Görüş Bildir
Haberler
Son Dakikada Gelen Puan

Son Dakikada Gelen Puan

Fatih
16.09.2014 - 21:35 Son Güncelleme: 17.09.2014 - 08:52

Son Dakikada Gelen Puan

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Galatasaray sahasında Belçika ekibi Anderlecht'i konuk etti.

TT Arena'da oynanan karşılaşma ikinci yarıda gelen goller sonucu 1-1 beraberlikle tamamlandı. Anderlecht, 52. dakikada Dennis Praet attığı golle 1-0 öne geçerken 90+1. dakikada sahneye çıkan Burak Yılmaz sonucu belirledi: 1-1

TARAFTARLA BULUŞMA GÜNÜ

Galatasaray Futbol Takımı, Anderlecht karşılaşmasıyla bu sezon Türk Telekom Arena'da ilk kez taraftarının önüne çıktı.

Sezona Manisa'da Fenerbahçe'ye karşı oynanan TFF Süper Kupa maçıyla başlayan sarı-kırmızılı ekip, ardından ligde Bursaspor deplasmanına giderken, Eskişehirspor ile Türk Telekom Arena'da yapılan ikinci hafta müsabakasında ise seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarından yoksun kalmıştı.

Karşılaşma öncesi oyuncuları tek tek tribüne çağıran taraftarlar, tezahüratlarda bulundu.

Ayrıca, bu önemli karşılaşmada Türk Telekom Arena tribünlerinde yer yer boşlukların olması da dikkati çekti.

ANDERLECHT'TE İKİ ÖNEMLİ EKSİK

Anderlecht takımında cezalı olmaları nedeniyle iki futbolcu Galatasaray karşısında takımdaki yerlerini alamadı.

Belçika ekibinde geride kalan sezondan cezaları bulunan Fabrice N'Sakala ve kaleci Silvio Proto, Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nun ilk maçına çıkamadı

ASLAN İYİ BAŞLADI

Galatasaray maçın henüz 8. dakikasında Burak Yılmaz'la gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Dzemaili ve Pandev'in girdiği duvar pasının ardından İsviçreli oyuncu yerden çok şık bir pas çıkardı. Burak Yılmaz yerden gelen topun gelişine vurmak istedi ancak araya giren Olivier Deschacht gole engel oldu.

ORTA SAHALAR DÜŞTÜ

İki takım da orta sahalarındaki düşüş nedeniyle ilk yarının ortalarından sonra zaaflar vermeye başladı. Anderlecht, G.Saray sağ kanadından Frank Acheampong ile etkili gelirken temsilcimiz de Pandev-Sneijder-Burak üçlüsü ile ilerde tehlike yaratmak istedi.

İlk yarıda iki takımın da atakları sonuçsuz kalınca golsüz eşitlikle soyunma odasının yolunu tuttular.

TALİHSİZ DAKİKA

İkinci yarıya kontrollü başlayan G.Saray bir anlık dalgınlığının kurbanı oldu. 52. dakikada soldan ceza alanına yaklaşan 20 yaşındaki Dennis Praet, Selçuk İnan'ı çalımladıktan sonra yerden sert bir şut çıkardı. Muslera'nın tüm çabalarına karşın ağlarla buluşan top skor tabelasını aleyhimize çevirdi: 0-1

BRUMA ÇOK YAKLAŞTI

Golün ardından daha atak oynayan Galatasaray'da Pandev'in yerine oyuna giren Bruma 62. dakikada sol çaprazdan çalımlarla içeriye girdi. Rakibini kolayca geçen Portekizli açısı daralmasına karşın şutunu çıkardı ancak Anderlecht kalecisi Davy Roef gol olmasına izin vermedi.

BURAK SAHNEYE ÇIKTI

Galatasaray 90 dakikada bulamadığı golü uzatmaların ilk dakikasında rakip ağlara bıraktı. Soldan ileriye çıkan Aurelien Chedjou'nun getirdiği pasta Burak topu boş kaleye gönderdi ve beraberlik geldi.

Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/sligi/son...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Maçın Özeti

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0