Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'un Bu Sonbahar İçinizi Isıtacak Mutlaka Gitmeniz Gereken 17 Tatlış Mekanı

etiket İstanbul'un Bu Sonbahar İçinizi Isıtacak Mutlaka Gitmeniz Gereken 17 Tatlış Mekanı

Ebru Çiftçi
28.10.2018 - 00:22 Son Güncelleme: 28.10.2018 - 19:37

Bu sonbahar havalarında İstanbul'un tatlış mekanlarına gidip, huzuru bulabilir hatta lezzetlerinin tadına varabilirsiniz. Biz sizler için İstanbul'un bu güzel mekanlarını derledik.

1. Midpoint - Kadıköy

1. Midpoint - Kadıköy

Mükemmel manzarasının yanında yemeklerinin de çok lezzetli olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz. Aynı zamanda garsonları da aşırı nazik ve tatlı olduğu için her yönden kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Bu arada yemeklerinden et fajitanın tadına bakmadan gitmeyin deriz. Hafta sonları bu güzel manzarada yer bulmak biraz zor olabilir. Ama içerisi de güzeldir.

 Adres: Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi, No 116, Kadıköy/İstanbul

2. Mavi Kapı - Beykoz

2. Mavi Kapı - Beykoz

Eğer kendinizi huzur dolu hissetmek istiyorsanız, kesinlikle bu minnoş cafeye gitmelisiniz. Kendi evinizde gibi hissedebileceğiniz, içerisinde rahat rahat vakit geçirebileceğiniz nezih bir cafe açıkcası. Orada çalışan aşırı tatlış bir teyzemiz var. Kahve söylediğinizde yanında kıvrılmış bir kağıt bulabilirsiniz. İçerisinde sana güzel bir söz yazıyor. Yemekleri de el yapımı tadındadır. Tatlı olarak cheesecake harika. Bu samimi ortamda kendinizi misafirlikteymiş gibi hissedeceğinize eminiz. :)

Adres: Anadolufeneri Mahallesi, No: 14/, Cami Çk. No:1, 34829 Beykoz/İstanbul

3. Mugshots - Beşiktaş

3. Mugshots - Beşiktaş

Beşiktaş'ın kalabalığından kurtulmak isteyip kafasını dinlemek isteyenler için gerçekten müthiş bir cafe. Bu arada mozaik pastasının tadı da harika! Garsonların ilgisi ve tatlılığı da cabası. Menüdeki fiyatlar da çok uygun. 

Adres: Türkali Mahallesi, Ihlamurdere Cd. 68/A, 34357 Beşiktaş/İstanbul

4. Cheryybean Coffees - Kadıköy

4. Cheryybean Coffees - Kadıköy

Soğuk bir günde sıcacık bir eğlence istiyorsanız kesinlikle buraya gelmelisiniz. Kadıköy'ün inanılmaz kalabalığından sıyrılıp, huzuru burada bulabilirsiniz. İster ders çalış, ister arkadaşlarınla muhabbet et, ister oyun oyna. Rahat rahat takılıp, hoş kahve kokusu eşliğinde muhteşem kekleriyle cafenin huzuruna varabilirsiniz. 

Adres: Caferaağa Mahallesi, Moda Cd. 122/1-2-3, 34710 Kadıköy/İstanbul

5. Dem - Beyoğlu

5. Dem - Beyoğlu

Çay sever biri olarak çay diyarına gelmiş gibi hissedeceğiniz çok otantik bir mekan. Neredeyse 60 çeşit çayı var, kakaolu çayı ve kurabiyeleri harika. :) He bir de beyaz çikolatalı brownie var ki harika! 

Adres: Arap Cami Mah. Söğüt Sok. No: 1 Eski Posta Han, 34421 Beyoğlu/İstanbul

6. Çikolata Dükkanı - Kadıköy

6. Çikolata Dükkanı - Kadıköy

Stresli, bunaltıcı bir havadan kurtulmak, çikolataların tadına varıp mutluluğu yakalamak isteyenlerin muhteşem yeri. Aynı zamanda çalışanları da çok tatlı. En meşhur tatlısı ise Asuman. Fakat çok küçük olduğundan çoğu zaman sıra bekleyen insanlar görebilirsiniz. Ama içeri girdiğinizde tatlış mekanın ve tatların esiri olacaksınız. Bizden söylemesi :)

Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Cd. No:232،, 34710 Kadıköy/İstanbul

7. Mum's Cafe - Beyoğlu

7. Mum's Cafe - Beyoğlu

Karaköy'de sevimli bir sokak arasında olan butik bir kafe ve çok temiz. Nutellalı tostu ve ice lattesini kesinlikle denemelisin. Çalışanları da aşırı kibar olduğu için kendinizi çok mutlu hissedebilirsiniz. 

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, Fransız Geç. Sokağı 1/16-17, 34425 Beyoğlu/İstanbul

8. Dem - Kadıköy

8. Dem - Kadıköy

Diğer mekanlara göre oldukça farklı bir havası olduğunu söylemeliyiz. Çay içmeyi sevenler kesinlikle bu mekanı tercih etmeli. İçerisinde farklı çeşitlerde çaylar ve cheesecakeler var. Hem huzuru hem de lezzeti bulmak isteyenler burada istediğini bulabilecek. Fiyatları da gayet uygun. 

Adres: Caferağa Mah, Şair Nefi Sk. 9/A, 34710 Kadıköy/İstanbul

9. Maestro Italiano - Beşiktaş

9. Maestro Italiano - Beşiktaş

İçerisi hoş bir havaya sahip olmakla birlikte pastaları mü kem mel! Resmen o pastaların tadına baktığınızda kendinizden geçiyorsunuz. Tabii çalışanları da çok tatlış olunca insan oradan çıkmak istemiyor.  Mereng pastası ve kahvesini denemeden çıkmayın deriz. :)

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Ihlamurdere Cd. 37a, 34353 Beşiktaş/İstanbul

10. Ops Cafe - Beyoğlu

10. Ops Cafe - Beyoğlu

Karaköy sokaklarında şirin bir mekan arıyorsanız, kesinlikle burayı tercih edebilirsiniz. Dış tarafında yolda sarı masalar ve sandalyelerle, içeride ise geniş koltukları ve dekor eşyaları ile hoş bir havaya sahip. Burada kendinizi ferahlamış hissedebilirsiniz. 

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, Mumhane Cd. No:45, 34425 Beyoğlu/İstanbul

11. Page Cafe & Gallery - Kadıköy

11. Page Cafe & Gallery - Kadıköy

Ambiyansına bayılacağınız sakin mi sakin bir o kadar da tatlı bir cafe! Çalışanları oldukça güler yüzlü, tatlıları da başarılı diyebiliriz. Arka taraftaki lambanın ışığı ile güzel fotoğraf çekiliyor. Bizden söylemesi. :)

Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Cd. 121/1A, 34710 Kadıköy/İstanbul

12. Sunday Cafe Bar - Şişli

12. Sunday Cafe Bar - Şişli

Kafa dinlemelik şirin bir mekan. Herkes kendi halinde bu sebepten tercih edilebilir. Kahveleri güzel özellikle filtre kahvesi harika. Cafenin ambiyansı insanı mutlu ediyor. Kesinlikle buraya gelmelisiniz. :)

Adres: Teşvikiye, Ahmet Fetgari Sk. 44/B, 34365 Şişli/İstanbul

13. Türk Alman Kitabevi Cafe - Beyoğlu

13. Türk Alman Kitabevi Cafe - Beyoğlu

Sıcacık ve oldukça keyifli bir mekan... Beyoğlu’nda soluk alınabilir nadir yerlerden. Sakin ortamın kaliteli müdavimleri ile arada uğranılması gereken ve her geçen gün özellikle bu bölgede nesli tükenen mekanlardan diyebiliriz. Bu soğuk havalarda gidip tam da ısınmalık samimi bir ortam. 

Adres: Şahkulu Mahallesi, İstiklal Cd. No:237, 34431 Beyoğlu/İstanbul

14. Yeniköy Apartıman - Sarıyer

14. Yeniköy Apartıman - Sarıyer

Kahve kültürünü tam anlamıyla benimsemiş nezih mekanlardan biri olabilir. Yemekleri oldukça başarılı ve çalışanları aşırı tatlı. Yalın ve güzel bir mekan. Salataları ve ufak tadımlık mezeleri en çok tercih edilenler arasında. 

Adres: Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Cd. No:153, 34464 Sarıyer/İstanbul

15. Kabak Cafe - Bakırköy

15. Kabak Cafe - Bakırköy

Çok sefer tercih edebileceğiniz kendine özgü tatlış bir mekan. Özellikle kahvaltı yapmak isteyenlerin tercih etmesi gereken bir yer. Eski mobilya ve sandalyelerle döşenmiş tasarımıyla insana huzur veriyor. Anlayacağınız gayet sevimli ve lezzetli bir mekan. Fiyatları da çok uygun. Bizden söylemesi, sakın kaçırmayın. :) 

Adres: Yeşilköy Mahallesi, Yeşilköy Mah. İğde sok. No: 6 Yeşilköy / Bakırköy, 34149 Bakırköy/İstanbul

16. Sea Point Cafe Restaurant - Altunizade

16. Sea Point Cafe Restaurant - Altunizade

Mükemmel bir mekan, oldukça rahat ve konforlu ilgi alaka çok iyi, özellikle spesiyal tatlıları genelde favoriler arasında oluyor, Günlük ve taze ürünleriyle damak tadına düşkün olanların kesinlikle tercih edeceği bir mekan. 

Adres: Mimarsinan Mah. Selmanağa Sk. No:2 D:3 Altunizade  Üsküdar/İstanbul

17. Hatr-ı Kahve - Üsküdar

17. Hatr-ı Kahve - Üsküdar

Öyle çok fazla kişinin bilmediği küçük ama çok tatlış bir mekan. Rengarenk dekoru bir yana çalışanların samimiyeti de insanın içini ısıtıyor. Lezzetli tatlılarının yanında Belçika usulü yapılan sıcak çikolatalarının tadı da bir harika. 

Adres: Çengelköy Mahallesi, Oymak Sokak, No 5/A, Üsküdar/ İstanbul

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
276
146
47
8
6
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Armağan Gündüz

bir bardak leş gibi çaya 5 lira çamur kahveye 10 lira bayılmak ister misiniz? bu mekanlar tam size göre.

Tülin Eroğlu

içimizi ısıtacakmış mekanlarmış. millet evinde ısınacak parası yok. kazık yerlere mi bayılacak paraları.

mertens

Düdüklenmek isteyenler için 10 numara mekanlar