Görüş Bildir
Haberler
Meraklısına 10 Vampir Konulu Kitap

Meraklısına 10 Vampir Konulu Kitap

Kadir Cakar
10.02.2015 - 23:47 Son Güncelleme: 12.02.2015 - 18:46

Vampir Kitapları

Vampir Kitapları Gizemlidir, Vampirlerin Isırıklarından Çok Romantik Olmaları Dikkat Çeker, Aşkları Ve Yaşamları Ayrı Bir Dünya.

Kaynak: http://www.gezileceksehirler.com/okun...
İçeriğin Devamı Aşağıda

ALACAKARANLIK -1

ALACAKARANLIK -1

Üç şeyden kesinlikle emindim. Birincisi, Edward kesinlikle bir vampirdi. İkincisi, onun ne kadar güçlü olduğunu bilmediğim bu vampir yanı benim kanıma susamıştı. Üçüncüsü, ona koşulsuz ve geri dönülemez biçimde aşıktım. (Resmi)

Vampir Akademisi 1

Vampir Akademisi 1

Lissa Dragomir, bir Moroi prensesi: Sihir dünyasıyla arasında kopmaz bir bağ olan ölümlü bir vampir. Vampirlerin en vahşisi ve en tehlikelisi, ölümsüz Strigoilerden her daim korunması gerek.Lissanın en yakın arkadaşı Rose Hathawayin damarlarında akan insan ve vampir kanının güçlü karışımı onu bir Dhampir yapıyor. Ve Rose kendini, arkadaşı Lissayı -genç kızı içlerinden biri yapmayı kafaya koymuş Strigoilerden- koruduğu tehlikeli bir hayata adamış.Rose ve Lissa, iki yıl süren kaçak özgürlüklerinin ardından yakalanıyor ve Montana ormanlarının derinliklerine gizlenmiş Aziz Vladimir Akademisine sürükleniyor. Rose, Dhampir eğitimine devam edecek. Lissa da zaten elit Moroi toplumunun Kraliçesi… Ve iki kız, Akademide yine birçok kalp kıracak.Lissa ve Roseun Aziz Vladimirden kaçmasına sebep olan korkuydu. Evet, çünkü Akademinin demir kapıları ardındaki hayat, akıl almayacak kadar tehlikeli. Moroiler iğrenç ayinler düzenliyor ve onların bu gizli kapaklı doğası ve gece aşkı, sosyal karmaşalarla dolu enigmatik bir dünya yaratıyor. Rose ve Lissa, bu tehlikeli ortamda kendi yönlerini bulmak, yasak aşkın cazibesine karşı koymak ve Strigoilerin Lissayı sonsuza dek kendilerinden birine dönüştürmesine fırsat vermemek için sürekli savunmada kalmak zorunda!(Resmi)

Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)

Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)

Aşk ve kıskançlık zorunlu bir kış tatilinde çarpışırsa, eğlence kana bulanabilir! Rose, Dimitriyi seviyor. Dimitri de belki Tashayı seviyor. Ve Mason da Rose ile birlikte olmak için canını vermeye hazır.St. Vladimirde kış tatili geldi ama Rose tatil havasına bir türlü giremiyor. Muazzam bir Strigoi saldırısı okulu yüksek alarm durumuna geçirdi ve Akademi artık Gardiyanlarla dolu.Ki aralarında Roseun çetin ceviz annesi Janine Hathaway de mevcut. Ayrıca annesiyle teke tek dövüş yetmezmiş gibi, Roseun yakışıklı eğitmeni Dimitrinin de başkasında gözü var. Arkadaşı Mason ise Rosea feci tutulmuş vaziyette ve Rose da erkek arkadaşı Christianla bol bol yiyişen Lissanın beynine hapsolup duruyor!Strigoiler yaklaşıyor, Akademi hiçbir riski göze almıyor. Bu sene, St. Vladimirin yıllık kayak tatilli mecburi.Ancak göz kamaştırıcı kış manzarası ve şık Idaho tatilköyü yalnızca bir güven ilüzyonu. Üç arkadaş ölümcül Strigoilere karşı bir harekette bulunup kaçınca Rose, onları kurtarmak için Christian ile güçlerini birleştiriyor.Ancak kahramanlığın da bir bedeli var elbet… Çok fena, çok.Vampir kitaplarına doyduğumuz günümüzde, Richelle Mead hem eşsiz, hem de inandırıcı karakterlerle benzersiz bir dünya yaratıyor.-TeensReadToo.comSıkıntılı olaylarla başetmesini bilen gençler, bu vamp hikayede tam gaz gidiyor. Bu seri insanda kana kana içmek arzusu uyandırıyor!-BooklistRICHELLE MEAD: Michigan Üniversitesinden mezun oldu. Seattleda yaşıyor. Evli. Halihazırda da yeni Vampir Akademisi romanını yazmakla meşgul.(Resmi)

