Görüş Bildir
Haberler
TV
MasterChef Türkiye Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Ana Kadroya Giren 10. İsim Belli Olacak!

MasterChef Türkiye Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Ana Kadroya Giren 10. İsim Belli Olacak!

Elif
11.08.2022 - 15:26

Ekranların en çok sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, bu sezonda birbirinden başarılı yarışmacıları ağırlıyor. Program yayınlandığı günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Yarışmacılar, ana kadroya girebilmek için yeteneklerini ve yaratıcılıklarını ortaya koyuyor. Bu akşam yayınlanacak bölümde ise ana kadroya girmeye hak kazanan 10. yarışmacı belli olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2018 yılından beri Acun Medya tarafından TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye, reyting rekoru kıran yapımların başında geliyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'dan oluşan jüriler, bu sezon da şampiyonu belirlemeye çalışacak. Jüriler, birbirinden zorlu yemekleri yarışmacılara yaptırarak ana kadroyu oluşturmaya çalışıyor.

MasterChef Türkiye 37. Bölüm Fragmanı

MasterChef Türkiye'nin Son Bölümünde Neler Oldu?

MasterChef Türkiye'nin Son Bölümünde Neler Oldu?

MasterChef Türkiye'nin 36.bölümünde jüriler ilk etapta yarışmacılardan Kilis Tava yapmalarını istedi. İkinci tura ise Şule, Yağız, Rukiye, Vural, Tayfun, Ayşegül ve İbrahim kaldı. İkinci etap olan final turunda, yarışmacılara çilek verildi ve bu meyveden bir yemek yaratmaları istendi. Final turunun sonunda ana kadroya girmeye hak kazanan kişi ise Tayfun Genç oldu.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın