Görüş Bildir
Haberler
TV
Gül Masalı 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gül Masalı Fragman ve Son Bölüm Yaşananlar

Gül Masalı 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gül Masalı Fragman ve Son Bölüm Yaşananlar

Müge Kakşi
27.06.2022 - 17:54

ATV ekranlarının yeni dizisi Gül Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Gonca'nın gitme kararı en çok Toprak'ı üzer. Diğer tarafta Gonca ise annesiyle ilgili gerçekleri öğrenmiş ve babasından hesap sormaktadır. Toprak'ın Gonca'yı durdurma çabaları Gonca'yla arasını iyice açarken Gonca ise ne kalacak gücü ne de dönecek cesareti kendinde bulamaz. İşte Gül Masalı 3. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

19 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Gül Masalı kısa sürede izleyiciler tarafından sevildi. Başrollerinde Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir'in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Sadullah Şentürk oturuyor. İşte Gül Masalı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

Gül Masalı yeni bölüm fragmanı;

Gül Masalı Son Bölüm Ne Oldu?

Gül Masalı Son Bölüm Ne Oldu?

Gonca bir yandan annesinin mezarının Isparta'da olduğunu öğrenmiş ve duygusal olarak zor zamanlardan geçerken diğer yandan da geçmişiyle yüzleşmenin ilk adımını atar. Gonca'nın Isparta'ya dönmesi Atabeyleri harekete geçirirken, Gonca ise annesinin mirasına sahip çıkmakla geri dönmek arasında kalmıştır. Atabeyler sakladıkları sırların açığa çıkmasından korkarken Tahir ve Gonca arasında yüzleşme yaşanmıştır.

Tüm bunlar yaşanırken Toprak'ın Gonca'ya destek olması ikilinin arasında yakınlaşmaya neden olurken Toprak'ı hazmedemeyen Arda'nın yaptığı hamle ise Gonca'yı şüpheye düşürür.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın