Görüş Bildir
Haberler
Endonezyalı Bio Farma Şirketi Açıkladı: Çinli Sinovac Koronavirüs Aşısının Etkinliği Yüzde 97

Endonezyalı Bio Farma Şirketi Açıkladı: Çinli Sinovac Koronavirüs Aşısının Etkinliği Yüzde 97

Çinli Sinovac’ın koronavirüs aşısının üçüncü faz çalışmalarında ara veri sonuçları açıklandı. Endonezya'nın devlete ait ilaç şirketi Bio Farma tarafından yapılan açıklamada, aşının etkinliğinin yüzde 97 olduğu belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çinli Sinovac’ın koronavirüs aşısının üçüncü faz ara veri sonuçları açıklandı. Endonezda'da bin 600 kişide yapılan klinik deneylere göre aşının etkinliğinin yüzde 97 olduğu belirtildi.

Endonezya gıda ve ilaç kurumu, Ocak sonunda kullanım izni verebilir

Endonezya gıda ve ilaç kurumu, Ocak sonunda kullanım izni verebilir

Endonezya'nın devlete ait ilaç şirketi Bio Farma'nın sözcüsü Iwanduino, 'Klinik araştırma ekibimiz bir ay içinde ara verilerin etkililiğinin yüzde 97'ye kadar çıktığını tespit etti' dedi.

Setiawan, Bio Farma'nın nihai sonuçları bekleyeceğini ve aşının kitlesel dağıtımı için Endonezya gıda ve ilaç kurumunun Ocak sonunda acil kullanım iznini verebileceğini açıkladı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
10
8
5
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lyssa

He he tamam inandık

M CAN

Gelişmiş ülkelerden bir tane alan yok. Brezilya bile yüksek miktardaki siparişini "Yan Etkileri" nedeniyle iptal ettikten sonra Çin aşısını övenlere art niye... Devamını Gör

Bkt

arkadaşım Amerika kendi aşısını yaptı, ingiltere yaptı, almanya yaptı gidip de niye çin'den aşı alsınlar. türkiye bile aşı yapıyor, yerli aşı fazları tamamla... Devamını Gör

Barney

bu aşı 3 gün sonra nası gelecek bizim ülkeye? bidonda yollayıp burda mı şişelenecek. daha aşı bitmemiş aq