Yeniay (Alacakaranlık, #2)

Yeniay (Alacakaranlık, #2)

Edward ve Cullen Ailesinin diğer üyeleri Bella’nın doğum günü için bir parti verirler, fakat Bella ısrarla karşı çıkar. Çünkü ortada büyük bir sorun vardır; Edward sonsuza dek genç kalacaktır, peki ya Bella? Kâbuslar, sırlar, imkânsızlıklar, seçimler ve kararlar… Bella ve Edward’ı yine zorlu bir mücadele bekliyor.Alacakaranlık’ın kahramanlarının aşk ve heyecan dolu macerası ”Yeniay”da hız kesmeden devam ediyor.(Resmi)

Tutulma (Alacakaranlık, #3)

Tutulma (Alacakaranlık, #3)

Tüm dünyada satış rekorları kıran Alacakaranlık Serisinin yüksek hasılatlı filmi vizyona girmeden beklenen üçüncü kitap Tutulma, hem de filmin afişiyle birlikte kitabevlerinde…Binlerce Alacakaranlık hayranını beklediğine değecek kadar sevindirecek olan kitabın satışa sunulduğu ilk gün kapışılması mümkün!Çünkü Edwardla Bella için aşkın anlamı Tutulmada daha derin…(Resmi)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çığlık (Fısıltı, #2)

Çığlık (Fısıltı, #2)

Nora Grey’in hayatı mükemmellikten hâlâ çok uzaktadır. Hayatına kastedilmiş olması hoş bir deneyim olmasa da en azından bu durumun içinden bir koruyucu melek sahibi olarak çıkmıştır. Gizemli, çekici ve muhteşem bir koruyucu melek. Ama Nora’nın hayatındaki yerine rağmen, Patch’in hareketleri kesinlikle meleksi değildir. Hatta her zamankinden daha anlaşılmaz görünmektedir;

tabii bu mümkünse.(Resmi)

Ruh Bağı (Vampir Akademisi, #5)

Ruh Bağı (Vampir Akademisi, #5)

Rose’un önünde iki seçenek vardı. Ya ölecek, ya öldürecekti. Kalbinin sesini dinledi ve yanlışı seçti.

Rose, önce Dimitri’nin doğduğu topraklara, Sibirya’ya, uzun ve talihsizliklerle dolu bir yolculuk yaptı. Ardından St. Vladimir Akademisi’ne döndü. Böylece en yakın arkadaşı Lissa’ya da kavuşmuş olacaktı. Ama Rose’un kalbi halen Dimitri için atıyor ve sevdiği adamın bir yerlerde, hayatta olduğunu biliyordu. Eline bir şans geçmişti oysa…

Fakat onu öldürememişti. Yapamamıştı.

Şimdi en korkunç kabusu gerçeğe dönüşmek üzere pusuda bekliyordu. Dimitri kanını tatmıştı ve susuzluğu her geçen dakika biraz daha artıyordu. Dimitri, Rose’un peşindeydi.

Ölümüne bir kovalamaca! Nefes kesen bir karşılaşma!

Michigan’da doğan Mead, şu anda Washington’da yaşıyor. Roman dünyasına dalmadan önce birkaç iş denedi elbette. Ama yazarlıkta karar kıldı. Farklı alanlarda aldığı eğitimin ve iş deneyimlerinin kendisini zenginleştirdiğini düşünüyor.

Tüm zamanını “Vampir Akademisi” ile diğer serilerini yazarak geçiriyor.(Resmi)

Vampirle Görüşme (Vampir Günlükleri, #1)

Vampirle Görüşme (Vampir Günlükleri, #1)

Şimdiye kadar yazılmış en müthiş, en erotik ve en şehvetli kitaplardan biri.

- Sting

Tüyler ürpertici bir karabasan… Büyük bir başarı… Hayal gücünün etkileyici bir ürünü.

- Sunday Times

İlk sayfasından başlayarak etkisi altına alan, elinizden bırakamayacağınız bir kitap. Okur, başka hiçbir ölümlünün yaşamadığı bir deneyimden geçtiğini hissediyor.

- Chicago Tribune

Etkileyici. Hem korkunç, hem güzel, hiç akıldan çıkmayacak bir kitap.

- Washington Post

Kan Sözü (Vampir Akademisi, #4)

Kan Sözü (Vampir Akademisi, #4)

Rose Hathaway’in hayatı bir daha asla eskisi gibi olmayacaktı.

Kısa süre önce St. Vladimir Akademisi’ne düzenlenen saldırı, Moroi dünyasını sarsmıştı. Vampirlerin birçoğu ölmüştü. Fakat Strigoi’lar tarafından götürülen birkaç kurbanın yazgısı daha karanlıktı.

Rose içinse bir kurban çok önemliydi. Dimitri Belikov. Dimitri!

Şimdi Rose, yüzlerce Strigoi öldürdüğünü gösteren bir dövme taşıyordu ensesinde. Hem de çok nadir bulunan bir dövme.

Rose seçim yapmak zorundaydı. En iyi arkadaşı ve hayatta kalan son Dragomir prensesi Lissa’yı korumak için ettiği yemini tutacak ya da Akademi’den ayrılarak sevdiği adamın peşine düşecekti. Aşkla ve tek başına! Dimitri’ye verdiği sözü tutmak için dünyanın öbür ucuna bile gidebilirdi. Ancak cevabı kan kokan bir soru Rose’un peşini bırakmıyordu. Dimitri kurtarılmayı isteyecek miydi?

Eyvah! İşler karıştı. Rose bu yükün altından kalkabilecek mi? Dimitri’yi öldürmeyi başarabilecek mi?

Yoksa kapısına kadar gelen sonsuz aşka mı kapılacak? (resmi)

Kemikler Şehri

Kemikler Şehri

Vampirler, kurtadamlar, periler, gerçek aşk ve aklınızı başınızdan alacak daha birçok şey. Ölümcül oyuncaklar hafızanıza kazınacak!

On beş yaşındaki Clary Fray, New York'ta Pandemonium Kulüp'e doğru yola çıktığında bir cinayete tanıklık edeceği hiç aklına gelmezdi. 

Hele ki, bu cinayetin daha önce hiç görmediği acayip silahlara sahip tuhaf dövmeli üç genç tarafından işleneceğini hayatta düşünemezdi! Clary, polisi arayabileceğini biliyordu fakat ceset bir anda ortadan yok olunca ve canileri Clary'den başka kimse göremediği için durumu açıklamak pek kolay olmayacaktı!

Clary'nin onları görebilmesine çok şaşıran katiller kendilerini Gölgeavcıları olarak tanıtacaktı. Yani, dünyayı şeytanlardan arındırmaya ant içmiş gizli bir kabile!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
127
104
53
38
31
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cat Woman

Acemice hazırlanmış bir içerik olduğunu düşünüyorum.Çığlık kitabının vampirler ile uzaktan yakından alakası yoktur

Kadir Cakar

acemilik yada profesyonellik ile alakalı durum yokda sadece bazı sitelere güvenmemek gerekiyomuş, hazır olarak toplamıstım adamlar vampir diye eklemiş ama de... Devamını Gör

Ezgi Su

Çığlık vampirlerle alakalı değil ki??

Gül Kırmızı

Çığlık yani Hush Hush serisi bir vampir kitabı değildir :)