Görüş Bildir
Haberler
Herkes Bunları Konuşuyor: Son Dönemde Ön Plana Çıkan En Başarılı Netflix İçerikleri

Herkes Bunları Konuşuyor: Son Dönemde Ön Plana Çıkan En Başarılı Netflix İçerikleri

24.10.2021 - 13:00

Malum, çoğumuzun yurt içinde ve yurt dışında eğlenme bütçesi hayli kısıtlı. Biz de vaktimizi dizi ya da film harcayarak geçiriyoruz. Yeni çıkan yapımları bir oturuşta bitiriyoruz. Bununla da yetinmiyor, o yapıma dair her türlü detayı haftalarca konuşmaktan kendimizi alamıyoruz. Bu konudaki en büyük destekçimiz de sürekli yeni filmler çeken ve dizilerin tüm sezonunu aynı anda yayınlayan Netflix. Böylece neredeyse aylarca konuşacak malzeme buluyoruz! Hal böyleyken biz de sizler için son dönemin en çok ses getiren Netflix içeriklerini kaleme aldık. Güzel vakit geçirmenizi sağlayacak bu yapımları gelin, birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Black Island/Kara Ada - IMDb: 5.2

15. Black Island/Kara Ada - IMDb: 5.2

Gerilim türünün nadide örneklerinden olan Black Island, geçmişte karanlık olayların yaşandığı bir adada geçiyor. Neyse ki bu kadar negatifliğin içinde adaya yeni gelen öğretmenler Helena ve Jonas arasında zaman geçtikçe bir aşk filizleniyor. Onlar için hayat güllük gülistanlık olsa da, bu aşkla birlikte adanın sırları açığa çıkıyor. Ada halkı içlerinde neler biriktirmiş, bunca yıldır neler saklamış dersiniz?

14. Kin - IMDb: 5.3

14. Kin - IMDb: 5.3

Güney Kore filmi The Grudge'dan uyarlanan ve Yılmaz Erdoğan'ın imzasını taşıyan Kin, bir başkomiserin terfi beklediği dönemde kendisini içinde bulduğu bir cinayet serisini ele alıyor. Geçmişin izinden ve kin duygusundan kurtulamayan iki kardeşin Başkomiser Harun ve ekibine karşı kurdukları plan izleyenlere pes dedirtiyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve olayları işleyiş biçimiyle seyircisine güzel dakikalar yaşatan Kin filmini izlememek çok şey kaybettirebilir!

13. Sex Life - IMDb: 5.3

13. Sex Life - IMDb: 5.3

Sevimli çocuklara ve kendisine son derece sadık bir kocaya sahip Billie, sekiz yıl boyunca hayatını sıradan bir banliyöde geçiriyor. Güzel geçen bu sekiz yılın ardından Billie, evlenmeden önceki hayatını ve eski erkek arkadaşını özlediğini fark ediyor. Aklından çıkaramadığı eski sevgilisi ile yollarının kesişmesi yüzünden eski ve şimdiki hayatını kıyaslamaya başlıyor. Peki sizce Billie tutkulu ve aksiyonlu eski hayatını mı, yoksa sevgi dolu ve monoton yeni hayatını mı tercih edecek?

12. Sweet Girl/Tatlı Kız - IMDb: 5.5

12. Sweet Girl/Tatlı Kız - IMDb: 5.5

Sweet Girl, bir adamın karısının ölümünde suçlu olan ilaç firmasından intikam alma hikayesini anlatıyor. Ray Cooper, karısını kaybetmesinin ardından kızı ile birlikte hayatında beyaz bir sayfa açıyor. Bir yandan kızını korumaya çalışıp öte yandan da suçluların adalet karşısına çıkması için uğraşıyor. Bu korkusuz adam istediğini elde edebilecek mi?

11. Red Dot/Tehlikeli Nokta - IMDb: 5.5

11. Red Dot/Tehlikeli Nokta - IMDb: 5.5

Gerilim ve korku türünü izlemeyi seviyorsanız, İsveç yapımı bu film sizin için gerçekten iyi bir seçenek. Red Dot'ta rutine bağlayan ilişkilerini ve yaşamlarını hareketlendirmek isteyen bir çift karlarla kaplı doğada uzun bir kamp planlıyor. Ancak işler umdukları gibi gitmiyor ve çadırlarında gördükleri hedef lazeri sayesinde bir katilin hedefi olduklarını fark ediyorlar. Adeta çölde kutup ayısıyla karşılaşan bu çift tehlikeden paçayı sıyırabilecek mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Beckett - IMDb: 5.6

10. Beckett - IMDb: 5.6

Yoğun geçen bir dönemde işten başını kaldıramayan Beckett, nihayetinde sevdiği kadın April ile tatile Yunanistan’a gidiyor. Fakat Yunanistan’da işler karışıyor ve çift olaylardan kaçmak isterken dikkatsizlik sonucu trafik kazası geçiriyor. Kazada April ne yazık ki hayatını kaybediyor. Sevdiği kadının yasını tutarak günlerini geçiren Beckett, çektiği acı yetmezmiş gibi bir de suikast girişimcisi olduğu yönündeki suçlamalarla uğraşıyor. Hayatının geri kalanını kaçarak sürdüren bu adam delirmemeyi başarabilecek mi?

9. Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? - IMDb: 6.2

9. Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? - IMDb: 6.2

Usta yazar ve oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın çok bilinen ve beğenilen tiyatro oyunu ''Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?'' Netflix sayesinde film olarak sevenleriyle buluştu. Gülseren adında çok zeki bir kadının yaşam mücadelesini anlatan bu yapıt, oyuncu kadrosunda sektörün duayenlerine de yer veriyor. Senaryosuyla içinizi ısıtacak bu filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

8. Britney Vs Spears - IMDb: 6.5

8. Britney Vs Spears - IMDb: 6.5

Ünlü şarkıcı Britney Spears’ın vasisi olan babasının Britney'e yaşattıklarından haberdar olmayan kimse kalmadı sanırım. Son derece toksik geçen yıllarda yaşanılanların kitlelere ulaşmasının ardından #FreeBritney hareketi meydana çıktı. Britney Vs Spears da yetenekli ve yaşamı zorluklarla geçen bu güzide sanatçının hayat hikayesini ekranlara taşıdı. Dileriz ki, Britney Spears bundan sonraki yaşamını dilediği gibi ve özgürce sürdürür.

7. Malcolm & Marie - IMDB: 6.7

7. Malcolm & Marie - IMDB: 6.7

Dansları ve şarkıları ile göz bebeğimiz olan Zendaya, Malcolm & Marie filmindeki performansıyla ortalığı kasıp kavurdu. Filmde, birbirlerine tutkuyla bağlı olan bir çiftin yaşadıkları bir tartışma sonucu ilişkilerinin arapsaçına dönüşü anlatılıyor. Aralarındaki bağın inişleri ve çıkışları ve karakterlerin geçirdiği evrim seyircisini de düşünmeye itiyor. Aşk her zaman kazanır mı? Malcolm & Marie'de bu sorunun cevabına dair bir ipucu olabilir, izleyip görelim.

6. The Dig/Kazı - IMDb: 7.1

6. The Dig/Kazı - IMDb: 7.1

Carey Mulligan’ın başrolde olduğu biyografi-dram türündeki Kazı filminde, 1938 yılında İngiltere’de yaşanan alışılagelmişin dışında bir hikâyeyi izliyoruz. Bir arkeologun isteği üzerine mülkiyetinde bulunan tepelerde kazı yapılmasına izin veren Edith, hiç beklemediği bir şey ile karşılaşıyor. 29 Ocak’ta Netflix’te yayınlanan film, izleyiciye gerçekten keyifli dakikalar yaşatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Aşk 101 - IMDb: 7.5

5. Aşk 101 - IMDb: 7.5

Şarkılarıyla gönlümüzde taht kuran Aşk 101, 5 arkadaşın 1998'de başlayıp günümüze kadar gelen dostluğunu irdeliyor. Lise maceralarını dibine kadar yaşayan bu beş kafadarın yolu türlü nedenlerle okul idaresine düşüyor. Müdür Necdet'in bu öğrencileri okuldan göndermek konusundaki kararlılığı her gün kahverengi takım giymesindeki azmi ile yarışıyor! Sonunda kazanan kim oluyor? Dostluğun, arkadaşlığın ve samimiyetin tüm sıcaklığıyla ele alındığı Aşk 101, bir nakış gibi kalbimize işlendi. Umarız, bu uyumlu kadroyu başka yapımlarda da izleriz.

4. The Serpent - IMDb: 7.6

4. The Serpent - IMDb: 7.6

Bu maddemizde ünlü oyuncu İlker Kaleli'nin de oyuncu kadrosunda bulunduğu ve gerçek bir hikayeden uyarlanan The Serpent dizisini işliyoruz. Acımasız katil Charles Sobhraj, 70'lerde Güneydoğu Asya'da Hippi Yolu'nu keşfeden 20 gezginin cinayetinden sorumlu tutuluyor. İlgili ekiplerin hakkında arama kararı çıkardığı bu azılı suçlu yakalanacak mı?

3. The Mitchells vs the Machines/Ailem Robotlara Karşı - IMDb: 7.7

3. The Mitchells vs the Machines/Ailem Robotlara Karşı - IMDb: 7.7

The Mitchells vs the Machines, hızla gelişen ve kontrolü ele geçirmeye başlayan teknolojiye karşı mücadele veren bir ailenin hikayesini bizlere sunuyor. Ailenin kızı Katie, yıllardır hayalini kurduğu sinema okuluna gitmeye hak kazanıyor ve evinden epey uzaktaki okuluna gitmek için hazırlık yapmaya başlıyor. Katie’nin yolculuğuna ailesi de dahil oluyor ve okula doğru bir yolculuğa çıkıyorlar. Yolculuk sırasında, teknolojik robotların dünyayı istila ettiğini öğreniyor ve dünyayı kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Aileniz ile oturup izleyebileceğiniz bu animasyon filmini sakın kaçırmayın!

2. How to Sell Drugs Online (Fast) - IMDb: 7.9

2. How to Sell Drugs Online (Fast) - IMDb: 7.9

Vaktinin çoğunu en yakın arkadaşı ile bilgisayar başında geçiren lise öğrencisi Moritz, 'Ben yaşıtlarım gibi değilim' deyip gerçekten de farklı bir yola giriyor ve büyük bir uyuşturucu satıcısı oluyor. Son derece tehlikeli olan bu yolda genç adam, uyuşturucu baronlarına nasıl karıştığını ve sitesini nasıl güçlendirdiğini de bir türlü anlamıyor. Başına gelenlerden kurtulmaya çalışırken bizlere de yazılım sektöründeki kilit noktaları aktaran Moritz, yaşıtları gibi bir ergenlik geçirebilecek mi?

1. Squid Game - IMDb: 8.2

1. Squid Game - IMDb: 8.2

Yayınlandığı günden itibaren milyonlarca kişi tarafından izlenen ve her detayıyla izleyicilerin aklına kazınan Squid Game, son dönemin en çok konuşulan dizileri arasında yer alıyor. Güney Kore yapımlı dizi, çaresiz hisseden insanların sorunlarının çözümü için neler yapabileceğini bizlere gösteriyor. Yüklü miktarda borçları olan insanlara ikinci bir şans sunan bir oyun oynamak için yüzlerce insan bir yerde toplanıyor. Hem borçlarını kapatmak hem de milyonlara sahip olmak isteyen insanların önlerinde kazanmaktan başka bir seçenek yok. Bir oturuşta bitirebileceğiniz, bu heyecan dolu diziyi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Maid dizisi de son dönemde çıkanlar arasında en iyilerden

CauseIgotHigh

Kin filminde bi sürü mantık hatası var ve de oyunculuklar gerçekten kötü. Yılmaz Erdoğan dahi kurtaramamış. Sen hiç ateş böceği gördün mü? filmi ise tüm kliş... Devamını Gör