Görüş Bildir
Haberler
Haftanın Tüm İndirimleri Burada! Hepsiburada'dan Amazon'a Dikkat Çeken İndirimler ve Aktüel Katalogları

etiket Haftanın Tüm İndirimleri Burada! Hepsiburada'dan Amazon'a Dikkat Çeken İndirimler ve Aktüel Katalogları

Eğer bu hafta hangi markaların indirimde olduğunu, hangi ürünlerin fiyatlarının düştüğünü merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. A101, Bim, Şok gibi perakende zincirlerinin aktüel ürünlerini, Amazon'un ve Hepsiburada'nın bu hafta indirime giren ürünlerini sizler için derledik. Bu hafta en çok satılan ürünlerini, bahar indirimlerini, nerede ne kadar indirim olduğunu görmek isteyenleri içeriğe alalım.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

Bu içerik 12.10.2024 tarihinde oluşturulmuş, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Bu hafta evcil hayvanlarınızın sağlığı için Pro Plan kedi maması ve spor tutkunları için Under Armour koşu ayakkabıları, Prime Alışveriş Haftası'nın çok satan ürünleri arasında büyük indirimlerle karşınızda; bu fırsatları kaçırmadan hemen sepetinizi doldurun!

Teknoloji meraklıları için Prime Fırsatları'ndan seçilen dizüstü bilgisayar, notebook ve tabletler, bu hafta büyük indirimlerle karşınızda! Hem iş hem eğlence için ideal olan bu cihazları en avantajlı fiyatlarla almak için fırsatı kaçırmayın!

iPhone 13, A101’in internete özel kataloğunda 10 Ekim’de satışa sunuluyor! Teknoloji severler için kaçırılmayacak bir fırsatla indirimli fiyatlarla bu son model telefonu satın almak için hemen içeriğe göz atın!

Amazon Prime Alışveriş Festivali’nde, cildinizi şımartacak The Purest Solutions bakım ürünleri büyük indirimlerle karşınızda! Sağlıklı ve parlak bir cilt için ideal olan bu ürünleri avantajlı fiyatlarla alarak güzellik rutininizi güçlendirin.

Soğuk kış günlerinde hem rahatlık hem de şıklık arayanlar için UGG botlar, 12 Ekim’de Şok marketlerinde büyük indirimlerle satışta! Modası hiç geçmeyen bu ikonik botlara sahip olmak için bu fırsatı kaçırmayın!

Prime indirimleri, birbirinden cazip fırsatlarla dolu! Kaçırılmayacak fırsatlar arasında yer alan ürünler, hem ev hem de teknoloji ihtiyaçlarınızı karşılayacak müthiş indirimlerle karşınızda; hemen bu yıldız ürünleri sepetinize ekleyin!

Pratik ve güçlü temizlik arayanlar için BİM’e şarjlı dikey süpürge geliyor! Hızlı şarj özelliği ve yüksek emiş gücüyle bu harika süpürgeyi büyük bir indirimle almak için fırsatı kaçırmayın!

Konfor ve tarzın buluştuğu Crocs modelleri, Prime fırsatlarıyla indirimde! Modası hiç geçmeyen bu rahat ayakkabıları büyük avantajlarla almak için hemen içeriğe göz atın ve tarzınızı yenileyin!

Oyun tutkunları için kaçırılmayacak fırsat! Sony PlayStation 5 Slim Digital sürüm oyun konsolu, bu hafta büyük bir indirimle karşınızda; oyun dünyasında yeni maceralara atılmak için bu fırsatı kaçırmayın!

Dayanıklılığı ve ısı koruma özellikleriyle bilinen Stanley termoslar, bu hafta büyük indirimlerle kapış kapış gidiyor! Outdoor aktivitelerinizde sıcacık içecekler için bu harika termosları kaçırmadan sepetinize ekleyin.

Kitap kurtları için bu haftanın en çok satan kitapları, harika indirimlerle satışta! Edebiyat dünyasının popüler eserlerini uygun fiyatlarla almak ve kitap koleksiyonunuza eklemek için hemen fırsatları yakalayın!

Sonbaharın serin havasına uygun yumuşacık ve şık pijama takımları bu sezon indirimli fiyatlarla sizi bekliyor! Hem konforu hem de tarzı bir arada sunan bu baharlık pijamalar, evde geçireceğiniz keyifli anlar için ideal; sonbaharın en güzel trendlerini yakalamak için bu fırsatı kaçırmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın