Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısının Gündeminde Hangi Konular Var? Toplantı Ne Zaman Olacak?

Kabine Toplantısının Gündeminde Hangi Konular Var? Toplantı Ne Zaman Olacak?

dicle demir
27.06.2022 - 13:36

Bugün toplanacak olan kabinenin gündeminde asgari ücret, Kurban Bayramı ve NATO zirvesi konuları yer alacak. Toplantının ana konusu asgari ücretteki artış beklentisi olurken, Kurban Bayramı tatili, orman yangınları ve NATO zirve konuları da toplantıya eşlik edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği kabine toplantısı bugün yapılacak. Toplantı, saat 15:00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak. Topantının en önemli maddesi asgari ücret, memur ve emekli maaşına yapılacak olan zam çalışmaları olacak.

Asgari Ücrette Artış Olacak mı?

Asgari Ücrette Artış Olacak mı?

Bugün toplanacak olan kabinede, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Vedat Bilgin'in bu konuda sunum yapması bekleniyor. Toplantıda asgari ücretlilere Temmuz ayında ara zam yapılacağı fikri üzerinde durulacak.

Kurban Bayramı Tatili Ne Zaman?

Kurban Bayramı Tatili Ne Zaman?

9-10-11-12 Temmuz'da kutlanacak olan Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı konusu da kabine toplantısında konuşulacak olan konulardan bir tanesi.

Nato Zirvesi

Nato Zirvesi

Kabine toplantısında konuşulacak olan bir başka önemli konu ise İspanya’nın başkenti Madrid'de yapılacak NATO Liderler Zirvesi olacak.İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği ve tahıl koridorundaki son durumlar da konuşulacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millete Sesleniş konuşmasıyla kamuoyuna toplantıda alınan kararları duyuracak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın