Görüş Bildir
Haberler
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’nda Hangi Binanın Profesörü Olurdun?

etiket Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’nda Hangi Binanın Profesörü Olurdun?

Easterling
16.05.2017 - 14:05

Kendimizi hep Hogwarts’ta büyü öğrenirken, Voldemort’a karşı savaşırken hayal ettik. Yani hep büyüyü öğrenen, başına Seçmen Şapka koyulan o küçük çocuk olarak gördük kendimizi. Peki ya büyüde ustalaşmış bir profesör olmak istemez miydin?  Hadi sen de testi çöz, hangi binanın profesörü olacağını keşfet… Şimdi seni kontrolümüz altına alıp bu yolculuğa başlıyoruz. IMPERIO!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak büyü sanatının inceliklerini öğreteceğin asanı seç!

2. Çömez büyücü adayları sınıfa girdiğinde onları nasıl karşılarsın peki?

3. Şimdi de Hogwarts'taki favori hayaletini seç bakalım!

4. Diyelim ki öğrencilerinden biri derse geç girdi. Tepkin hangisi olurdu?

5. Peki ya hangi dersin profesörü olurdun diye sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bu 4 şeyi sana göre önem sırasına göre diz bakalım!

7. Evet son olarak... Öğrencilerin sana nasıl hitap etmesini isterdin bakalım?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gryffindor!

Gryffindor!

Sen tabi ki bir Gryffindor profesörü olurdun! Senin sınıfında duvarda asılı 'Cesur ve Gözüpek Ol!' yazısını görür gibiyiz. Minerva McGonagall'ı kendine rol model benimsemişsin ve tıpkı onun sınıfında genç bir büyücü olduğun zamanlardaki gibi onun yöntemlerini kendi sınıfında uyguluyorsun. Öğrencileriniz üzerinde biçim değiştirme büyüsü uygulamaktan kaçınıyorsun, ancak biçim değiştirmeyi öğrendiklerinden de emin olman lazım. Çarşambaları saat 10.00'da Tılsım dersine giriyorsun ve 12.00'da genç büyücüleri uçmayı öğrenmeleri için Profesör Hooch'un yanına gönderiyorsun. 

Hadi sen de test sonucunu diğer Gryffindorlarla paylaş!

Ravenclaw!

Ravenclaw!

Akıllı, esprili ve gerçekçi seni tanımlayan yüzlerce kelimeden sadece bir kaçı. Sen şüphesiz bir Ravenclaw profesörüsün! Sihirbazlarının, sınıfının kendilerini yaratıcı biçimde ifade edebilecekleri ve bir birey olabilecekleri bir yer olduğunu bilmelerini sağlamak için elinden ne geliyorsa yapıyorsun. Sihirbazlarını her an hazır ne nazır tutmak için sürekli pop quizler yapıyorsun ve bu konuda oldukça ısrarcısın. Salı günleri saat 13: 00'da 'Karanlık Sanatlara Karşı Savunma' dersi veriyorsunuz! 

Sonuçlarını bir Ravenclaw olmayı hayal eden muggle arkadaşlarınla paylaş!

Slytherin!

Slytherin!

Hmm biraz beceri, biraz kurnazlık ve oldukça iddialı... Tam bir Slytherin profesörü olurdun! Profesör Snape'in ayak izlerinden ilerliyor ve onu gururlandırmak için elinden geleni ardına koymuyorsun. Derse geç kalan büyücü ve cadıları ayrım yapmaksızın  arkadaşlarının önünde onlara bir ders vermek için aşağılıyorsun ve utandırıyorsun. Yeni gelen cadı ve büyücülerin fikir ve düşüncelerini kendi isteklerine göre şekillendirmeye çalışıyorsun sürekli ki kararlı, zeki ve hırslı olabilsinler. Cuma günler saat 11.00'da İksir dersi veriyorsun. 

Sen de arkadaşlarına gerçek bir Slytherin nasıl olur göstermek için sonucu arkadaşlarınla paylaş hadi!

Hufflepuff!

Hufflepuff!

Evet... Sana baktığımda fedakarlık, zoru seven, fair play bir ruh ve nezaket görüyorum. Hmm... Buldum, sen bir Hufflepuff profesörüsün! Büyücü ve cadılarına ne kadar nazik davransan da, çok çalışmanın başarıya giden tek yol olduğunu düşünüyorsun. Kestirme yollara ve aldatmacalara inanmayan bir reailistsin ve bunu öğrencilerine de aşılamaya çalışıyorsun. Pazartesi günleri saat 14.00'da Bitkibilim derslerine giriyorsun. 

Hadi sen de sonucunu paylaş, Hogwarts büyücü görsün!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1257
629
336
159
113
71
67
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Taş

Büyücüler asalarını değil; asalar büyücülerini seçer, sayın editör.

yagmurxx2

slytherin

mrsscamander

hufflepuff 💛📒🌙👑🌼🌻🌕🌝💫🌜🌛⭐️🌟✨⚡️🔥☀️🍋🍯🧀🏵🏆🥇🎖🏅🎷🎺🚕🚜🚡🚧🌠💊🛎🔑📔✏️🚸⚠️〽️🔆🔅🔱⚜️🚼🔸🔶🔔🔕📣