Görüş Bildir
Haberler
Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un Düğünü Nerede, Ne Zaman Olacak? Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Kimdir?

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un Düğünü Nerede, Ne Zaman Olacak? Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Kimdir?

CansinA
25.02.2022 - 19:47

Bir süredir ilişkileriyle gündem olan Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy çiftinin ne zaman evleneceği sevenleri tarafından araştırılıyor.  Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ile yaptığı evliliğin ardından bir daha evliliğe yanaşmayan Bahadır'ın 2021 yılının haziran ayında ilişkiye başladığı Ersoy ile evlilik kararı alması sevenlerini şaşırtmıştı. Yıldırım hızıyla alınan bu evlilik kararının ardından kısa süre sonra evleneceği tarihi de açıklamıştı. Gökçe Bahadır evleniyor mu? Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy ne zaman evlenecek? Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un düğünü nerede olacak? Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Kimdir? İşte, Emir Ersoy ve Gökçe Bahadır'ın kim olduğu, evleneceği yer ve tarih haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emir Ersoy ile ilişkisi hakkında başlarda arkadaş oldukları ancak çok kısa bir süre içerisinde aşka dönüştüğü açıklamalarında bulunan Gökçe Bahadır'ın evleneceği tarih sevenleri tarafından araştırılıyor İşte Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un Kim Olduğu, öncesinde evleneceği tarihi belirten Bahadır'ın nikah tarihi ve yeri...

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Ne Zaman, Nerede Evleniyor?

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Ne Zaman, Nerede Evleniyor?

Daha öncesinde evleneceği tarihi belirten ancak gelinliğinin bile hazır olmadığını söyleyen Gökçe Bahadır'ın mutlu günü geldi çattı! Gökçe Bahadır - Emir Ersoy çifti 25 Şubat Cuma (bugün) Çeşme'de yapılacak düğünle evlenecek.

Gökçe Bahadır Kimdir?

Gökçe Bahadır Kimdir?

Gökçe Bahadır 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Liseden mezun olduktan sonra alternatif eğitim kurumu olan Akademi İstanbul'da radyo ve televizyonculuk alanında eğitim aldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Öğrenciliği sırasında Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.

Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dizilerde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu.

Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D'de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha ünlenen sanatçı, bu dizideki rolü ile ödüller kazandı. Aramızda Kalsın (2015) isimli dizide Yadigâr karakterini, 'Hatırla Gönül' dizisinde Gönül karakterini canlandırdı. 2017 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisinde başrolü üstlenen oyuncu, 20. bölümde diziden ayrıldı. 2017-2018 yılları arasında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler adlı televizyon dizisinde jinekolog Oya Toksöz karakterini, 2021 yapımı Kulüp adlı internet dizisinde Matilda, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde avukat Azra karakterini canlandırdı.

Emir Ersoy Kimdir?

Emir Ersoy Kimdir?

14 Ekim 1977 yılında, Türkiye'de 'Calypso Kralı' lakabıyla tanınan Metin Ersoy'un oğlu olarak İstanbul'da dünyaya gelen Emir Ersoy, yıllar sonra, 'Küçükken en büyük zevkim, babamın konserlerinde orkestranın arasında oturmaktı.' diyebilecek kadar Latin müziği ile iç içe büyüdüğü bir çocukluk yaşadı.

1997 yılının sonundan itibaren babası ile aynı dönemin tanınan sanatçılarından Alpay ile yolları kesişti. Yaklaşık 3 yıl süren bu birlikteliğin ardından Alpay'ın 'Küçük Bir Öykü' adlı albümünün aranjörlüğünü üstlendi.

1998 yılında Cüneyt Akgün ile birlikte Mojito adlı latin-jazz grubunu kurdular ve Türkiye'de birçok yerde bu isim adı altında konserler verdiler.

2007 yılında Almanya'da yaşayan Fas asıllı şarkıcı Saad Chemmari'nin Sahar, Gülcan Altan'ın Gülümser ve Cüneyt Akgün'ün Koyu adlı albümlerinin aranjörlüğünü üstlenen Emir Ersoy Cuban Portrait adını verdiği latin-jazz tarzındaki ilk albümünün kayıtlarını da 2008 yılının Şubat ayında tamamladı.

2009 yılında solo kariyerine daha fazla eğilen Emir Ersoy'un, Türkiye'nin ilk latin-caz albümü özelliğine sahip Cuban Portrait isimli albümü Soulfulworks Records etiketiyle piyasaya sürüldü. Ayrıca aynı yıl Türk Metal grubu Sexen'in klavye düzenlemelerini, miks ve mastering lerini de üstlendi. Bir yandan solo konserlere çıkarken bir yandan da salsa orkestrası projesi olan Projecto Cubano ile sahne almaya devam etti.

İlgili haberler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın