Görüş Bildir
Haberler
Ertem Şener Kimdir? Ertem Şener Hangi Kanalda Çalışıyor?

Ertem Şener Kimdir? Ertem Şener Hangi Kanalda Çalışıyor?

Elif Ateş
05.05.2022 - 23:07

Ertem Şener, spor yorumları ile tanınan spikerlerin başında geliyor. Özellikle bir dönem Beyaz Tv'de Derin Futbol ve Beyaz Futbol programı ile ön plana çıkan Ertem Şener, farklı televizyon programlarında da sunuculukta yaptı. Geçtiğimiz senelerde, yıllardır çalıştığı programdan istifa eden Ertem Şener'in şuan nerede çalıştığı ise birçok kişi tarafından merak ediliyor. Başarılı bir spor spikerinin hayatı hakkında çeşitli detaylar ortaya çıktı. Peki Ertem Şener kimdir? Ertem Şener hangi kanalda çalışıyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ertem Şener Kimdir?

Ertem Şener Kimdir?

Ertem Şener, 18 Temmuz 1975 senesinde Malatya'da doğdu. Liseyi İstanbul'da okuyan Ertem Şener, yükseköğrenimi Muğla Üniversitesi'nde Tarih Bölümünde tamamladı. Üniversiteden mezun olduktan sonra çeşitli radyolarda ve televizyon kanallarında sunucu olarak çalıştı.

Ertem Şener Hangi Kanalda Çalışıyor?

Ertem Şener Hangi Kanalda Çalışıyor?

Ertem Şener, çalışma hayatına Şah Tv'de başladı. Şah Tv'de spor spikerliği yapan ünlü sunucu, daha sonra TGRT kanalında çalışmaya başladı. Star Tv'de UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarındaki spikerliği ile ön plana çıktı. Uzun dönem Beyaz TV'de çalışan Ertem Şener, spor müdürü olarak da çalıştı. 

Günümüzde ise TV100 kanalında spor spikerliği yapan Ertem Şener, aynı zamanda Youtube üzerinden de videolar çekmeye devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın