Görüş Bildir

İstanbul'da yaşanan olayda, 6 Pakistanlının 9 Pakistanlıyı gasp edip rehin aldığı görüntüler TikTok'ta paylaşıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyet'te yer alan habere göre ise, 6 Pakistanlı’dan 2’si tutuklandı.

Milliyet'te yer alan habere göre ise, 6 Pakistanlı’dan 2’si tutuklandı.

Şüphelilerin evinde yapılan aramada olayda kullanılan bir adet silah, bir adet bıçak ve mağdurlara ait olduğu tespit edilen kıyafetler bulundu.

O rehin alma videosu TikTok hesabından silinirken, hesapta farklı videolarda ellerinde silahlarla poz vermiş insanlar görülüyor.

O rehin alma videosu TikTok hesabından silinirken, hesapta farklı videolarda ellerinde silahlarla poz vermiş insanlar görülüyor.

İstanbul Bayrampaşa’da aynı evde yaşayan 9 Pakistan uyruklu kişi polise başvurarak 4 Ocak 2022 günü evlerine gelen 6 kişi tarafından rehin alındıklarını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Mağdurlar verdikleri ifadede şüphelilerin silah zoruyla kendilerini bağlayarak, telefonlarını, sırt çantalarını ve toplamda 6 bin lira paralarını aldıklarını söyledi. Ayrıca mağdurlar şüphelilerin bu anları kamera kaydına alarak sosyal medyadan paylaştıklarını iddia etti.

Şikayet sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında olay gününe güvenlik kamerası görüntülerini ve sosyal medya incelemesi yapan polis ekipleri şüphelilere ulaştı. Pakistan uyruklu olduğu tespit edilen 6 şüpheliden 2’si evlerine yapılan baskında yakalandı. Evde yapılan aramalarda olay anında kullanılan bir adet silah, bir adet bıçak ve mağdurlara ait olduğu tespit edilen kıyafetler bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler Ö.S ve F.K çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: Milliyet

İşte o rehin alma görüntüleri: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
13
11
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
biri

Öyle bir göçmen politikamız var ki yakında taksimde kutup ayılarının tecavüzüne uğrayan eritreli göçmen de görebiliriz..

Salvador Dali

afgan polisler, suriyeli bekçiler, ıraklı güvenlik görevlileri ne iş yapıyor? neden engel olmuyorlar pakistanlılara