Görüş Bildir
Haberler
TV
Gül Masalı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Senin kaderin burada yazılmış Gonca"

Gül Masalı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Senin kaderin burada yazılmış Gonca"

GNS
18.07.2022 - 23:21

ATV'nin yeni dizisi Gül Masalı 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Gonca'nın geri dönmemesi Atabey ailesini hala gererken, Toprak ona yardımcı olmak için elinden geleni yapmaktadır. Gerçeklerin ortaya çıkmasından korkan aile bireyleri, sırları saklamak için ağız birliği yapar. Gonca ise Atabey ailesine karşı gelirken istemediği sorunlarla karşılaşacaktır. İşte Gül Masalı yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV'nin Pastel Film imzalı dizisi Gül Masalı, ekran serüvenine kaldığı yerden devam ediyor. Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir'in başrolünde yer aldığı dizi, Sadullah Şentürk tarafından yönetiliyor. Her pazar akşamı 20:00'da izleyici karşısına çıkan dizinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Gül Masalı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Gül Masalı 5. Bölüm Fragmanı | '' Senin kaderin burada yazılmış Gonca...'' @Gül Masalı

Gül Masalı Son Bölüm Özeti

Gül Masalı Son Bölüm Özeti

Konakta gerçekleşen yüzleşme aile arasında değişimlere yol açar. Toprak ve Gonca aralarındaki çekime karşı koyamayıp yeni bir aşkı yeşertmeye çalışırken, aileler arasında yaşanan problem ikiliyi de etkiler.

Hilal'in elinden çıkan bir fotoğraf ise Gonca hakkındaki sırların ortaya çıkmasına yol açar. Bu sır aynı anda Gonca ve Toprak'ın geçmişi daha çok deşme isteklerini artırır. Gonca ise bu yolda Fatma'dan annesi hakkında bilmediği gerçekleri öğrenir.

Toprak, ailesi ile karşı karşıya gelme düşüncesine rağmen gerçekleri araştırmaya başlar. Atabeyler'in geçmiş korkusu ise Gonca'ya karşı daha sinsi planlar yapmalarına yol açar.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın