Görüş Bildir
Haberler
Londra Derbisinde Sakat Çok, Gülen Yok

Londra Derbisinde Sakat Çok, Gülen Yok

Fatih
27.09.2014 - 21:01

Londra Derbisinde Sakat Çok, Gülen Yok

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Arsenal ile Tottenham arasında oynanan Londra derbisi 1-1 sona erdi.

İngiltere Premier Lig'in 6. haftası Londra derbisine sahne oldu. Galatasaray'ın hafta arasında Devler Ligi D Grubu'nda karşı karşıya geleceği Arsenal Emirates Stadı'nda, Beşiktaş ile UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda karşılaşacak olan Tottenham ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 sona erdi.

İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin 56. dakikasında Tottenham, Flamini'nin kaptırdığı top sonrasında Erik Lamela'nın asistinde Nacer Chadli'nin golü ile öne geçti. Gol sonrası ataklarını sıklaştıran Arsenal'in beraberlik golü ise Alex Chamberlain ile geldi.

Öte yandan Arsenal'de Aaron Ramsey ile Mikel Arteta, Tottenham'da ise Danny Rose sakatlıkları sonrasında mücadeleyi tamamlayamadı.

Bu sonucun ardından Arsenal puanını 10 yaptı ve 4. sıraya yerleşti. Galibyet hasreti 4 haftaya çıkan Tottenham ise 8 puanla 8. basamakta yer aldı. 1 Ekim günü evinde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Arsenal, Premier Lig'in 7. haftasında deplasmanda Chelsea'ye konuk olacak. 2 Ekim günü Beşiktaş'ı konuk edecek olan Tottenham ise, ligde bir sonraki maçında evinde Southampton ile kozlarını paylaşacak.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/dunya/ing...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Maçı Öncesi Arsenal'e Çifte Şok

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Arsenal'de sakatlık şoku yaşanıyor...

Premier Lig'de bu hafta ezeli rakibi Tottenham'ı konuk eden Arsenal 'de Mikel Arteta ve Aaron Ramsey sakatlanarak maça devam edemedi.

Maçın 28. dakikasında topsuz alandayken baldırından bir sakatlık geçiren Arteta, oyuna devam edemedi ve yerini Mahieu Flamini'ye bıraktı.

Arsenal, ikinci şoku ise Aaron Ramsey ile yaşadı. Galli futbolcu da baldırından bir sorun yaşarken, 45. dakikada oyundan alındı ve Santi Cazorla onun yerini aldı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0