Görüş Bildir

Kağıthane’de bir belediye otobüsünün şoförü ve oğlu, trafikte tartıştıkları şahıs ve arkadaşları tarafından darp edildi. Otobüsün camını patlatıp içeriye giren saldırganların yaşattıkları dehşet cep telefonu kamerasına yansıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde Hamidiye Mahallesi-Şişli hattında çalışan İETT otobüsü şoförü Eyüp Durgun, iddiaya göre güzergah üzerinde bulunan duraktan yolcu aldığı esnada başka bir araç sürücüsü tarafından sözlü tacize uğradı.

Şoför olaya aldırış etmeyerek yoluna devam ederken, tacizde bulunan araç sürücüsü otobüsün önünü Kağıthane Merkez durağında kesti.

Saldırgan ve arkadaşları otobüsün camlarını kırıp, ardından şoförü ile oğlunu darp etti. Kavgaya çevredeki vatandaşlar müdahale etmeye çalışırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
8
7
5
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
assistant

ne şerefsiz haysiyetsiz adamlarsınız yaa.. biliyorlar ki salıverilcekler hiçbi ceza almadan..benim babama böyle bişey yapacaklar napardım bilmiyorum..

kyle-reese

Yanında çocuğu var şerefsiz delikanlı bozuntuları!

Cengiz Semerci

aq ayıları, delikanlılar ya yirmi kişi bir adama dalmış. adalet sistemini siktiğim ülkesinde herkesin yaptığı yanına kâr kalırsa olacağı bu.