Görüş Bildir
Haberler
TV
Esra Erol’la artık çeyiz parası dağıtıyor!

Esra Erol’la artık çeyiz parası dağıtıyor!

cerrahlarofficial
11.10.2014 - 00:30 Son Güncelleme: 11.10.2014 - 09:51

Esra Erol’la artık çeyiz parası dağıtıyor!

Esra Erol’la programı hem evlendirip, hem eğlendiriyor!

Hafta içi her gün Fox Tv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’la programı evlendirirken aynı zamanda eğlendiriyor. Bu eğlencenin içinde aynı zamanda çeyiz parası da kazandırıyor.

Takipedelim.com olarak sezon başında duyurduğumuz programa dair yeniliklerin olacağını sizlere aktarmıştık.

Değişim, yenilenme, küsleri barıştırma ve adaylara çeyiz parası dağıtma gibi bir çok yenilik artık Esra Erol’la programında…

Değişim programına katılan adayların saç, cilt ve diş bakımı kapsamımda yenilendiğini geçtiğimiz sezonlarda aşina olan Esra Erol’la izleyenleri bu sezonda da yeniliklerle karşılaşıyor. Küsleri de barıştıran Esra Erol’la programı yaptığı bu işle 7’den 70’e herkesin ilgi odağı olmayı başardı.

ÇEYİZ PARASI ARTIK ADAYLARIN

Bugün yayınlanan programda Esra Erol’la izleyenlerinin görmekte aşina olmadığı bir yarışma ile çeyiz parası dağıtıldı. Artık Esra Erol’la programı adaylarına çeyiz parası dağıtılıyor. Her hafta bir gün için yapılan bu yarışmada sorulan sorularla Esra Erol’la programına katılan adaylara para dağıtılacak. Haberin başında da belirttiğimiz gibi Esra Erol programı evlendiriyor, değişim programına dahilinde adaylara yardım ediyor, küsleri barıştırıyor hemde para dağıtıyor.

SADIK VE SAMERE EVLENDİ

Programın erkek adaylarından Sadık bey’i Esra Erol’la programı izleyenleri yakından takip ediyordu. Sonunda Sadık Bey hayat arkadaşını buldu. Bugün yayınlanan canlı yayında herkesin severek takip ettiği Sadık Bey, Samere hanım ile evlendi.

Kaynak: http://www.takipedelim.com/magazin/es...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın