Görüş Bildir
Haberler
Kalbi Ege'de Kalanlar İçin Datça Tatilinizde Gidebileceğiniz Birbirinden Uygun Fiyatlı Mekanlar

Kalbi Ege'de Kalanlar İçin Datça Tatilinizde Gidebileceğiniz Birbirinden Uygun Fiyatlı Mekanlar

Eda Özkan
08.08.2022 - 23:46

Muğla'nın ilçelerinden biri olan Datça, mutlaka gidilip görülmesi gereken tatil beldelerinden bir tanesi. Denizi, ortamı ve doğası ile insanı mest eden güzelliklere sahip bu beldede eğlenip yemek yiyebileceğiniz birçok mekan bulunuyor. Biz de sizler için Datça tatilinizde deneyerek memnun kalacağınız cep dostu mekanları listeledik. Haydi içeriğe!

1. Meşhur Köfteci Sami

1. Meşhur Köfteci Sami

Özellikle akşam yemeklerinde en sevilen yiyeceklerden biri olan köfteyi bir de Sami Usta'da deneyin!

Meşhur Köfteci Sami'de yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Öncelikle köfteleri gerçekten çok iyi ve servisi hızlı. Tabak oldukça dolu ve doyurucu ama manda yoğurdu da eklenerek denemelisiniz; piyaz da başarılıydı. İkram çay ve helva ikramları var. Personel oldukça güler yüzlü ve Sami Bey kişisel olarak da ilgileniyor.

Adres: Reşadiye, 702. Sk. No: 3, 48900 Datça/Muğla

2. Kumluk Restaurant

2. Kumluk Restaurant

Sevdiklerinizle birlikte yiyeceğiniz akşam yemekleri için en iyi seçeneklerden biri de ortamı, fiyatlandırması ve lezzetleri ile Kumluk Restaurant!

Kumluk Restaurant'ta yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Ortam başlı başına sizi büyülemeye yetiyor, gelen mezeler de fiyat porsiyon olarak böyle bir mekan için kabul edilebilir düzeyde. Çalışanlar hızlı servis için ellerinden geleni yapıyorlar, çay servisi de gayet hızlıydı. Gayet memnun kaldık.

Adres: İskele, Kumluk Yolu No:24, 48900 Datça/Muğla

3. Hestia

3. Hestia

Birçok yiyecek seçeneği ile karşılaşacağınız Hestia'da mutlaka denemeniz gereken mekanlar arasında yer alıyor!

Hestia'da yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Knidos'a giden yol üzerinde kaliteli bir fiyat performans işletmesi. Kahvaltıda sunulan her şey çok lezzetliydi, uzun zamandır ilk kez sunulan her şeyi bitene kadar yedik :) Dönüş yolunda da special mantısını ve reyhan şerbetini tatma fırsatımız oldu. Reyhanlı şerbet eve dönünce de yapmayı deneyeceğim, hayatıma katılan mükemmel bir lezzet oldu!

Adres: Yaka Mahallesi, Kapı No: 87, 48900 Datça/Muğla

Telefon: 0554 291 41 74

4. Yeşil Bahçe

4. Yeşil Bahçe

Doğası, havası ve ortamı ile oldukça nezih bir mekan olan Yeşil Bahçe, kahvaltıyı nerede yapsak diyenler için güzel bir çıkış yolu olabilir!

Yeşil Bahçe'de yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Kendi evimizin bahçesinde kahvaltı yapmak gibi bir şey; samimi, güvenli, kaliteli🤞 Datça severler olarak uğramadan geçemeyeceğimiz yerlerden biri daha oldu. Çiğ Böreği denemeden giderseniz, üzülürsünüz.

Adres: Knidos Yolu 3.KM Hızırsah, 48900

5. Betçe Burger

5. Betçe Burger

Kısa sürede lezzetli bir yemek yemek isterseniz Betçe'de Hamburgerden başka bir seçenek düşünülemez!

Betçe Burger'de yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Harika hamburger çeşitleri var. Çok doyurucu. İşletmecileri çok cana yakın insanlar. Herkese tavsiye ediyorum. Fiyatları da normal.

Adres: Cumalı mh. palamutbükü sokak No:65 G liman karşısı, 48900 Datça/Muğla

Telefon: 0532 548 09 39

6. Yeni Cafe Restaurant

6. Yeni Cafe Restaurant

Hazır tatildeyken kendime bir güzellik yapıp kahve-tatlı ikilisine hayır demeyeceğim diyorsanız Yeni Cafe'de kendinize uygun birçok lezzeti deneyebilirsiniz.

Yeni Cafe Restaurant'ta yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Hayatımda yediğim en güzel brownie’yi burada yedim. Yiyip içtiğimiz her şeyin harika olmasının yanı sıra Yeni Cafe’nin sahipleri İrem Hanım ve Burak Bey çok hoşsohbet, harika insanlar. Kişleri, mercimek köftesi, galette’leri, poğaçaları kısacası her şeyi öneririm ama sırf sahipleriyle tanışmak için bile gidilir 😍

Adres: Rauf, İskele Mahallesi, Balıkçı sokak No. 10 B, 48900 Datça/Muğla

Telefon: (0252) 712 46 70

7. Neşeli Günler Palamutbükü

7. Neşeli Günler Palamutbükü

Huzurlu, denize karşı bir ortama sahip olan Neşeli Günler lezzetleri mutluluğunuzu ikiye katlayacak!

Neşeli Günler Palamutbükü'nde yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Palamutbükü sahilinde hizmet kalitesi oldukça yüksek, çalışanları oldukça ilgili, bira çeşitleri oldukça fazla, menüsü çeşitli mekan. Restorandan yararlandığınız sürece şezlong kullanımı ücretsiz. Burada gelenleri potansiyel para kesesi olarak değil misafirleri olarak ağırlamaktalar. Biz oldukça memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye etmekteyim.

Adres: Yaka Mahallesi Palamutbükü Sahil Yolu No:, D:304, 48900 Datça/Muğla

Telefon: 0533 723 72 11

8. Güneş Büfe Kahvaltı Evi

8. Güneş Büfe Kahvaltı Evi

Tatilde kahvaltısız edemem diyenler Güneş Büfe'yi de gidilecek kahvaltı mekanlarına ekleyebilir.

Güneş Büfe Kahvaltı Evi'nde yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Büyükşehirlerde alışılmış gelen serpme kahvaltının aksine, kahvaltıda olması gereken temel ürünleri ufak porsiyonlarda fiyatlandırarak servis ediyor işletme. Ürünler oldukça taze ve doğal. Yiyebildiğiniz kadar sipariş edip ödüyorsunuz. hiçbir şey ziyan olmuyor.

Adres: İskele Mahallesi Atatürk Caddesi No:13AD, 48900 Datça/Muğla

Telefon: 0532 573 91 12

9. Hacı Ömer Baklava

9. Hacı Ömer Baklava

Evet yaz ayları için baklava biraz ağır kaçabilir ancak Hacı Ömer'de baklava yemeden gitmek inanın çok şey kaybettirir...

Hacı Ömer Baklava'da yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Yedim yedim baymadı. Hepsinden 1 er tek aldım ve inanın ağır değil tatların hepsi teker teker güzeldi. Çaylar taze, ortam sakin fiyatlar pahalı dediler ama ben çok pahalı bulmadım. Güzel bir tatlıydı teşekkür ederim.

Adres: İskele Mah. Atatürk cad, cumhuriyet Meydanı no:86/A, 48900 Datça/Muğla

Telefon: (0252) 712 21 14

10. Ekim Pastanesi

10. Ekim Pastanesi

Sıcak poğaçaları, nefis çayları ve tatlıları ile Ekim Pastanesi Datça'nın en iyilerinden...

Ekim Pastanesi'nde yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Datça'da en güzel pastanelerden bir tanesi. Lezzetiyle, ürünlerin kalitesi ile, mekanın ciciliği ve temizliği ile çok sevdiğim yerlerden bir tanesi oldu. Fiyatları gayet makul. Çayı tazecik ve lezzetli. Çilekli Paris brest ve çikolatalı tart yedik, oldukça başarılı idi.

Adres: İskele, Atatürk Cd. no:77 A, 48900 Datça/Muğla

Telefon: 0553 239 49 09

11. Hardal Cafe

11. Hardal Cafe

Denize karşı manzarada keyifli bir yemek yemek isterseniz sizleri Hardal Cafe'ye alalım.

Hardal Cafe'de yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Geçen ay gitmiştik. Vegan burger çok iyi, köftesini kurutmamışlar. Fiyatlar uygun, üst katta manzaraya karşı yemek yiyebilirsiniz.

Adres: İskele, Yat Limanı Sk. No:12, 48900 Datça/Muğla

Telefon: 0533 261 58 21

12. Lezzet Cafe Restaurant

12. Lezzet Cafe Restaurant

Taze yiyecekleri, güler yüzlü personelleri ve uygun fiyatları ile bilinen yerlerden biri de Lezzet Cafe.

Lezzet Cafe Restaurant'ta yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Manzarası iyi. Çalışanlar yardımsever ve güler yüzlü. Fiyatlar normal. Yemekleriniz siz sipariş verdiğinizde mutfaktaki ablalar tarafından taze taze hazırlanıp getiriliyor. Bir kez tesadüfen girdik buraya ve Datça'ya her gelişimizde uğruyoruz.

Adres: İskele, Yat Limanı Sk. No:98, 48900 Datça/Muğla

Telefon: (0252) 712 92 89

13. Eski Ev Cafe

13. Eski Ev Cafe

Hamur işlerini ve menüdeki diğer zengin yiyecekleri lezzetli bir şekilde üreten bu mekan, birçok kişinin favorisi!

Eski Ev Cafe'de yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Eski Datça için çok uygun fiyatlı ve inanılmaz keyifli bir kafe. İşletmecisi Süleyman abi de keza dünya tatlısı bir insan. Çiğ börek ve yoğurtlu gözleme denedik. İkisi de birbirinden lezzetliydi. Özellikle çiğ börek dişi çıtır çıtır içi ıslak, tam olması gerektiği gibiydi. Kendi yaptıkları ayranı da bu sıcak havalar için tavsiye ederim.

Adres: Datça, Dere Sk. No:10, 48900 Datça/Muğla

Telefon: 0535 421 87 98

14. Şerifin Yeri

14. Şerifin Yeri

Lezzetli pideleri ile bilinen Şerifin Yeri'ne uğramadan Datça'dan gitmek olmaz!

Şerifin Yeri'nde yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Yol kenarında, yeşillikler arasına saklanmış harika bir yer. Uzun süredir yediğim en iyi kavurmalı-kaşarlı pideydi! Kesinlikle ağır bir kokusu yok, eti sinirli değil ve sıcacık geliyor. Datça merkeze yemek yemek için boşuna gidiyormuşuz.

Adres: Emecik, 48900 Datça/Muğla

15. Meliha Hanım Su Böreği ve Ev Lezzetleri

15. Meliha Hanım Su Böreği ve Ev Lezzetleri

Ev yemeklerini aynı anne eli değmiş gibi lezzetli bir şekilde çıkaran bu mekan, birçok kişiden tam puan alıyor.

Meliha Hanım Su Böreği ve Ev Lezzetleri'nde yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Kahvaltısı, böreği ve baklavası çok güzeldi. Fiyatları da Datça'ya göre ucuz.

Adres: İskele, Burgaz Yolu No:24, 48900 Datça/Muğla

Telefon: (0252) 712 26 35

Bu içeriklere de göz atabilirsiniz:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın