Görüş Bildir
Haberler
Gülmekten Gözlerinizden Yaşlar Gelirse Sorumlusu Biz Değiliz! 2018 Yılının En İyi 25 Komedi Filmi

Gülmekten Gözlerinizden Yaşlar Gelirse Sorumlusu Biz Değiliz! 2018 Yılının En İyi 25 Komedi Filmi

Zaten yoğun ve stresli geçen günlerimizde, her zaman olduğu gibi imdadımıza yine komedi filmleri yetişiyor. Biz de 2018'in en iyi 25 komedi filmini sizler için derledik!

Şimdiden iyi seyirler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Acayip Güzelim (2018) I Feel Pretty

25. Acayip Güzelim (2018) I Feel Pretty

IMDb: 5.3

'Acayip Güzelim', hayatından memnun olmayan bir kadının başına aldığı darbe sonrasında değişen yaşantısını konu ediyor. Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. İyi bir işe, daireye ve arkadaşlara sahip olmasına rağmen yine de mutsuzdur. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgüveni kontrolsüz bir şekilde yükselir ve çok güzel olduğu inancına sahip olur. Dünyanın en etkileyici kadını olduğunu düşünerek hayatını korkusuzca yaşamaya başlayan kadın kariyer basamaklarını hızla tırmanırken, idol olarak aldığı patronunun da saygısını kazanır. Ancak dış görünüşünün değişmediğini fark ettiğinde ne olacaktır?

24. Parti Kraliçesi (2018) Life of the Party

24. Parti Kraliçesi (2018) Life of the Party

IMDb: 5.5

Yıllardır hayatına ev kadını olarak devam eden Deanna, kocası ondan ayrılınca büyük bir aydınlanma yaşar. Ona dair ne varsa çöpe atan ve hayata yeniden başlamaya karar veren Deanna, yıllardır kendisini pişman hissetmesine neden olan duygularının üzerine gider ve koleje geri dönmeye karar verir. Üstelik kızı ile aynı okula hatta onunla aynı sınıfa girer. Yeni bir dünya ile tanışan ve kısa sürede kampüs yaşantısına kendisini kaptıran Deanna, geçirdiği özgürlük ve eğlence dolu bir yılda kendini yeniden keşfeder.

23. Overboard (2018)

23. Overboard (2018)

IMDb: 5.9

Para içinde yüzen zengin yat sahibi Leonardo, şımarık, kendini beğenmiş ve kaba bir adamdır. Eğlenceye düşkün olan Leonardo'nun hizmetinde çalışan insanlara karşı da oldukça kaba bir tutumu vardır. Bekar anne Kate de Leonardo'nun hizmetinde çalışanlardan biridir. Günün birinde Leonardo, bir yat kazası sonucunda hafızasını kaybeder. Onu kurtaran Kate'in ise oldukça orijinal bir intikam planı vardır. Leonardo ile karı-koca olduklarına onu ikna eden Kate, Leonardo'ya orta sınıf bir hayatı tanıtacaktır...

22. Sierra Burgess Is a Loser (2018)

22. Sierra Burgess Is a Loser (2018)

IMDb: 6.0

Cyrano de Bergerac imzalı hikayenin modern bir uyarlaması olan 'Sierra Burgess is a Loser', filmin lisede geçen romantik komedi türündeki bir uyarlamasına sahne oluyor. Lise gençliğinin standartlarına göre pek de güzel sayılamayacak, ancak zeki bir genç kız olan Sierra, kaderin cilvesi ile sürpriz bir aşk yaşamaya başlar. Hoşlandığı çocuğun kalbini kazanmak için ise, okulun en popüler kızı ile işbirliği yapmak zorunda kalır.

21. Kitap Kulübü (2018) Book Club

21. Kitap Kulübü (2018) Book Club

IMDb: 6.1

Yakın arkadaş olan Diane, Vivian, Sharon ve Carol aşka tövbe etmiştir. Diane 40 yıllık evliliğin ardından dul kalır, Vivian ise sadece erkeklerle takılmayı tercih eder. Sharon da uzatmalı bir boşanma sürecindedir. Carol’un evliliği ise 35 yılın ardından bir çöküşe girer. Hayatları yolunda gitmeyen bu dört kadın birlikte bir kitap kulübü kurar. Belirledikleri kitapları okumaya başlayan Diane, Vivian, Sharon ve Carol’un hayatı Grinin Elli Tonu’nu okumalarıyla bambaşka bir hal alır. Kitaptan ilham alan kadınlar kendilerini yeniden keşfetmeye,unuttukları duyguları yeniden tatmaya başlarlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Gringo (2018)

20. Gringo (2018)

IMDb: 6.1

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına kalmış halde bulur. Kanuna saygılı bir vatandaşken aranan bir suçluya dönüşen Harold, giderek daha tehlikeli hale gelen durumunun içinde hayatta kalmaya çalışmak zorundadır...

19. The Kissing Booth (2018)

19. The Kissing Booth (2018)

IMDb: 6.2

Daha önce hiç öpüşmemiş olan Elle Evans, ilk öpücüğünü lisesinin bahar festivalinde düzenledikleri bir oyun ile gerçekleştirir. Üstelik gizli aşkı Noah ile öpüşmüştür ve bu öpücük ikili arasında bir ilişkinin yolunu açar. Fakat ortada küçük bir sorun vardır. Noah, Elle’nin en yakın arkadaşının ağabeidir ve ikisinin arkadaşlık kurallarına göre böyle bir şeyin olması kesinlikle yasaktır. Noah ile zaman geçirdikçe arkadaşlığının tehlikeye girdiğini fark eden Elle, bir seçim yapmak zorunda kalır. Ya kurallara uyacak ya da kalbinin sesini dinlemesi gerekecektir.

18. Blockers (2018)

18. Blockers (2018)

IMDb: 6.2

'Blockers'  komedi türünde bir film. Filmin konusu ise, son derece ilginç. Kızlarının mezuniyet gecesi, bekaretlerini kaybetmelerine hazırlandığını öğrenen üç baba birleşir ve kızlarını çok geç olmadan durdurmaya çalışırlar.

17. Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili (2018) Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

17. Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili (2018) Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

IMDb: 6.3

'Otel Transilvanya 3', Dracula ve ailesinin lüks canavar gemisindeki tatil maceralarını konu ediyor. Mavis, lüks bir canavar gemisinde bir aile yolculuğu ayarlayarak Dracula'ya sürpriz yapar. Tatil sayesinde Dracula otelden başını kaldırıp biraz nefes alabilecektir. Dracula'nın arkadaşları da bu geziye katılmaya karşı koyamaz. Canavarlar, canavar voleybolundan devasa büyüklükteki büfelere ve egzotik gezilere kadar gemi gezisinde sunulan tüm eğlencelerle günlerini gün ederler. Fakat işler Dracula'nın geminin ilgi çekici ancak tehlikeli kaptanına aşık olmasıyla birlikte değişir. Aile, arkadaşlar ve tomurcuklanan bir romantizmi dengede tutmak, en güçlü vampir için bile çok fazla olabilir...

16. İlk Tanıştığımız Gece (2018) When We First Met

16. İlk Tanıştığımız Gece (2018) When We First Met

IMDb: 6.4

Avery ile bir partide tanışan Noah ona görür görmez aşık olur. Geçirdikleri keyifli akşamın sonunda Noah, genç kızın kendisinden hoşlandığını düşünse de, Avery ona tamamen arkadaşça davranır. Gerçekleri fark eden Noah her şeyi başa sarmak, onunla yeniden tanışıp isteyebileceği gibi bir adam olmayı diler. İmkansız gibi görünen bu dileği sihirli bir fotoğraf kabini sayesinde gerçeğe dönüşür ve zamanda geriye gider. Tanıştıkları geceyi tekrar yaşamaya başlayan Noah, Avery’i kendine aşık etmeye çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Johnny English Tekrar İş Başında (2018) Johnny English Strikes Again

15. Johnny English Tekrar İş Başında (2018) Johnny English Strikes Again

IMDb: 6.5

'Johnny English Tekrar İş Başında', düzenlenen siber saldırının arkasındaki ismi ortaya çıkarmak için emekli olduğu işine geri dönen Johnny English'in maceralarını konu ediyor. Bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin, baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir. Fakat hiçbir gelişme kat edilemeyince gizli servis çareyi bir süre önce emekli olan Johnny English’i geri çağırmakta bulur. Görevi kabul eden English, baş hacker’ı bulmak için kolları sıvasa da bu iş sandığı kadar kolay olmayacaktır. Eski usul yöntemlere sahip olan Johnny English’in hacker’ı bulması için modern teknolojinin zorlukları ile mücadele etmesi gerekir.

14. Set It Up (2018)

14. Set It Up (2018)

IMDb: 6.5

New York’ta çalışan iki genç asistan patronlarının tam anlamıyla hayatını kurtarmaktadır. Çokça çalışıp patronlarının tüm işlerini yapan asistanlar oldukça az kazanırlar ve bu duruma bir son vermek isterler. Patronlarını sırtlarından atmaya çalışan ikili çözüm olarak ikisini tanıştırmayı ve aralarında duygusal bir bağ oluşturmayı planlar. Türlü oyunlarla patronlarını bir araya getirmeye çalışan asistanlar sonunda amaçlarına ulaşır ve ikisinin sevgili olmasını sağlar. Bu süreç asistanların birbirini daha iyi tanımasına neden olacaktır.

13. Seninle Başım Dertte (2018) En Liberté!

13. Seninle Başım Dertte (2018) En Liberté!

IMDb: 6.6

Yönetmeni Pierre Salvadori’nin 1980’lerin 'Something Wild' ve 'Married to the Mob / Babanın Metresi' gibi renkli ve hareketli komedilerinden esinlendiği 'Seninle Başım Dertte', aksiyonu, kahkahası bol bir romantik komedi. Fransa’nın güneyinde bir sahil kasabasında geçen filmin baş rolünde Adèle Haenel yer alıyor. Yvonne, herkesin gözünde kahraman olan komiser eşinin ölümünden sonra onun aslında yoz bir polis olduğunu öğrenir. Dahası, Antoine adlı masum birinin 8 yıl hapis cezası almasına neden olmuştur. Yvonne, hapisten salıverilen Antoine’a kendini eskort olarak tanıtır ve bir şekilde hayatı mahvolmuş, biraz da ruhsal dengesini kaybetmiş bu adama yardımcı olmayı kendine görev edinir.

12. Çifte Hayatlar (2018) Doubles Vies

12. Çifte Hayatlar (2018) Doubles Vies

IMDb: 6.6

Henüz sona eren Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan için yarışan Çifte Hayatlar, dijital ekonomiyle dünyanın hızla değişiminin hayatlarımız üzerindeki etkisini edebiyat üzerinden mizahi ve ironik bir bakışla ele alıyor. Fransa’nın en parlak yıldızları Juliette Binoche ile Guillaume Canet’yi oyuncu kadrosunda barındıran Çifte Hayatlar’ın kahramanları, yayımevi yöneticisi Alain ile ünlü yazar Léonard. Hem yayımcı hem yazar bir yandan dijital dönüşüme bir yandan da orta yaşın getirdiklerine olmaya ayak uydurmaya çalışırken eşleri de denkleme dahil oluyor. Personal Shopper / Hayalet Hikâyesi ile cep telefonları ve sürekli bağlantı halinde olma durumunu gözlemleyen auteur yönetmen Olivier Assayas teknolojinin hayatımızdaki yerini bu kez komediyle sorguluyor.

11. Yakalandın! (2018) Tag

11. Yakalandın! (2018) Tag

IMDb: 6.6

Russell Adams'ın 2013 yılı imzalı The Wall Street Journal yazısına dayanan film, bir çocuk oyununu dozunu arttırarak senelerce oynamaya devam eden bir arkadaş grubunu temel alıyor. Beş yakın arkadaş çocukluklarından beri yılda bir kez “elim sende” oynar. Bu durum artık onlar için bir gelenek haline gelir ve herkes bu yılki oyuna hazırlanır. Fakat bu sene oyun zamanı gruptan birinin düğününe denk gelir. Grubun asla yenilmeyen oyuncusu bu koşullarda kolay bir hedef olarak görülür. Fakat o kendini her şeye karşı hazırlamıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz (2018) Mamma Mia! Here We Go Again

10. Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz (2018) Mamma Mia! Here We Go Again

IMDb: 6.9

'Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz', klasik film Mamma Mia'nın devam halkası. Filmde karakterlerin dününü ve bugününü araştırmak, geçmişte oluşan ilişkilerin günümüze nasıl etki ettiğini göstermek üzere zamanda geri ve ileri gidiliyor. Donna karakterinin geçmişiyle, onun kızı Sophie'nin hikayesini farklı zaman çizgileri üzerinden ortak bir paydada buluşturan devam halkasında, bu kez hamile olan Sophie annesinin geçmişini keşfediyor ve onun gençliğinin anılarını dinliyor. Bu süreçte büyükannesi ve aile dostları da ona eşlik ediyor...

9. Fakir: Bir Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu (2018) The Extraordinary Journey of the Fakir

9. Fakir: Bir Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu (2018) The Extraordinary Journey of the Fakir

IMDb: 7.0

'Fakir: Bir Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu', hiç tanımadığı babasını bulmak için yola koyulan Aja'nın maceralarını anlatıyor. Hint Fakiri Aja, annesinin ölümünün ardından yapayalnız kalır. Babasını tanımayan Aja, onu bulmaya karar verir ve bunun için Fransa’ya gider. Babasını bulmak için çıktığı bu yolculuk Aja’nın hiç de düşlediği gibi gitmez. Paris’te taksiye binen Aja gitmek istediği yer yerine kendisini şehir dışındaki İKEA’da bulur. Bu sırada da Marie isimli bir kıza aşık olur. Aja, İKEA’da yanlışlıkla bir dolabın içinde kalıp kargolanınca bu sefer de kendisini Avrupa’da başka bir şehirde bulur. Yol boyunca birçok yere savrulan Aja, Paris'e geri dönüp sevdiği kız Marie’ye kavuşup babasını bulabilecek midir?

8. Sorry to Bother You (2018)

8. Sorry to Bother You (2018)

IMDb: 7.0

Oakland, Kaliforniya’nın alternatif bir versiyonunda geçen film, Cassius Green’e (Lakeith Stanfield) odaklanıyor. Tele pazarlamacı olan Green, iş alanında başarıya ulaştıran bir anahtar bulur fakat bu anahtar onu dehşet verici bir evrene sürükleyecektir...

7. Oyun Gecesi (2018) Game Night

7. Oyun Gecesi (2018) Game Night

IMDb: 7.0

Bir grup arkadaşın uzun zamandır devam ettirdikleri bir gelenek vardır. Her maç akşamı bir araya gelirler. Yine bu geleneğin sürüp gittiği bir akşam yeniden bir aradadırlar. Ancak yaşanan olaylar sonucu kendilerini bir anda gizemli bir cinayeti çözmeye çalışırken bulacaklardır.

6. Christopher Robin (2018)

6. Christopher Robin (2018)

IMDb: 7.5

Christopher Robin, genç bir adamın yıllar sonra çocukluk arkadaşları ile bir araya gelişini konu ediyor. Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie the Pooh tarafından ziyaret edilir. Sevimli ayının yardıma ihtiyacı vardır. Christopher Robin yeniden ormana dönerek dostlarına yardım ettiğinde, 100 Hektar Ormanı’nın sevimli sakinleri onun da yardıma ihtiyacı olduğunu fark eder. Christopher'ın peşinden gelen tüylü dostları ona hayattan keyif almayı öğretebilecek midir yoksa sadece başına daha çok iş mi açacaktır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Can You Ever Forgive Me? (2018)

5. Can You Ever Forgive Me? (2018)

IMDb: 7.6

Film, 1970’ler ve 80’lerde Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead ve Estee Lauder gibi yıldızların kısa biyografilerini yazarak geçimini sürdüren biyografi yazarı Lee Israel’ın gerçek hikayesini anlatıyor. Zamanla popülerliğini yitiren ve yayıncı bulmakta zorlanan Lee, kirasını bile ödeyemeyecek duruma gelir. Sonunda, sadık arkadaşı ve suç ortağı Jack ile birlikte bu zor durumdan kurtulmak için hayatını kaybetmiş yazarların mektuplarını taklit etmeye başlar. Fakat çok geçmeden başı polislerle belaya girer.

4. Eighth Grade (2018)

4. Eighth Grade (2018)

IMDb: 7.6

Ortaokul son sınıfta okuyan Kayla için liseye geçişini sağlayacak olan dönem sonu yalnızca 1 hafta uzaktadır. Onun için, 1 hafta sonra ortaokul hayatı bitecek ve yepyeni bir sayfa açılmış olacak. Ancak bu hayat değiştiren deneyime ulaşabilmek için genç kızın 1 hafta daha bu kabus gibi ortaokul hayatına katlanması, sorunlarla başa çıkması ve dayanıklı olması gereklidir...

3. Arif v 216 (2018)

3. Arif v 216 (2018)

IMDb: 7.6

Arif'in yakın dostu 216, insan olmaya karar vererek dünyaya gelir ve burada başına olmadık işler gelir. Her ne kadar insan olabilmek için kıyasıya bir çaba harcasa da 216'nın farklılıkları çok barizdir. Üstelik bir de gözleri görmeyen Pembe Şeker'e aşık olur. Kötü niyetli bir iş adamının onu kopyalamaya kalkışmasıyla Arif devreye girer ve hem 216'yı hem de tüm dünyayı kurtarmaya çalışır...

2. Sevgiler, Simon (2018) Love, Simon

2. Sevgiler, Simon (2018) Love, Simon

IMDb: 7.7

Herkes gençlik yıllarında masalsı bir aşk hikayesini hak eder. Ancak ne yazık ki, durum 17 yaşındaki Simon Spier için biraz karışık. O, henüz ailesine ve arkadaşlarına eşcinsel olduğu gerçeğini açıklayabilmiş değil. Üstelik sorunları, onların tepkilerinden korkmakla da kalmıyor. İnternet üzerinden konuştuğu bir sınıf arkadaşına da aşık. Ancak kimliğini gizli tutan bu sınıf arkadaşının kim olduğu hakkında hiçbir fikri yok! Bu iki sorunun çözümü de hayatını değiştirecek adımlar atmasından geçiyor...

1. Köpek Adası (2018) Isle of Dogs

1. Köpek Adası (2018) Isle of Dogs

IMDb: 8.0

Günün birinde Megasaki City'deki bütün köpeklerin şehirden uzaklaştırılmasına karar verilir. Bütün köpekler, evcil ya da değil, devasa çöp döküm alanına sürülür. Bu köpeklerin içinde 12 yaşındaki Atari Kobayashi'nin koruma köpeği Spots da vardır. Minyatür uçağına atlayan Atari, tek başına nehrin karşı tarafına geçer ve köpeğini aramaya koyulur. Orada, yeni arkadaş olmuş melez köpek sürüsünün de yardımıyla epik bir yolculuğa çıkar. Atari'nin köpeğini arayış yolculuğu, bölgenin kaderini ve geleceğini değiştirecektir...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
245
111
47
44
33
33
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Altan Öksüz

tamamen yazılmak için yazılmış bir içerik! ağır eleştirmek istemezdim fakat bu filmlerin hiçbirini izlemeden bu başlık altına koymuşsunuz sanırım! en komik f... Devamını Gör

Nuh Portakal

Ölümlü Dünya'yı aradı gözler...

Bluessy

Listeyi sırf onu görmek için açmıştım😂nasip değilmiş. Ona benzer film biliyorsan öneri almayı çok severim dicektim bu arada😊

Remzi Güller

Sevgiler, Simon (2018) Love, Simon:Bu filmi izleyen kaç kişi komik olduğunu düşünüyor acaba hayvanlar gibi merak ediyorum ve yaptığı en komik 25 film listes... Devamını Gör