Görüş Bildir

Fantastik bir dünya olan Harry Potter evreninde geçen, Harry Potter ve arkadaşlarının yaşadıklarından yıllar yıllar öncesini anlatan Fantastic Beast serisinin üçüncü filmi 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'un ilk fragmanı yayınlandı. Başrolde Eddie Redmayne'in oynadığı ve ilk iki filmde kötü karakter olarak yer alan Jhonny Depp yerine Grindelwald olarak Mads Nikkelsen'ı izleyeceğimiz filmin ne zaman vizyona gireceği merak  konusu. Peki Fantastic Beast: The Secrets of Dumbledore ne zaman yayına girecek? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Harry Potter'ın fantastik evreninin yıllar öncesini konu edinen başarılı yapım Fantastik Canavarlar'ın üçüncü filminden ilk fragman yayınlandı. Başrolünde Eddie Redmayne ve Jude Law gibi isimler olan filmin kadrosuna Mads Mikkelsen dahil oldu. Serinin geçen iki filminde kötü karakteri yakalamaya çalışan başrollerin yanı sıra bu filmde güçlü isim Dumbledore'un sırlarının açığa çıkacağı görüldü. İşte detaylar...

Fantastic Beats: The Secrets of Dumbledore İlk Fragman Geldi!

Fantastic Beats: The Secrets of Dumbledore İlk Fragman Geldi!

Efsane kitap serisi Harry Potter’dan uyarlanan ilk 8 filmden yıllar öncesinde geçen ve bu sefer sadece büyücü dünyasını değil, muggle yani sıradan insanların da dünyasını tehdit eden büyücü Grindelwald’a karşı verilen mücadeleyi izlediğimiz ‘Fantastic Beasts’ serisinin üçüncü filmi ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ filminden beklenen ilk fragman sonunda geldi.

Başrolünde Eddie Redmayne’in hayat verdiği Newt Scamander’ı izlediğimiz; 2016 yılında 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' filmiyle başlayan ve 2018 yılında çıkan 'Fantastic Beast: The Crimes of Grindelwald' ile devam eden seride Redmayne’e, efsane büyücü Dumbledore’un gençliği olarak Jude Law ve ayrıca Katherine Waterson, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler ve Jessica Williams gibi isimler eşlik ediyor.

Mads Mikkelsen Grindelwald Oldu

Mads Mikkelsen Grindelwald Oldu

Serinin üçüncü filminde, ilk iki filmde Gerret Grindelwald rolünde izlediğimiz ancak yaşadığı çalkantılı boşanma sürecinde hakkında şiddet iddiaları ortaya atılan Johnny Depp’in yerineyse, sevilen ünlü oyuncu Mads Mikkelsen’ı izleyeceğiz. 

Son filmin kaldığı yerden devam edecek olan Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore filminin ilk fragmanında, Harry Potter filmlerine göz kırpan pek çok detay göze çarpıyor. Büyü dünyasında bir kez daha yolculuğa çıktığımız filmde; ilk seride sadece ismini duyduğumuz veya çok kısa süreliğine gördüğümüz Aberforth Dumbledore gibi pek çok karakterin yanı sıra Quidditch maçları ve sihirli İhtiyaç Odası gibi tanıdık manzaraları görmek oldukça nostaljik bir his uyandırıyor.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Ne Zaman Yayınlanacak?

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Ne Zaman Yayınlanacak?

Harry Potter filmlerinin son dört filminin yönetmen koltuğundaki isim olan David Yates tarafından yönetilen filmin senaryosu ise kitapların yazarı J.K. Rowling ve ilk iki Fantastic Beasts filmiyle çoğu Harry Potter filminin senaryosunu yazan Steve Kloves tarafından kaleme alındı. 

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore 15 Nisan 2022’de sinemalarda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
11
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DreadKnight

Sinemada izlerdim ama johnny deppe yaptiklari haksizliktan dolayi izlemeyeceğim

Ao35

Film afişindeki "Mürver Asa" değil mi? Yoksa bana mı öyle geldi?

Zeynep

Johnny Depp'in ayrılışından sonra hevesim biraz kırılsada 2022 için en çok beklediğim filmlerden birisi. Efektler güzel gözüküyor umarım havada kalmayan ve d... Devamını Gör