Görüş Bildir
Haberler
Gökçe Bahadır'ın Düğün Telaşı! Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Ne Zaman Evleniyor? Emir Ersoy Kimdir?

Gökçe Bahadır'ın Düğün Telaşı! Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Ne Zaman Evleniyor? Emir Ersoy Kimdir?

CansinA
18.02.2022 - 17:43

On parmağında on marifet olan Gökçe Bahadır, dizilerde olan başarısının yanı sıra müzikte de iddialı olduğunu 'Sezenli Şarkılar' projesinde göstermişti. Bu projede Emir Ersoy ile birlikte yer alan Bahadır, başlarda Ersoy ile arkadaş olduklarını ancak çok kısa bir süre içerisinde bu arkadaşlık ilişkisinin aşka dönüştüğünü sevenlerine göstermiş oldu. 2021 yılının haziran ayında projede birlikte çalışan çift, bu çalışmanın ardından bir süredir ilişki yaşıyordu. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırmak isteyen Bahadır ve Ersoy çiftinin nikah tarihi belli oldu. Peki, Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy ne zaman evleniyor? Emir Ersoy kimdir?  İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gökçe Bahadır, 2011-2012 yıllarında ünlü oyuncu Kemal Sunal'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal ile bir yıl kadar evli kalmış, ancak bir yılın ardından boşanmıştı. Bu evliliğin ardından adını ciddi bir ilişkide hiç duyurmayan Bahadır, şimdilerde evlilik telaşında. Bir müzik projesinde birlikte yer aldığı Emir Ersoy ile hayatını birleştireceğini duyuran Gökçe Bahadır'ın ne zaman evleneceği ise sevenlerinin gündeminde yer alıyor. Peki, Gökçe Bahadır'ın müstakbel eşi Emir Ersoy kimdir? Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy ne zaman evlenecek? İşte detaylar...

Evlilik Tarihi Belli Oldu!

Evlilik Tarihi Belli Oldu!

Yunan işletmeci Yiannis Magnos ile ilişkisini noktaladıktan sonra uzun süredir yalnız olan Bahadır, geçtiğimiz haziran ayında müzisyen Emir Ersoy ile birlikte 'Sezenli Şarkılar' projesinde birlikte yer almıştı. İkilinin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüşmüş ve evlilik kararı almışlardı. Ünlü çift, 25 Şubat Cuma akşamı İzmir Çeşme’de aile ve arkadaşları arasında düzenlenecek küçük bir törenle dünya evine girecek. 50 davetliden oluşacak nikaha katılım sınırlı sayıda tutulacak. Oyuncu ve müzisyenin nikahtan sonraki düğünü Alaçatı'da  gerçekleşecek.

Gökçe Bahadır'ın Gelinliği Henüz Belli Değil

Gökçe Bahadır'ın Gelinliği Henüz Belli Değil

İş hayatındaki yoğunluklar sebebiyle henüz bir gelinlik seçemediğinden yakınan ünlü oyuncu, yemek aralarında gelinlik arayışında olduğunu söyledi.

Emir Ersoy Kimdir?

Emir Ersoy Kimdir?

14 Ekim 1977 yılında, Türkiye'de 'Calypso Kralı' lakabıyla tanınan Metin Ersoy'un oğlu olarak İstanbul'da dünyaya gelen Emir Ersoy, yıllar sonra, 'Küçükken en büyük zevkim, babamın konserlerinde orkestranın arasında oturmaktı.' diyebilecek kadar Latin müziği ile iç içe büyüdüğü bir çocukluk yaşadı.

1997 yılının sonundan itibaren babası ile aynı dönemin tanınan sanatçılarından Alpay ile yolları kesişti. Yaklaşık 3 yıl süren bu birlikteliğin ardından Alpay'ın 'Küçük Bir Öykü' adlı albümünün aranjörlüğünü üstlendi.

1998 yılında Cüneyt Akgün ile birlikte Mojito adlı latin-jazz grubunu kurdular ve Türkiye'de birçok yerde bu isim adı altında konserler verdiler.

2007 yılında Almanya'da yaşayan Fas asıllı şarkıcı Saad Chemmari'nin Sahar, Gülcan Altan'ın Gülümser ve Cüneyt Akgün'ün Koyu adlı albümlerinin aranjörlüğünü üstlenen Emir Ersoy Cuban Portrait adını verdiği latin-jazz tarzındaki ilk albümünün kayıtlarını da 2008 yılının Şubat ayında tamamladı.

2009 yılında solo kariyerine daha fazla eğilen Emir Ersoy'un, Türkiye'nin ilk latin-caz albümü özelliğine sahip Cuban Portrait isimli albümü Soulfulworks Records etiketiyle piyasaya sürüldü. Ayrıca aynı yıl Türk Metal grubu Sexen'in klavye düzenlemelerini, miks ve mastering lerini de üstlendi. Bir yandan solo konserlere çıkarken bir yandan da salsa orkestrası projesi olan Projecto Cubano ile sahne almaya devam etti.

İlgili haberler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın