasabanın her biri nev-i şahsına münhasır sakinleri, genç yaşta anne olan Lorelai ve kendi hatalarını tekrarlamaması için üstüne titrediği kızı Rory'nin sakin kasaba hayatındaki maceraları.

Oyuncular: Lauren Graham, Alexis Bledel, Melissa McCarthy

Yaratıcı: Amy Sherman-Palladino

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fairfax (2021 - )

Fairfax (2021 - )

Özet: Los Angeles'ın Fairfax Bulvarı'nda geçen dizide, şöhret arayışlarında olan dört ortaokul arkadaşını izliyoruz. 

Oyuncular: Skyler Gisondo, Jaboukie Young-White, Kiersey Clemons

Yaratıcı: Aaron Buchsbaum

The Boys Presents: Diabolical (2022 - )

The Boys Presents: Diabolical (2022 - )

Özet: Amazon Prime'ın muhteşem dizisi The Boys'un evreninde geçen bu animasyon dizisi, Homelander ve çevresindekilerin maceralarını konu alıyor. 

Oyuncular: Grey Griffin, Antony Starr, Ben Schwartz

Yaratıcı: Garth Ennis

Bir önceki dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın