Görüş Bildir
Haberler
TV
Gül Masalı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gül Masalı Yeni Bölüm Fragmanı ''Gonca'yı herkesten koruyacağım''

Gül Masalı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gül Masalı Yeni Bölüm Fragmanı ''Gonca'yı herkesten koruyacağım''

GNS
25.07.2022 - 23:23

ATV ekranlarının dikkat çeken dizisi Gül Masalı 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Toprak, Gonca'yı her şeyden korumaya yemin etmiştir. Gülçin ise oğlu ile Ece'nin arasını yapmaya kararlıdır ve onu konağa gelin getirme sözü verir. Sebebinin ise kendi gençliğine olan kırgınlığı olduğunu ima eder. Arda ise Toprak ve Gonca'nın arasını bozmak için Isparta'ya yerleşmeye karar verir. İşte Gül Masalı 6. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV'nin Pastel Film imzalı dram dizisi Gül Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir'in başrolünü paylaştığı Gül Masalı, her pazar akşamı 20:00'da ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Gonca ve Toprak'ın geçmişle boğuşurken yaşadıkları aşkı konu edinen dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki Gül Masalı yeni bölümde neler olacak? İşte Gül Masalı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Gül Masalı 6. Bölüm Fragmanı | ''Gonca'yı herkesten koruyacağım'' @Gül Masalı

Gül Masalı Son Bölüm Özeti

Gül Masalı Son Bölüm Özeti

Gonca ve Fatma, Atabeyler'in şirketiyle büyük bir derdin içine düşmüşlerdir. Tahir'i kurtarmak için Halil'den gelen devir kağıdına imza atmak üzere olan ikili Toprak'ın duruma müdahale etmesiyle kurtuluyor. Toprak'ın beklenmedik şekilde görgü tanığı getirmesi ve kesin tavrı Halil'in kurduğu tüm planları denize düşürür.

Tam çökeceği esnada imdadına Toprak yetişen Gonca, Isparta'yı bırakmamaya karar verir. Yıllar önce annesini kendi evinden, yurdundan süren bu insanlara karşı mücadelesini bırakmamaya yemin eden Gonca; annesinin arazilerinde pek çok insana yardımcı olacak bir projeye de imza atacaktır.

Toprak ailesine karşı çıkarak, haklının yanında olacağını dile getirir. Yaşanan tüm olayların yanı sıra iş yerinde yaşanan problem Atabeyler'in krize sürüklenmesine yol açar. Toprak ve Gonca ise bu esnada kafa dinlemek için yolculuğa çıkar fakat onların olmadığı esnada yaşanan kaza her şeyi tersine çevirecektir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın