Görüş Bildir

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, geçtiğimiz günlerde , HaberTürk TV’de Afşin Yurdakul’un konuğu olmuş ve Madem buna siz temel gıda maddesi sayıyorsunuz ben saymıyorum. Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bilimsel bir şey konuşuyorum. Ezber değil. Kişi başı tüketim 210 kilo İsveç, Norveç Japonya’da 50 kilo. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için başında 20 senedir böyle yöneticiler duruyor” demişti.

O anları burada paylaşmıştık: 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cihan Kolivar o sözlerinin ardından ‘Türk Milletini alenen aşağılama’ suçlamasıyla gözaltına alınmış ardından ise ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ten tutuklanmıştı.

Cihan Kolivar o sözlerinin ardından ‘Türk Milletini alenen aşağılama’ suçlamasıyla gözaltına alınmış ardından ise ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ten tutuklanmıştı.

Cihan Kolivar’ın oğlu Kerem Kolivar ise babasının tutuklanmasına tepki göstererek, “Kin ve nefret suçlamalarıyla adliyeye çağırıp, hiçbir şey bulamadım bari kendime bir hakaret uydurayım diyorsanız şu binaya gerek yok. Yazın bize şu kadar ceza yedin benim kararım bu diye. Mail atın. Kimse de yorulmasın. Herkes tek bir şey düşünecek söyleyecek. Varsa öyle bir ülke oraya gideceğiz. Babam gayet iyi morali de iyi. Kendisi de gülerek karışıyor. Gülüyoruz yapacak bir şey yok. Kimse ağlamıyor herkes gülüyor artık' dedi.

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kaan

olum ben anlamıyorum. bu olay doğru bi olay. kişi başı olayı zaten istatistik bilgi. ekmek kafalı diye bir tabir var. 3. dünya ülkeleri için ve karbonhidrat... Devamını Gör

gokhan aslan

bence de gerek yok , parti il ve ilçe başkanlıkları hem adliye hem karakol olsun

Gerçekleri söylemenin, bilimsel verilerle konuşmanın "hakaret" sayıldığı bir ülkede yaşıyoruz sevgili arkadaşlar. Sonunda söylediği "O yüzden 20 senedir başı... Devamını Gör