Görüş Bildir
Haberler
Çoluk Çocuk Toplaşıp Aile Boyu Keyifle İzleyebileceğiniz Netflix'teki En Eğlenceli 15 Dizi

Çoluk Çocuk Toplaşıp Aile Boyu Keyifle İzleyebileceğiniz Netflix'teki En Eğlenceli 15 Dizi

07.11.2021 - 09:00

Son kutu oyununu da oynadıktan sonra çaresiz gözlerle birbirine bakan ebeveynlerin imdadına Netflix koşuyor! Enerjisi hiç bitmeyen ve sürekli sıkılan çocuklarınız, sinir hücrelerinizi dans ettirmeye başladıysa hemen mısırları hazırlayın. Zira soğuk havalarda evde yapılabilecek en güzel şeylerden biri de ailece televizyon seyretmek. Ortak bir zevki paylaşırken keyifli anlar yaşayabilir, farklı konularda sohbet etme fırsatı da yakalayabilirsiniz. İşte, aile boyu izleyebileceğiniz en eğlenceli Netflix dizileri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Dad Stop Embarrassing Me - IMDb: 4,1

15. Dad Stop Embarrassing Me - IMDb: 4,1

Aksiyon filmlerinin yetenekli oyuncusu Jamie Fox, en zorlu sınavını veriyor. Ünlü oyuncu, bu kez kızı ile kamera karşısına geçiyor. Üstelik dizi, Fox ve kızının gerçek hayattaki ilişkilerine dayanıyor. Ergenliğin verdiği güçle sizin evde de dengeler bozuluyorsa bu komedi ailece rahatlamanıza yardımcı olabilir.

14. Malibu Rescue: The Series - IMDb: 5,6

14. Malibu Rescue: The Series - IMDb: 5,6

Sahil Güvenlik dizisinin tuzlu, ılık yaz meltemi ekranlarda esmeye devam ediyor. Deniz, kum ve güneş içeren bu dizide bolca rekabet de var. Genç cankurtaran ekibi, dizide Malibu Sahili'nin en popüler sahil güvenlik kulesini kapmak için rekabet ediyor. Eğlenceli anların içine serpiştirilmiş didaktik olmayan mesajlarıyla bu dizi, oldukça keyifli.

13. No Good Nick - IMDb: 6,1

13. No Good Nick - IMDb: 6,1

Biraz yalan dolana ne dersiniz? Hemen yüzünüzü ekşitmeyin. Hikayenin nasıl sonuçlanacağını merakla bekleyeceğiniz bir dizi önerimiz var. Ebeveynleri öldükten sonra uzak akrabalarının yanı taşınan Nicole (Siena Agudong) ile tanışın. Thompson ailesi, aslında bir dolandırıcı olan bu genç kızı bağırlarına basar. Bir durum komedisi olan Problem Nick, ailece izlemek için ideal.

12. The “Big Show” Show - IMDb: 6,4

12. The “Big Show” Show - IMDb: 6,4

Amerikan Güreşi'nin en sevilen simalarından Big Show, kendi adını taşıyan bu dizide bir aile babasını canlandırıyor. Bu sıcak aile komedisi gerçekten içinizi ısıtabilir. Ringlere veda eden Big Show, üç kızını büyütürken çok daha fazla ter döküyor. Bu sevimli dizi, 7 yaş ve üzeri için uygun olarak derecelendiriliyor.

11. Family Reunion - IMDb: 6,5

11. Family Reunion - IMDb: 6,5

Komşunuz olmasını isteyeceğiniz bir aile ile tanışmak ister misiniz? Çünkü McKellan ailesi taşınıyor. Büyük şehirden taşraya taşınan bu aile için uyum sağlamak hiç de kolay değil. Tüm bu çabaya eklenen tutucu büyükanne ve büyükbaba ile dizi, tam bir kahkaha tufanına dönüşüyor. Dört sezon boyunca yayınlanan dizi, 30 dakikalık bölümlerden oluşuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. The New Legends of Monkey - IMDb: 6,5

10. The New Legends of Monkey - IMDb: 6,5

Macera sevenler ekran başına, zira Tripitaka ile bir yolculuğa çıkıyoruz. Efsanevi Maymun Kral'ın izinde bir arayışı anlatan dizi, aslında tam bir arkadaşlık hikayesi. Fantastik bir dünyada yoldaş olan Tripitaka (Luciane Buchanan), Pigsy (Josh Thomson) ve Sandy (Emilie Cocquerel); pozitif rol modeli gözetilerek kurgulanmış. Başkahramanın tökezlemeleri ile komedi unsuru artan dizide, adrenalin de var. Dizinin kan ve vahşet içermeyen savaş sahneleri, hemen her bölümde sergilenen dövüş sanatları hem sizi hem de çocuklarınızı mutlu edebilir.

9. The Healing Powers Of Dude - IMDb: 6,6

9. The Healing Powers Of Dude - IMDb: 6,6

Okulun çocukların hayatındaki önemini hepimiz biliyoruz. Akademik etkisi bir yana okul, akran öğrenmesi ile çocukların sosyal becerilerinin gelişmesini de sağlıyor. Sosyal becerileri yeni yeni gelişen çocuklar, okulda zorluklar yaşayabilir. Dizinin kahramanı 11 yaşındaki Noah Ferris (Jace Chapman) bu çocuklardan biri. Türkçe ismi Dostum ve Ben olan dizi; nezaket, farklılığa saygı ve arkadaşlık konusunda olumlu mesajlara sahip. Sevimli oyuncuları ve komik anları ile aile boyu keyif sunan dizide, bir de konuşan köpek var.

8. Fuller House - IMDb: 6,7

8. Fuller House - IMDb: 6,7

90'lı yıllarda yaşayıp da Full House dizisini izlemeyen yoktur. Çocuklarını büyütmeye çalışan bir babanın yardımına koşan amca ve dayının etrafında dönen bu aile dizisi, bugün bile popüler. İşte Fuller House da eskiyi anarken çocuklarınızla yeni anılar paylaşmanız için ideal. Orijinal kadroyu aratmayan samimi oyunculukları, eğlenceli anları ve tipik komedi anlayışı ile bu diziyi kaçırmayın.

7. Raising Dion - IMDb: 7,2

7. Raising Dion - IMDb: 7,2

Süper kahramanların çağında yaşıyoruz. Hemen her çocuğun hayranı olduğu bir süper kahramanı var. Kimi Süpermen'in pelerinine sahip olmak isterken kimi de Batman maskesi olmadan uyumuyor. Gençlere ve yetişkinlere hitap eden sinema endüstrisi, süper kahraman sevgisinin dozunu arttırıyor. Genellikle süper kahramanların yetişkin hallerini ekranda görüyoruz. Ancak bu dizi, bir süper kahraman nasıl yetiştirilir sorusuna cevap arıyor. Dizide birdenbire süper güçleri ortaya çıkan Dion (Ja'Siah Young) ve onu tek başına büyüten annesi Nicole'ün (Alisha Wainwright) yaşadıklarına tanıklık ediyoruz. Bilim kurgu öğeleri ile dizi, 13 yaş ve üzeri olarak derecelendiriyor.

6. Alexa & Katie - IMDb: 7,5

6. Alexa & Katie - IMDb: 7,5

Duygusal yanını, komedi unsurları ile harmanlayan bu dizi; iki genç kızın arkadaşlığı üzerine kurulu. Dostluk kavramının altını çizen dizi, şefkat ve empati becerilerinin önemine dikkat çekiyor. Dizi, kanser hastalığını kullanarak ergenler arasındaki çekişmeleri ve ilişkileri anlatıyor. Başkarakterlerden birinin kanser tedavisi görmesi, ajite edilmeden yansıtılıyor. Ergenlerin farklılıklara bakış açısını konuşmak, sırdaş ve dost kavramları hakkında sohbet etmek için bu dizi ideal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Jurassic World: Camp Cretaceous - IMDb: 7,6

5. Jurassic World: Camp Cretaceous - IMDb: 7,6

Steven Spielberg imzalı Jurassic Park efsanesi eskimiyor. Bu Netflix dizisi, efsaneyi seven çocuklar için tasarlanmış heyecanlı bir animasyon. Dizi, birbirinden farklı beceri ve zaaflara sahip 6 çocuğun hikayesini anlatıyor. Tipik Jurassic Park filmlerinde olduğu gibi dinozorların dünyasını ziyarete gelen bu çocuklar için de işler beklendiği gibi gitmiyor. Dizinin en yenilikçi tarafı, günümüz çocuklarının özelliklerini yansıtan karakterler yaratmış olması. Bu yüzden dizi boyunca karakter gelişimi de ön plana çıkarılmış. Bu diziyi ailece keyifle izlerken hayattan ve tanıdık konulardan konuşma fırsatı yakalayabilirsiniz.

4. A Series Of Unfortunate Events - IMDb: 7.8

4. A Series Of Unfortunate Events - IMDb: 7.8

Bir kitap uyarlaması olan Talihsiz Serüvenler Dizisi, küçük yaşta yetim kalan Baudelaire kardeşlerin hikayesini anlatıyor. Dizi ile aynı isme sahip 2004 yapımı filmde Kont Olaf rolünde Jim Carey'i izlemiştik. Dizide ise bu şahane karakteri, Barney Stinson rolüyle tanıdığımız Neil Patrick Harris canlandırıyor. Hikayenin eğlenceli kurgusunun yanı sıra barındırdığı gizem, seyirciyi kendisine bağlıyor. Bu ezber bozan muzip dizi, 3 sezonu ile Netflix üzerinden seyredilebiliyor. Kısaca konusunda değinecek olursak; vahim bir yangın sonucu ailesini kaybeden Baudelaire kardeşler, Kont Olaf tarafından evlat edinilir. Kont Olaf himayesindeki çocukları, artık zorlu ve bir o kadar da tuhaf bir hayat bekliyor.

3. The InBESTigators - IMDb: 8,1

3. The InBESTigators - IMDb: 8,1

Avustralya yapımı bu harika çocuk dizisinde sevimli dedektiflerle tanışıyoruz. Dizi, çocuk olmanın getirdiği merak ve keşfetme içgüdüsünü canlı tutuyor. Bir dedektiflik bürosu kuran çocuklar mahallede, okulda yaşanan sorunları matematik ve fizik bilgisi kullanarak çözüyorlar. Her bölümde farklı vakaları işleyen dizi, tüm dedektiflik dizilerinde olduğu gibi sürpriz sonlarla bitiyor. Her bölüm; düşünme, mantık yürütme ve dikkat becerilerini sınayan ipuçları ile dolu. Hızlı ve dinamik kurgusuna eşlik eden komik anlarıyla bu dizi, 7'den 70'e herkes için uygun.

2. Brainchild - IMDb: 8,1

2. Brainchild - IMDb: 8,1

Elbette ailece bir araya geldiğinizde sadece kurgusal hikayeler izlemek zorunda değilsiniz. Çocuklarınızın içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak ve merak duygusunu canlandırmak isteyebilirsiniz. Bu Netflix yapımı, oldukça geniş bir yelpazede aradığınızı bulmanıza yardımcı olabilir. Bilimsel konuları eğlenceli bir dille anlatan bu eğitici dizide neler yok ki! Deney konuları arasında rüyalar, süper kahramanlar ve yerçekimi sayılabilir. Her bölümü detaylıca araştırılıp senaryolaştırılan dizide Sahana Srinivasan, anlatıcı olarak yer alıyor.

1. One Day At A Time - IMDb: 8,2

1. One Day At A Time - IMDb: 8,2

1970 yılların en klasik dizisinin bu modern versiyonunda, yine bir aile ile tanışıyoruz. Küba kökenli bu Amerikalı aile ile günlük hayat, oldukça komik. Bekar bir annenin ergen çocukları ile hayatı üzerine kurulu bu dizi, seyirci tarafından oldukça sevildi. 3 sezonu ile Netflix üzerinden seyredilebilen bu dizi, 30 dakikalık bölümlerden oluşuyor ve 16 yaş üstü çocuklarla ortak bir keyif arayan aileler için ideal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
10
8
5
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?