Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı Dizisine Yeni Transfer! Ergun Kuyucu Kimdir? Ergun Kuyucu Kaç Yaşında ve Nereli?

Gönül Dağı Dizisine Yeni Transfer! Ergun Kuyucu Kimdir? Ergun Kuyucu Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
09.04.2021 - 18:23

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'na yeni bir transfer geldi. Dizide ünlü oyuncu Gülsim Ali'nin hayat verdiği 'Dilek' karakterinin babasını canlandıracak Ali karakterine hayat verecek isim Ergun Kuyucu oldu. Haberin ardından ünlü oyuncu Ergun Kuyucu oldukça araştırıldı. Peki Ergun Kuyucu kimdir? Ergun Kuyucu kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı'na Yeni Transfer

Gönül Dağı'na Yeni Transfer

Birsen Altuntaş'ın haberine göre TRT 1'nin cumartesi akşamlarına damgasını vuran Köprü Film imzalı dizisi Gönül Dağı dizisine yeni bir oyuncu katılıyor.

Eskişehir'de çekilen dizide Dilek rolüne hayat veren Gülsim Ali'nin babasını canlandıracak oyuncu belli oldu.

Ergun Kuyucu, 'Ali' rolüne can verecek.

Ergun Kuyucu Kimdir?

Ergun Kuyucu Kimdir?

Ergun Kuyucu, 1 Haziran 1969 tarihinde Sivas’ta dünyaya gelmiştir.

Oyunculuk kariyerine atılmadan önce, doğal taş ticareti yapan bir şirkette ortaklardan birisi konumunda yer alan Kuyucu, oyunculuğa küçük yaşlardan itibaren ilgi duyması sebebiyle, kariyerini bu alanda ilerletmek istemiştir.  

Sırlar Dünyası, Arka Sokaklar, Gönül Salıncağı, Tek Türkiye, Kara Köpek Havlarken, Beşinci Boyut, Kurtlar Vadisi Pusu, Paramparça, Kollama, Anneler ile Kızları, Şefkat Tepe, Ezel, Eyvah Eyvah 3, Old Clock, Sevimli Tehlikeli, Kervan, Lady Winsley, Taken 2 gibi pek çok yapımda da yer almıştır. En önemli çıkışını ise Tek Türkiye’ adlı dizi ile yaşayan oyuncu, bir süredir Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Arıza’ adlı televizyon dizisi ile izleyici karşısına çıkan Kuyucu şimdilerde Gönül Dağı dizisinde Ali karakterine hayat verecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın