Görüş Bildir

Avustralya'da gerçekleşen esrarengez olayda kamp yapan bir aile, duydukları ürkütücü sesi kaydediyor. Duydukları senin ne olduğunu ve nereden geldiğini anlamayan ailenin görüntülerine gelin birlikte bakalım...👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avustralya'da kamp yapan bir aile ve bölgede bulunan diğer insanlar duydukları ürkütücü sesin nereden geldiğini anlayamadı.

Avustralya'da kamp yapan bir aile ve bölgede bulunan diğer insanlar duydukları ürkütücü sesin nereden geldiğini anlayamadı.

Sosyal medyada gündem olan videoda, göl kenarında kamp yapan bir aile ürpertici bir ses sonrası sesin kaynağını bulmak iste de başarılı olamadı. Nereden geldiği belli olmayan ses aile üyelerini korkuturken etrafta bulunan kimse ne olduğunu anlayamadı. Sesin dünyanın her yerinden duyulduğunu ve atmosferden geldiğini iddia edenler olsa da sese dair net bir bilgi edinilemedi.

İşte o görüntüler: 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
8
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arda Özdemir

Gökten bir tardis belirse ne güzel olurdu.

Culog

Gölün ortasına ineceğine ve Doktorun kapıyı açıp mükemmel diyeceğine eminim :D

Pasif Kullanıcı

göllere baktım tren rotalarına baktım kars treni gibi bi olayları var muhtemelen onun sesi diye düşünüyorum tünele girerken falanda olabilir...aylaklıkta son... Devamını Gör

Aykut Manap

savaş uçağı sesine benziyor