Görüş Bildir
Haberler
9. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Mersin'de Başlıyor

9. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Mersin'de Başlıyor

Ulaş
04.11.2014 - 22:58

9. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali’ Mersin’de 7 Kasım’da başlıyor. ‘Dileğim barış olsun’ filmi festivalin açılış gecesinde seyirciyle buluşacak

Mersin’de Yenişehir Belediyesi Konferans salonunda açılışı gerçekleşecek 9. Uluslar arası İşçi Filmleri Festivali 7 Kasım 19.00’da açılış filmi “Dileğim Barış Olsun” ile başlayacak.

Tüm gösterimlerin ücretsiz olacağı festivalin açılışına katılacak olan Mücahit Göker ve Serdar Keskin müzik dinletileriyle katılacak.

Mersin Halkevi, Öğrenci Kolektifleri, Mersin Tabip Odası, 68’liler Derneği, KESK – SES, KESK – Kültür-Sanat Sen, DİSK – Genel İş’in düzenlediği festival için oluşturulan komite bugün (4 Kasım) bir basın toplantısı yaparak festival programını duyurdu.

9. Uluslararası İşçi Filmleri Festivalinin Mersin programı şöyle:

7 Kas Dileğim Barış Olsun; Müzik Dinletisi: Mücahit Göker ve Serdar Keskin; Gösterim Sonrası: Kokteyl.

8 Kas ım 20014 Cumartesi Akdeniz Belediyesi Konferans Salonu Saat 10.00 da başlayarak gün boyunca sürecek olan filmler ; Ben Bir Slogan Buldum, Benim Çocuğum, Direnen Sevgi, Metropolis, Pikolo – Daha İyi Bir Geleceğe, Roboski Adalet İstiyor.

9 Kas ım 2014 Pazar Kongre ve Sergi Sarayı’nda Saat 10.00’da başlayarak gün boyunca sürecek olan filmler Savaş Sanatı Üzerine, Külkedisi Değiliz, Olağan Haller, Pivaz-Soğan, Gönüllü Eğitmenler, Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Dek.

Ayrıca festival kapsamında; Mersin Halkevi, Eğitim Sen ve İştar Kadın Danışmanlık Merkezi tarafından da gösterimler devam edecek.

  • Sendika.Org
Kaynak: http://www.sendika.org/2014/11/mersin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0