Görüş Bildir
Haberler
İzlerken Nefesinizi Tutacağınız Heyecanın Dorukta Olduğu En İyi Soygun Filmleri

İzlerken Nefesinizi Tutacağınız Heyecanın Dorukta Olduğu En İyi Soygun Filmleri

Effy
26.10.2021 - 12:24 Son Güncelleme: 08.03.2022 - 15:51

İzlerken hem aksiyondan hem de akıllıca uygulanan planlardan etkileneceğiniz en heyecanlı soygun filmlerini sizler için sıralıyoruz! Kemerleri bağlayın ve içeriğe doğru ilerleyin.😎

Kaynak: https://www.vulture.com/article/best-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

45. Baby Driver

45. Baby Driver

Baby genç yaşına rağmen oldukça deneyimli bir sürücüdür. Genç görünümü yüzünden Baby lakabını alan adam banka soyguncuları için sürücülük hizmeti vermektedir. Banka soygununun ardından kaçış için sürücülük yapan adamın yolu bir gün bir suç lideri ile kesişir ve onun için çalışmak zorunda kalır. Ancak girdiği bu iş başarısız olmaya mahkum bir soygundur. İşler ters gittiğinde peşine düşen farklı farklı insanlardan kaçmak zorunda kalır...

44. Hırsızlar Şehri

44. Hırsızlar Şehri

Boston’da Charlestown adlı bir bölge, nesiller boyu çok sayıda hırsızlıklara sahne olmakla ünlüdür. Bu işi yapanlar da kendi aralarında aile gibi olmuşlardır. Örneğin Dough MacRay özellikle banka soygunları yapan grubun başında lider konumundadır. Görevi gereği yaşamının hiçbir yerinde insanlarla yakınlaşmamıştır çünkü birini kaybetme duygusu işine engel teşkil edecektir. Ancak hayat bazen koşulları zorlar. Son hırsızlık görevi esnasında misyon gereği banka müdiresi Claire Keesey’i rehin almak zorunda kalır. Ne var ki bu kadına beklenmedik bir biçimde bazı hisler beslemeye başlaması hırsızlar liderini alabora edecektir.

43. İtalyan İşi

43. İtalyan İşi

İtalyan İşi, 1969 yılında Michael Caine’in başrolü canlandırdığı, Peter Collinson yapımı filmin, bu kez Mark Wahlberg, Charlize Theron ve Edward Norton’dan oluşan bir oyuncu kadrosu ile yeniden beyaz perdeye aktarılmış versiyonudur. Film, kendi alanında kariyer sahibi diye nitelendirilebilecek bir suçlu olan Charlie Croker’ın liderliğindeki bir soyguncu çetesinin macerasını konu almaktadır. Çete, Los Angeles tarihindeki en büyük trafik sıkışlığını yaratarak yapmayı planladıkları altın soygunu için zaman kazanmak ister. Oluşturdukları kargaşadan kendi paçalarını sıyırabilmek adına kaldırımdan gidebilecek kadar küçük olan Mini Cooper’ı kullanırlar. Hedefleri, trafik açılana dek ortadan kaybolmayı başarmaktır.

42. Fast Five

42. Fast Five

Eski polis Brian O'Conner ve Mia Toretto, Dom’u hapisten kaçırıp özgürlüğüne kavuşturduktan sonra poslisleri atlatıp sınırı geçerler ve Rio de Janeiro’da ortaya çıkarlar. Özgürlüklerini geri almak için son bir iş daha yapmak zorunda kalan ortaklar, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirler. Onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlardır. Fakat onların peşine düşen sadece bu iş adamı değildir...

Hedefini asla ıskalamayan inatçı federal ajan Luke Hobbs Dom ve Brian’ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyona başlar. Şimdi Hobbs, diğerleri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorundadır...

41. Şanslı Logan

41. Şanslı Logan

Jimmy Logan, erkek kardeşi Clyde ve kuaför kız kardeşi Mellie ile kapsamlı bir soygun için plan yapar. Jimmy, paranın yeraltı nakit yönetim sistemine girmesine yardımcı olmak için, yıkım uzmanı Joe Bang'i  işe alır. Grup Charlotte Motor Speedway'deki efsanevi Coca-Cola 600 yarışını hedef alır. Amaç büyük NASCAR yarışında başarılı bir soygun yapabilmektir. Logan ailesi soygun planları üzerinde ilerlerken, acımasız bir FBI ajanının davayı soruşturmaya başlamasıyla son bir engelle karşılaşırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

40. Ronin

40. Ronin

Sam Amerikalı bir gizli ajandır. Uluslararası bir ekiple çalışmakta ve işinin ehli biri olarak anılmaktadır. Ününü yeraltı çevrelerinde yaymıştır. Ulaşılması en zor belgelere bile rahatlıkla ulaşabilen, birinci sınıf bir ajan olarak tanınmıştır. Soğuk savaşın son bulduğu dönemde Sam ve ekibi etik kuralları bırakmak durumunda kalırlar. Durumlarının ne olacağı belli değildir. Bu nedenle kendilerine en cazip gelen işlerde çalışmaya ve kim olursa olsun parayı verene fayda sağlamaya karar verirler. Zaten tehlikeli olan mesleki dünyaları böylece daha da tehlikeli hale gelecektir.

39. Bottle Rocket

39. Bottle Rocket

Kaldığı akıl hastanesinden taburcu olan Anthony, hayatta ne yapacağını bilemez bir durumdadır ve kendisi gibi başıboş olan arkadaşı Dignan’a katılır. Ancak Dignan hayali dünyasında kurduğu suç şebekesinin lideridir ve arkadaşını da suç işlemeye iter. Komşuları Bob’un da yardımıyla üç sakar arkadaş bir suç işlerler. Artık kaçmak zorunda olan arkadaşlar bir otele gelirler ve orada Anthony, otelde çalışan Inez’e aşık olur.

38. Sexy Beast

38. Sexy Beast

'Sexy Beast', ılıman iklimiyle maruf İspanya ile, 'üzerinde güneş batmayan imparatorluk' Büyük Britanya arasında mekik dokumak durumunda kalacak olan Gary Dove'un hikayesidir... Filmde, Gary Dove'u İspanya’daki bir cennet köşesinde, yazlığına taşınmış, çok sevdiği karısıyla birlikte mutlu bir yaşam sürerken izleyeceğiz... Ancak bu 'yazlık zamanları', kasabaya gelen, Gary’nin gangster arkadaşı John Logan yüzünden altüst olacak ve tüm keyifleri bozulacaktır.

John, Gary’yi büyük bir soygun için Londra’ya dönmeye ikna etmeye çalışır. Buna karşı çıkan Gary, John ile mücadele etmeye çalışsa da başarısız olur ve sevdiği kadını korumak adına soyguna iştirak etmeyi kabul etmek zorunda kalır.

37. İçerideki Adam

37. İçerideki Adam

Hücrede yatan bir adam, planladığı kusursuz banka soygununu anlatarak, izleyiciyi bu soygunu seyretmeye davet eder. Olaylar zincirinin en başında her şey aslında herhangi bir hırsızlık gibi başlar. Hal böyle olunca boyacı kılığındaki soyguncular, elli kişiyi rehin aldığında polis de gerekenleri yapar. İki dedektifi bu adamlarla anlaşmak üzere görevlendirir. Ne yazık ki olaylar ilerledikçe bu dedektifler, hırsızların gerisinde kalırlar. Hızla tüm çareler tükenmeye başlar. Ortada öyle tuhaf olaylar gelişmektedir ki hırsızların esas amacının sadece bankayı soymak olmayabileceğine dair şüpheler oluşmaya başlar.

36. Wanda Adında Bir Balık

36. Wanda Adında Bir Balık

Elmaslara pek düşkün(!) olan seksi Amerikalı Wanda ve erkek arkadaşı Otto, bir elmas koleksiyonunun soygununu planlayıp gerçekleştirmek üzere İngiltere’ye gelirler. Ekibin diğer üyeleri George ve Ken’dir.

Wanda ve Otto elmasları kendilerine saklamak istedikleri için George’u polise ihbar ederler. Oysa beriki elmasları çoktan başka yere saklamıştır. Wanda elmasların yerini öğrenmek için son çare olarak George’un avukatıyla yakınlaşmak zorunda kalır ve komedi doruğa tırmanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

35. Banka İşi

35. Banka İşi

'Banka işi' gerçek bir olaydan esinlenerek sinemaya aktarılan başarılı yapımlardan. 35 yılı aşkın bir zaman önce Londra'da meydana gelen olağanüstü bir olaydan, cesur ve çözülememiş bir soygunun hikayesinden uyarlanan bu heyecan dolu gerilim filmi, entrika, gizem, skandal ve tehlikenin iç içe geçtiği bir suç filmi. Yapımcıları tarafından cinayet, seks ve yolsuzluğun hikayesi diye tanımlanan bu film, alanında oldukça iddialı yapımlardan. Eylül 1971'de, hırsızlar Londra'daki Baker Street'te bulunan bir bankanın kasasına tünel kazarak girdiler ve milyonlarca Sterlin değerinde nakit para ve mücevherin bulunduğu kasaları yağmaladılar. Çalınanların hiçbiri bulunamadı. Kimse tutuklanmadı. Soygun sadece birkaç gün manşetlerde kaldı ve sonra Birleşik Krallık hükümetinin basına 'D Uyarısı' yaparak susturmasıyla ortadan kalktı. Bu film, o kutularda neyin saklı olduğunu ortaya çıkarıyor. Hikaye, kraliyet ailesiyle bağlantıları olan cinayet, yolsuzluk ve seks skandalını kapsıyor. Bu, olaya karışan en masum kişilerin hırsızlar olduğu bir hikaye. Politikacıların ahlaksızlık dolu belgeleri ortaya çıkmasın diye hükümetin hırsızlar ile perde arkasında gizemli görüşmeler yapması ve tüm bu serüvene kan bulaşması filmin çekiciliğini arttırıyor.

34. Heat

34. Heat

Büyük Hesaplaşma'da, gerek içgüdüleri gerekse üstün zekasıyla, içerisinde bulunduğu her türlü suçtan arkasında kesin deliller bırakmadan, başarılı bir şekilde sıyrılmayı başaran Neil McCauley profesyonel bir hırsızdır. En az kendisi kadar yetkin hırsızlardan oluşturduğu çetesiyle altından kalkılması zor işlere kalkışıp minimuma yakın hasarla başarıya ulaşırlar. Her azılı suçlu vakasında olduğu gibi söz konusu hırsızın peşinde de hırslı ve takıntılı bir dedektif vardır. Dedektif Hana, şimdiye dek bu usta hırsızın zekasıyla başa çıkamasa da davayı çözmekte kararlıdır.

33. Köpeklerin Günü

33. Köpeklerin Günü

Birinci sınıf dolandırıcı Sonny ve arkadaşı Sal, Brooklyn Bankası’nı soymaya karar verirler. Bankada yaşanan küçük aksiliklerle sinirleri gerilen ikili, bankada tüm kasaların boş olmasıyla şoka girerler. Bu esnada bankanın çevresini donatan polisler karşısında ne yapacaklarını şaşıran ikili, biraz şaşkınlıktan biraz da mecburiyetten içerideki insanları rehin almak zorunda kalırlar. Sonrasında gelişen onlarca sürpriz olay karşısında tamamen tepkisiz kalan ikili kendilerini kısa zaman içerisinde hem suçlu hem de kahraman olarak görme şansına erişirler.

32. Olağan Şüpheliler

32. Olağan Şüpheliler

Olağan Şüpheliler'de, San Pedro’da patlayan bir tekneyi araştıran polis, teknede 27 ceset ve 91 milyon dolarlık uyuşturucu parası bulur. Olaydan kurtulan iki kişiden biri yanıklarla dolu vücuduyla korkmuş bir Macar terörist ve diğeri de Verbal Kint adında bir tetikçidir. Polisteki sorgusunda Kint, 6 hafta öncesinden başlayarak tüm olayları anlatır. Beş suçlunun nasıl bir araya geldiğinden, kaçırılan bir kamyondan ve bir suç lordundan polislere bahseder.

31. Quick Change

31. Quick Change

Palyaço kıyafetli bir adam ve arkadaşları kusursuz bir planla banka soyarlar. Ancak asıl zorluk, para ile havaalanına gidip şehirden çıkmaları gerektiğinde başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

30. Rezervuar Köpekleri

30. Rezervuar Köpekleri

Rezervuar Köpekleri orijinal bir soygun hikayesini konu alıyor. Büyük bir hırsızlık olayı için bir araya gelen bir ekip, birbirlerinin isimlerini bile bilmeyen bir grup hırsızdan oluşuyor. Soygunda yaşanan bir aksaklık nedeniyle kan gölüne dönen atmosferde polisten kaçmaya çalışan ekip, aralarında bir polis casusunun olduğunu öğreniyorlar ve bu kanlı mücadele fiziksel şiddeti de anbean artan psikolojik bir savaşa dönüşüyor. Büyük bir kısmı tek bir mekanda geçen klostrofobik filmin oyuncu kadrosu, Harvey Keitel, Tim Roth, Freddy Newandyke, Michael Madsen ve Quentin Tarantino gibi önemli isimlerden oluşuyor.

29. Üç Kral

29. Üç Kral

Körfez savaşının son demleri... Amerikan Askerleri işgal edilen bir Irak sığınağında ilginç bir harita bulur. Haritanın verdiği bilgiye göre bulundukları yere oldukça yakın bir yerde paha biçilmez parçaların bulunduğu bir hazine gizlidir. Askerler, bu hazineyi bulup çalmaya karar verir. Ülkenin politik karmaşasından faydalanan askerler, ölümün kol gezdiği Irak'tan tüm altınları kaçırmaya kararlıdır.

28. The Sting

28. The Sting

The Sting, intikam peşimde koşan iki gangsterin hikayesini anlatıyor. 1930’lar Chicago’sunda arkadaşları kumar tutkunu bir gangster tarafından öldürülen iki sahtekâr, arkadaşlarının intikamını almak üzere dahiyane bir plan hazırlamaya karar verirler. Planı hazırlamak kadar uygulamak da oldukça çetin geçecek bir süreç olacaktır.

Gösterildiği sene tam 10 dalda Oscar’a aday olan ve gişede rekorlar kıran The Sting, en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi senaryo, en iyi kurgu gibi neredeyse tüm önemli Oscar ödüllerini toplamayı başarmıştı.

27. Jackie Brown

27. Jackie Brown

Jackie Brown küçük ve sıradan bir Meksika'lı havayolu firmasında çalışan, kısa zaman içerisinde emekli olacak bir hostestir. Nakite ihtiyacı olduğu için aynı zamanda Amerika'lı bir silah kaçakçısı olan Ordell için de çalışan hostes, patronu için Meksika'dan Amerika'ya para kaçakçılığı yapmaktadır. Bu tehlikeli olay esnasında polis tarafından deşifre edilen kadın, zamanla Ordell'in de hedef tahtası olacak; iki taraf arasında, kaybolan yarım milyon dolarlık parayı elde edebilmek için azılı bir mücadele başlayacaktır.

Sinemanın en aykırı yönetmenlerinden olan Quentin Tarantino tarafından çekilen film Elmore Leonard'ın 'Rum Punch' isimli romanından ve 70'li yılların kült dizisi 'Foxy Brown'dan esinlenilerek yaratıldı.

26. Aşk ve Para

26. Aşk ve Para

Florida’daki Glades Cezaevi’nde kalmakta olan Jack Foley, 20 yıllık mesleki kariyerine çok sayıda banka soygunu sığdırmayı başarmış bir mahkumdur. 

Soygunlarında asla silah kullanmamasıyla tanınan Foley’in icraatları bir çok meslektaşından daha fazladır. Ancak bir problem vardır. Foley, her soygununda yakalanmakta, bu da genelde araç probleminden kaynaklanmaktadır. Bu nedenle hep kaybeden durumundaki

Foley’in önünde şimdi otuz yıllık bir hapishane hayatı vardır. Ancak onun bu süreyi tamamlamak gibi bir niyeti olmayan soyguncu, hapisten kaçarak büyük bir iş çevirmeyi planlamaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Inception

25. Inception

Leonardo DiCaprio bu yapımda, çok yetenekli bir hırsız olan 'Dom Cobb ' ile karşımızda. Uzmanlık alanı, zihnin en karanlık ve savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb'un bu nadir insanlarda görülebilecek yeteneği, bu ender rast gelinebilecek mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği her şeye mal olmuştur. Cobb'a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız 'başlangıç'ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır.

24. Ocean's 11

24. Ocean's 11

Şık ve hareketli Danny Ocean, tam bir aksiyon adamıdır. New Jersey hapishanesinden şartlı salıverilmesine 24 saat kalmışken bile karizmatik hırsız, bir sonraki planına son rötuşları yapmaktadır. 3 kuralı uygulayarak - kimseye zarar verme, hak etmeyen kimseden çalma ve oyunu, kaybedecek hiçbir şeyin yokmuş gibi oyna - Danny tarihteki en incelikle hazırlanmış ve sofistike kumarhane soygununun orkestra şefliğini yapacaktır.

Bir gece yarısı Danny ve özenle seçilmiş 11 adamı, Terry Benedict’in Los Angeles’da sahip olduğu üç kumarhaneden 150 milyon USD çalacaklardır. Danny’nin eski karısı Tess ile çıkmaya başlayan Terry, kuşkusuz daha fazlasını da hak etmiştir.

Danny istediği parayı ele geçirmek için hem hayatını hem de Tess ile yeniden barışma şansını riske atmaktadır. Yine de herşey Danny’nin sık elenip ince dokunmuş entrikasına uygun gelişirse iki arzusu arasında seçim yapması da gerekmeyecektir.

23. Rififi

23. Rififi

Sakin, mert ve sözünün eri bir adam olan Tony Stephanois (Jean Servais) mücevher hırsızlığından beş yıl hapiste yattıktan sonra iyi halden salıverilmiştir. Ama işsiz ve beş parasızdır. Çok önemsiz bir kumar borcunu bile ödeyemeyecek duruma düşmesine rağmen küçük oğluna vaftiz babalığı yaptığı yakın arkadaşı Jo (Carl Möhner) ve eski mücevher hırsızlarından Mario (Robert Manuel)’nun yeni bir kuyumcu soygunu teklifini düşünmeden geri çevirir. Aynı gece Tony, eski sevgilisi Mado (Marie Sabouret)’nun L’Âge d’Or (Altın Çağ) adlı gece kulübünün sahibi ve Grutter çetesinin lideri Pierre Grutter (Marcel Lupovici)’le takıldığını öğrenince bozulur. Grutter’in Mado’yu lüks içinde yaşattığını görmekse Tony’yi çılgına çevirmiştir. Önce Mado’ya şiddet uygulayan Tony, fikrini değiştirerek eski dostlarının soygun teklifini kabul eder. Ancak soygunu daha kapsamlı tutmak ve sadece vitrindekileri değil kasada saklanan bütün mücevherleri çalmak şartını ileri sürer...

22. Bonnie ve Clyde

22. Bonnie ve Clyde

Amerika Birleşik Devletleri ekonomik bir çöküşün içerisinde can çekişmektedir. Bonnie, annesinin arabasını çalan Clyde'ı fazlasıyla çekici bulmaktadır. Bonnie, Clyde ile birlikte kaçmaya karar verir. Artık ikisi de haydutluk müessesesinin yılmaz birer üyesidirler. Artık yapılacaklar listesinde alt alta işlenecek suçlar sıralanmıştır. Peşlerine düşmek üzere olan emniyet güçleri de onları yakalamaya kararlıdır.

Dönemin önemli oyuncuları Warren Beatty ve Faye Dunaway'in canlandırdığı Bonnie and Clyde kendi döneminin en cesur yapıtlarından biri.

21. The Killing

21. The Killing

Eski bir mahkum olan Johnny Clay, beş yılını Alcatraz'da hapishanede geçirmiştir. Sevgilisi Fay ile evlenip düzenli bir hayata geçmeden önce son bir soygun yapmayı kafasına koyan Clay, bir yarış sırasında, odalardan birinde bulunan iki milyon dolarlık parayı çalmayı planlamaktadır. Bunun için bir ekip oluşturan Clay; bir polis, gözlemci, keskin nişancı ve güreşçiden oluşan çetesiyle birlikte hazırladıkları kusursuz soygun planını gerçekleştirmeye çalışacak, ancak türlü talihsizliklerle karşılaşmaktan kurtulamayacaktır.

Sinema dehalarından Stanley Kubrick'in üne kavuşmasını sağlayan bu filmi, Lionel White'ın Clean Break adlı romanından uyarlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Triple Frontier

20. Triple Frontier

Yıldız isimlerin kadrosuna dahil olduğu Netflix filminde, eskiden özel kuvvetlerde görev alan beş kişi, Güney Afrika'daki uyuşturucu ağını bozmak ve başlarındaki baronu yakalamak için yeniden bir araya gelir. Bu zorlu görev, istenmeyen sonuçlar doğururken, ekibin birbirlerine olan güvenleri sınanır.

19. Pırıltılı Hayatlar

19. Pırıltılı Hayatlar

Gerçek olaylara dayanan bu filmde, Hollywood'da yükselerek ünlü olmayı hayal eden bir grup genç, şöhret takıntılı hale gelir. Gençler, evlerini soymak için ünlüleri internetten takip etmeye başlar.

18. Haydut

18. Haydut

Cate Blanchett, Bruce Willis ve Billy Bob Thornton'u bir araya getiren yapım, iki banka soyguncusunun yaşadığı talihsizliğe odaklanıyor. Terry ve Joe, soymayı hedeflediği bankada çalışan bir kadını kaçırır. Bekledikleri gibi profesyonel davranamayan ikili, kaçırdıkları kadına aşık olur.

17. Zorlu İkili

17. Zorlu İkili

Denzel Washington ve Mark Wahlberg'i başrolde izlediğimiz filmde, rakip bürolarda görev alan iki kişi, aynı görev için birlikte çalışmak zorunda kalır. Ancak ikili, birbirlerinin gizli görevde yer alan federal ajan olduklarından habersizdir.

16. Görevimiz Tehlike

16. Görevimiz Tehlike

Tom Cruise'un ünlü film serisinin ilk basamağında, bir gizli servisin lideri Ethan Hunt, Prag'da gerçekleştirdikleri görevin başarısız gitmesi sonucunda ihanet ile suçlanır. Adını aklamaya çalışan Ethan'ın tek kurtuluş yolu gerçek köstebeği bulmaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Yanık Portakal

15. Yanık Portakal

Amacına ulaşmak için her yolu deneyen sanat eleştirmeni James, İtalya'da bulunan bir tabloyu çalmaya çalışır. James, yardım için Berenice isimli genç ve güzel Amerikalı bir turisti etkileyerek kendi safına çeker.

14. İntikam Vakti

14. İntikam Vakti

Jason Statham'lı soluksuz aksiyon filminin yönetmen koltuğunda Guy Ritchie oturuyor. Her hafta Los Angeles çevresinde yüz milyonlarca doları taşımaktan sorumlu bir nakit kamyon şirketinde çalışan soğuk ve gizemli bir karakter olan H, çocuğunun katilinden intikam almayı kendine görev edinir.

13. Ölüler Ordusu

13. Ölüler Ordusu

Las Vegas'ta başlayan zombi salgını sırasında bir adam, kendi ekibini toplayarak karantina bölgesini soymayı hedefler. Ekip, bu görevde ölümle adeta dans ederek şimdiye kadarki en büyük soyguna girişir.

12. Kule Soygunu

12. Kule Soygunu

Brett Ratner'ın yönettiği filmde, Eddie Murphy ve Ben Stiller'ı başrolde izliyoruz. Çalışmalarının karşılığını alamayan bir grup adam, zengin işverenleri Arthur Shaw'ın boyunduruğu altında ezilir. Bir gün Arthur'un kurban gittiğini öğrenen ekip, onun evini soymayı planlar.

11. Halk Düşmanları

11. Halk Düşmanları

John Dillinger, Baby Face Nelson ve Pretty Boy Floyd, Amerikalı gangsterlerdir. 1930'larda patlayan suç oranının ardından, federaller bu gansterleri devirmeyi amaçlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Kod Adı U.N.C.L.E.

10. Kod Adı U.N.C.L.E.

Kadrosunda Alicia Vikander, Henry Cavill ve Armie Hammer gibi yıldız isimlerin yer aldığı Guy Ritchie filmi, 60'lı yıllarda geçiyor. CIA ajanı Napoleon Solo ve KGB operatörü Illya Kuryakin, nükleer silahları çoğaltmak için çalışan gizemli bir suç örgütünü devirmeye çalışır. Bu görev uğruna, Alman bilim adamının kızı Gaby'e ulaşmaya çalışırlar.

9. Kapışma

9. Kapışma

Yine bir Guy Richie filmi olan Kapışma, oyuncu kadrosunda Jason Statham, Brad Pitt ve Benicio del Toro gibi isimleri barındırıyor. Gaddar boks organizatörleri, kendi çıkarı uğruna her yola başvuran bahisçiler ve Rus gangsterlerinin de aralarında bulunduğu birçok çete, paha biçilmez bir çalıntı elmasın izini sürmek için savaşırlar.

8. Gözcü

8. Gözcü

Chris, trajik bir kaza sonrasında hayatı alt üst olan bir zamanlar gelecek vadeden bir lise sporcusudur. Normal bir hayat sürdürmeye çalışırken, bir bankada hademe olarak işe başlar ve sonunda kendini planlı bir soygunun içinde bulur.

7. Kajillionaire

7. Kajillionaire

Miranda July'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu filmin başrolünde Evan Rachel Wood'u izliyoruz. Filmde, bir kadının hayatı, suçlu ebeveynleri planladıkları büyük bir soygunda kendilerine katılması için bir yabancıyı davet ettiğinde alt üst olur.

6. Dul Kadınlar

6. Dul Kadınlar

Bir komplonun ardından ölen eşlerinden kendilerine borç kalan dul kadınlar, bu yüklü borcu nasıl ödeyecekleri konusunda çıkmaza girer. Karanlık bir işe girişen bu kadınlar, kendi şartlarına uygun bir gelecek kurmak için ipleri ellerine alır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Kırılma Noktası

5. Kırılma Noktası

Genç Patrick Swayze ve Keanu Reeves'in göz kamaştırdığı film, 1991'de izleyici ile buluştu. Filmde, bir F.B.I. Ajanı, banka soygunu şüphelisi bir sörfçü çetesini yakalamak için gizli göreve gider.

4. Ocean's Eight

4. Ocean's Eight

Resmen bir yıldız geçidi olan film, 2001 yapımı Ocean's serisinin yeni bir versiyonu. Filmde, Debbie Ocean, New York'un her yıl düzenlenen Met Gala'sında, imkansız bir soygun girişiminde bulunmak için tamamı kadınlardan oluşan bir ekip toplar.

3. Set It Off

3. Set It Off

Hayat zorlukları karşısındaki çaresizlikleri, Los Angeles'ta şehir merkezinde yaşayan dört kadını banka soygununa sürükler. Bu kadınlar, görevleri sırasında birbirlerine güven sağlar.

2. Sürücü

2. Sürücü

Ünlü asansör sahnesiyle akıllara kazınan Sürücü'nün başrolünde Ryan Gosling, Carey Mulligan ve Bryan Cranston'ı izliyoruz. Gizemli bir Hollywood dublörü bir kaçış sürücüsü olarak hayatına devam etmektedir. Bir gün tehlikedeki komşusuna yardım eden sürücünün başı belaya girer.

1. Amerikan Soygunu

1. Amerikan Soygunu

Gerçek olaylardan uyarlanan filmde, dört genç adam Amerika tarihinin en cüretkar soygunlarından birine girişirler. Filmde, Evan Peters, Jared Abrahamson, Blake Jenner, ve Barry Keoghan'ı başrolde izliyoruz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın