Görüş Bildir

Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki Özhan Canaydın Salonu'nda başladı. Divan Kurulu'nda yeni oluşturulan etik ve iletişim çalışma grupları ile tüzük tadil revizyonu çalışmaları hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, Divan Kurulu toplantısı sırasında yaptığı konuşmada ''23 Haziran'da her şey çok güzel olacak'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, Divan Kurulu toplantısı sırasında yaptığı konuşmada ''23 Haziran'da her şey çok güzel olacak'' ifadelerini kullandı.

''23 Haziran'da şampiyonluğumuz dahil her şey güzel olacak. Türkiye'nin yüzde 70'inin bayram yapacağı bir gün olacak. Ülkemizin kurtuluşu bu genç çocuğun kazanmasındadır''

Ekrem İmamoğlu’na destek veren ve ‘her şey çok güzel olacak’ sloganını söyleyen Kozak, salondan büyük alkış aldı. İşte o anlar:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
588
284
42
21
18
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sinan Kose

bence bu konuşmadan çok en sondaki ''UMARIM BU SON DİVAN TOPLANTIMIZ OLMAZ'' cümlesi ülkedeki bu durumu en net şekilde özetliyor ve üzerinde durulması gerek... Devamını Gör

Viyol10sel

yıllardır gs kongrelerinde secimlerinde konusma yaparlar ve yuzde 90'i boş laf ve cogu da gs'a bir fayda saglamaz, sonunda biri çıkıp güzel bir laf edebilmi... Devamını Gör

efsane romeo

Spora siyaset karışmış bu hoşunuza gidiyor inanamıyorum. Ayrıca imamoğlunun kazanmasının gs ye ne faydası var amk. Ne alaka.

Tarık Cin

Zamanı mıydı şimdi bi şampiyonluğu garantileseydik. Şimdi diken üstünde izleyeceğiz maçları :D

Tansel Kmo

haklısın hakemler doğrayacak abartılı şekilde . deplasmanlar zaten diken üstünde geçiyordu