Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'un En Gözde Yerlerinden Beşiktaş'ın Güzelliğine Güzellik Katan 15 Süpersonik Kafe

etiket İstanbul'un En Gözde Yerlerinden Beşiktaş'ın Güzelliğine Güzellik Katan 15 Süpersonik Kafe

theolonius
06.11.2016 - 14:21 Son Güncelleme: 20.07.2022 - 16:35

Beşiktaş günden güne açılan yeni mekanlarla İstanbul halkının uğrak yerlerinden biri oldu son zamanlarda. Çeşit çeşit kafeler, barlar ve meyhanelerin yer aldığı Beşiktaş'ta en iyi 15 kafeyi sizler için derledik. 

İşte kahvaltı, kahve ve akşam yemeği için gidebileceğiniz Beşiktaş'ın en iyi 15 kafesi.

*Kafeler rastgele sıralanmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Mutluluk Noktası

15. Mutluluk Noktası
15. Mutluluk Noktası

Kaynak

Mekan Beşiktaş Çarşı' da bulunuyor ve en meşhur tatlısı 'Mutluluk Topları' ile ünlü. Ve bu toplar sadece 45 kalori. Ayrıca güllü, cevizli, bademli dondurmaları da mevcut. Menüde sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra waffle da yapılmakta. Fiyat konusunda oldukça uygun.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi, Şehit Dursun Bakan Sokak, No 18/B, Beşiktaş, İstanbul

14. Okkalı Kahve

14. Okkalı Kahve
14. Okkalı Kahve

Kaynak

Yalnızca birkaç çeşit kahveyle uğurlamıyor sizi Okkalı Kahve. Yumuşak içimli, yandan çarklı, menengiç, cilveli, dibek, Hatay kahvesi, Adana Gar kahvesi, kervansaray, kakuleli, Tatar kahvesi gibi onlarca seçeneği sunuyor önünüze. Birçoğu tanıdık gelmeyebilir. Gelmesin, bu daha güzel. Çünkü mekanın sahibinin nefis sunumu, menüdeki bütün kahveler hakkında fikriniz olmasını sağlayacak. Buranın altını çizelim, sırf o sunumu dinlemek için bile Okkalı Kahve'ye gidebilirsiniz.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi, Yeni Hamam Sokak, No 3, Beşiktaş, İstanbul

13. Cafe Cakehouse

13. Cafe Cakehouse
13. Cafe Cakehouse

Kaynak

Ben oturduğum yerden 45 çeşit ürün saydım. Gözümle gördüklerim bunlar. Zeytinyağlılar, kurabiyeler, kekler, pastalar, tatlılar. Bir de menü var. Kahvaltılıklar, tostlar, su börekleri, Boşnak börekleri… Girit dolmasından, ıspanak yatağında bilmem neye kadar. Minicik bir mutfaktan nasıl bu kadar fazla ürün çıkıyor akıl alır gibi değil. Tost ekmeği kendi yaptıkları zeytinli ve cevizli bir ekmekten. Tost deyip geçmeyin. Hayli başarılı.

Adres: Türkali Mahallesi, Nüzhetiye Caddesi, No 66/A, Beşiktaş, İstanbul

12. Ayıbedenler Coffee House

12. Ayıbedenler Coffee House
12. Ayıbedenler Coffee House

Kaynak

Beşiktaş'ta ara sokaklarda konumlanmış Ayıbedenler Coffee House renkli ve sıcak dekorasyonuyla sizi kendinize çekiyor. İçeri girdiğinizde güler yüzlü çalışanlar tarafından karşılaşınca yanılmadığınızı anlıyorsunuz. Mekanın adı kurucusu Emrah Akar'ın yakın bir arkadaşı olan Atilla ile yaptığı radyo programından geliyor. İkili “Kaybedenler Kulübü” filminden etkilenerek yola çıktıklarından bahsediyor. İlk zamanlar insanlar tarafından nasıl karşılanacağı konusunda tedirginlikleri olsa da zamanla fikirlerinin olumlu tepki toplaması onları harekete geçiriyor. Alt katında radyo yayınına devam ettikleri samimi bir mekan açıyorlar.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Altıntaş Sokak, No 23/A, Beşiktaş, İstanbul

11. Şairler Kahvesi

11. Şairler Kahvesi
11. Şairler Kahvesi

Kaynak

Şairler Kahvesi Beşiktaş'ın en sakin yerlerinden biri olan Vişnezade Mahallesi'ne konuşlanmış, Şairler Parkı'nın tam karşısındadır. Huzurlu ortamıyla öne çıkan Şairler Kahvesi, kahvenin yanı sıra muhteşem yemekleriyle de göz dolduruyor. Dekoru en güzel kahvecilerden olan Şairler Kahvesi, Beşiktaş'ın en güzel kahve dükkanlarından biri.

Adres: Vişnezade Mahallesi, Süleyman Seba Caddesi, No 50/A, Beşiktaş, İstanbul

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. 7 GR Art Cafe

10. 7 GR Art Cafe
10. 7 GR Art Cafe

Kaynak

7 GR küçük ama oldukça samimi bir kahvecidir. Firuzağa’nın ara sokağına saklanmış bu samimi mekana bayılacaksınız.

White Flat kahvesi muhteşem olan bu mekan, dünyada kafein oranı en yüksek kahve olan Deathwish’i de içebileceğiniz tek mekan.

Adres: Türkali Mahallesi, Mısırlı Bahçe Sokak, No 11/3, Beşiktaşİstanbul 

9. Minoa Books And Coffee

9. Minoa Books And Coffee
9. Minoa Books And Coffee

Kaynak

Beşiktaş’ta huzurlu bir şekilde hem kitap okuyabileceğiniz, hem de kahvenizi yudumlayabileceğiniz bir kitap kafe. 

İç tasarımıyla ve dev kütüphanesiyle bağımlılık yaratacak Minoa, geniş mutfağıyla da size hizmet veriyor. Gitmişken, kahvenizin yanına Sakızlı Kurabiye söylemeyi sakın unutmayın.

Adres:  Vişnezade Mahallesi, Süleyman Seba Caddesi, Park Apartmanı, No 52/A, Beşiktaş, İstanbul

8. Latife Türk Kahvecisi

8. Latife Türk Kahvecisi
8. Latife Türk Kahvecisi

Kaynak

Özellikle Beşiktaş’taki şubesinde rahat rahat oturabileceğiniz Latife, bir Türk Kahvecisi’dir. Dekorasyonu ve çalışanlarıyla oldukça tarz bir mekandır.

Kahvelerini kendileri üretip, kendileri çeker. Bu yüzden dükkanların içi daha girdiğiniz gibi mis gibi kahve kokar.

Ev yapımı tatlılar ve sıcak olarak servis edilen kurabiyelerin tadına doyamayacaksınız.

Adres:  Sinanpaşa Mahallesi, Yeni Hamam Sokak, No 11/A, Beşiktaş, İstanbul

7. Cafe De Cuba En Casa

7. Cafe De Cuba En Casa
7. Cafe De Cuba En Casa

Kaynak

Çalan müzikler ve mekan tasarımı çok güzel.Kahveleri çok güzel fakat farklı bir şey denemek isteyenler milkshakelerden; pinacolado ve kavunlu frozeni deneyebilirler.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi, No 22/B, Beşiktaş, İstanbul

6. Le Chat Noir Coffee Shop

6. Le Chat Noir Coffee Shop
6. Le Chat Noir Coffee Shop

Kaynak

Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi üzerinden ilerlerseniz sağ tarafta, Murat Muhallebicisi'nin olduğu tarafta ikinci aralıktan girdiğinizde 'Le Chat Noir Coffee Shop' karşınıza çıkacak. Ufacık ama sevimli bir yer. 

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi, Şehit Dursun Bakan Sokak, No 17/A, Beşiktaş, İstanbul

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Mambocino Artisan Coffee

5. Mambocino Artisan Coffee
5. Mambocino Artisan Coffee

Kaynak

Beşiktaş’ın popüler kahvecisi. Sıcak, sempatik bir yer. Sürekli yeni kahveler geliyor; farklı lezzetler denenebilir. Genelde kalabalık oluyor. O yüzden çalışmak, hatta konuşmak bile zor.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi, No 8, Beşiktaş, İstanbul

4. Cafe Taraça

4. Cafe Taraça
4. Cafe Taraça

Kaynak

Cafe Taraça Beşiktaş’ın kalabalığından sıyrılıp hoş vakit geçirebileceğiniz bir adres. Mekan özenle dekore edilmiş, çevredeki salaş yerlerden farklı. Taraça Cafe Beşiktaş konseptinde olmasına karşın kolaya kaçmamışlar, her damak zevkine hitap eden bir yemek menüsü sunuyorlar. Çok ferah olan terasına, bir kahve keyfi yapmak için bile gidilebilir. Sinan Paşa Cami’ye hakim manzarası ve Beşiktaş’ın tam ortasında yer alan, pasajın ikinci katında ulaşabileceğiniz sevimli mekan. Cafe’ye göre menü oldukça zengin. Taraça Cafe Beşiktaş’ın garsonları, sahipleri çok ilgili ve gerçekten güler yüzlü. Kendi yazlık terasınızda gibi muhabbet edebileceğiniz, ulaşımı kolay mekan. Beşiktaş alışverişlerinden sonra dinlenmek için ya da akşam buluşmaları öncesi seçilebilecek merkezi bir noktada.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Hasfırın Caddesi, Sinanpaşa İş Merkezi, Kat 2, No 213, Beşiktaş, İstanbul

3. Kaset Restaurant & Cafe

3. Kaset Restaurant & Cafe
3. Kaset Restaurant & Cafe

Kaynak

Kaset Restaurant & Cafe de üç senelik nispeten kısa geçmişine rağmen semtin uğrak buluşma noktalarından biri olma şerefine erişmiş durumda. Çarşı’nın kalabalığından uzaklaşmak isteyenlere nefes alma imkânı veren 200 metrekarelik bir bahçesi var mekânın. Ama bir yandan da semti turlarken mola verilebilecek kadar yakın Beşiktaş’ın göbeğine. Tarihi bir kuyunun üzerine kurulan dev şövalye masası, kucak seven kedileri, zaman zaman gerçekleştirdiği sanat etkinlikleri, şömine önü koltukları sayesinde giderek artan bir rağbet görüyor ve akşam saatlerinde yer bulmak zorlaşabiliyor. Kahvaltı ve öğle menülerinin de bulunduğu mutfağı az ama öz seçenekte yemekler, atıştırmalıklar sunuyor.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Selamlık Caddesi, No 5/1, Beşiktaş, İstanbul

2. Deal Coffee Roasters 41

2. Deal Coffee Roasters 41
2. Deal Coffee Roasters 41

Kaynak

Abbasağa Parkı’na pek yakın olan bu mekanda nefis kahveler içebilir, Nutellalı kek yiyebilirsiniz. Kahve/tatlı ikilisinden çok karın doyurmaksa amaç hindi fümeli kaşarlı tostları mekanın en çok tercih edilen seçeneklerinden. Ezine peynirli tostları da bizce bir o kadar başarılı. Park kadar olmasa da eminiz kapı önüne atılmış masa ve sandalyeler sizi tatmin edecektir.

Adres: Abbasağa Mahallesi, Yıldız Caddesi, No 41, Beşiktaş, İstanbul

1. Siyah Cafe & Breakfast

1. Siyah Cafe & Breakfast
1. Siyah Cafe & Breakfast

Kaynak

Zengin menüsündeki 5 çeşit kahvaltı seçeneği ile tıka basa doyabilirsiniz. Ferah, geniş bir ortamda kahvaltı yapmak isteyenler mekanın dış bölümünü tercih etmeliler. Fakat farklı aksesuarlarla dizayn edilmiş, modern ve daha samimi bir iç mekan da sizleri bekliyor. Maç günleri Beşiktaşlıların tercih ettiği mekanda çalışanlarının samimiyeti de mekana aşık olmanız için başka bir neden.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Çelebioğlu Sokak, No 33/A, Beşiktaş, İstanbul

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
334
160
28
15
13
13
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
inSane

kaset cafe'de bazen çello çalıyorlar ^^ Minoa kitap cafeyi bilmiyordum,gidicem. Güzel içerik editör, yapın böyle arada.

herkeselololo

Editör ne yaptın ya ben 15 tatilde Filipinlere gidecektim bu paylaşımdan sonra yine istanbul yolu göründü bana. Çok özlemişim yemişim Filipinleri.

Kerem Koşkan

Bu Mombacino niye sürekli kalabalık gündüz gece farketmiyor çözen var mı olayı