Görüş Bildir
Haberler
Hangi Şirket Sana İş Teklifinde Bulunmalı?

etiket Hangi Şirket Sana İş Teklifinde Bulunmalı?

Hangi şirket sana cazip bir iş teklifiyle gelecek? Cevabı öğrenmen için bu yedi soruyu yanıtlaman yeterli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Nasıl bir Instagram kullanıcısısın?

2. Sence dünyayı nasıl kişiler kurtaracak?

3. Nasıl bir binada daha rahat çalışırdın?

4. Çalışma saatlerini seçme şansın olsa hangisini seçerdin?

4. Çalışma saatlerini seçme şansın olsa hangisini seçerdin?

5. Söyle bakalım. Nasıl bir öğrenciydin/ öğrencisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgiline sürpriz yapacaksın. Bu sürpriz için çok uğraştın ama yakın bir arkadaşın ağzından kaçırdı. Tepkin ne olurdu?

7. Son soruya geldik. Diyelim ki iş yerinde terfi aldın. İlk olarak kiminle paylaşırdın?

7. Son soruya geldik. Diyelim ki iş yerinde terfi aldın. İlk olarak kiminle paylaşırdın?

Apple!

Apple!

Verdiğin yanıtlara göre sana teknoloji devi Apple iş teklifinde bulunmalı. Öncelikle yeni şeyler keşfetmeye bayılıyorsun ama bunu yaparken maceracı davranmıyorsun ve nerede duracağını iyi biliyorsun. Bir işte senin imzan varsa yüz metre uzaktan belli oluyor. Estetiğe ve tasarıma her konuda önem veriyorsun. Bu yüzden seni Apple havada kapar.

Google!

Google!

Verdiğin yanıtlara göre sana Google iş teklifinde bulunmalı.  Başardıkları işlere sıfırdan başlayan insanları her zaman takdir ediyorsun. Çalışkan bir yapın olduğu için kendin gibi kişilerle daha rahat çalışacağını hissediyorsun. Her işte inişler ve çıkışlar, başarılar ve başarısızlıklar olduğunun farkındasın ama bunlarla baş edecek kadar da cesursun. Bu yüzden sana iş teklifinde bulunması gereken şirket kısa sürede sıfırdan gelip bir dünya devine dönen Google.

Vodafone!

Vodafone!

Verdiğin yanıtlara göre sen iletişim devi Vodafone'dan iş teklifi almalısın. Öncelikle sende müthiş bir özgüven var. Her ortamda kendini, rengini belli ediyorsun. Silik kalmaya tahammül edemiyorsun. Her yerde öne çıkmalısın. Bu yüzden iletişime önem veriyorsun. Kendine güvenin, insanlarla iletişimi sevmen ve her ortama damga vurman seni Vodafone gibi global bir markanın çalışanı yapacak özellikler.

Mercedes!

Mercedes!

Verdiğin yanıtlara göre sen otomotiv devi Mercedes-Benz şirketi iş teklifinde bulunmalı. Öncelikle sende müthiş bir çalışma disiplini var. Verilen iş ne olursa ona bağlısın ve hep en iyisini yapmaya uğraşıyorsun. Görevini en iyi şekilde yapamazsan kendini başarısız görüyor ve bahane üretmekten pek hoşlanmıyorsun. İnsani ilişkilerinde kaliteye ve herkesin sınırlarını bilmesine önem veriyorsun. Bu yüzden Mercedes-Benz tam seni kapması gereken şirket.

Unilever!

Unilever!

Verdiğin yanıtlara göre sen tüketim ürünleri devi Unilever şirketinden iş teklifi almalısın. Öncelikle ekip çalışmasına, yardımlaşmaya değer veren bir yapın var.Çalışma arkadaşlarının görüşlerine önem veriyorsun. Çünkü çok iyi biliyorsun ki devrimsel yenilikler için farklı fikirler çok önemli. İnsan ilişkilerine ve yardımlaşmaya önem veren bu tutumun senin Unilever'de güzel bir pozisyona  yakışacağını gösteriyor.

Facebook!

Facebook!

Verdiğin yanıtlara göre sen son on yıla damgasını vurmuş sosyal medya devi Facebook'tan iş teklifi almalısın. Seni. Çünkü insanlık tarihini yeni ve parlak fikirlerini uygulamaya geçiren kişilerin yazdığını çok iyi biliyorsun. Diğer bir özelliğin de samimiyetin ve özgüvenin. Karşındakine pozitif enerji verince onu daha iyi yakalayacağını çok iyi biliyorsun. Dünyada olan biteni takip ediyorsun ama takip etmekten çok takip edilecek kişi olma fikri seni daha çok cezbediyor. Bu yüzden seni o dev teknoloji kampüsüne çok yakıştırdık.

Procter & Gamble!

Procter & Gamble!

Verdiğin yanıtlara göre sen dünya devi Procter and Gamble şirketinden iş teklifi almalısın. Öncelikle azimlisin ve tek bir işle uğraşmak seni tatmin etmiyor. Ruhunda hep daha fazlasını ve iyisini isteyen bir taraf var. Tek bir alanla ilgilenmeyi sıkıcı bulduğun için hep başka meşgaleler arıyorsun ve bunu gerçekten isteyerek yaptığın için de başarılı oluyorsun. Bu yüzden sen çıkardığı her ürün tüm dünyada bir numara olan P&G'de iyi bir pozisyona layıksın.

Onedio!

Onedio!

Verdiğin yanıtlara göre sana Türkiye'nin en popüler içerik sitesi Onedio iş teklifinde bulunmalı. Özgün olmayı, herkesten farklı olmayı, olaylara farklı yönlerden bakmayı seviyorsun. Bizce sen de bu güzel ekibin bir parçası olmalısın.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1115
444
378
152
63
49
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
seyma tire

apple :D onlarda beni dort gozle bekliyodu zaten.

Do Hye Shin

SM JYP falan bekliyodum ama neyse gjgfhfgh