Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 19 Haziran Pazar Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 19 Haziran Pazar Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

claude cahun
18.06.2022 - 22:34

Pazar gününü bir diziyle taçlandırmaya ne dersin? Korku dizileri, romantik diziler, komedi dizileri ve animasyon diziler gibi pek çok türden dizilere yer verdiğimiz listede kendine uygun bir şey bulacağına eminiz. 

Bu dizilere başlamadan önce ortalama bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan, seni 19 Haziran Pazar günü için yüksek puanlı dizi listesiyle baş başa bırakıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mom (2013-2021)

Mom (2013-2021)

Özet: İçkiyi daha yeni bırakmış olan iki çocuk annesi Christy, iyi bir ebeveyn olmaya çalışan ve geçimini garsonluk yaparak kazanan bekar bir kadındır. Üstelik aşk hayatı da oldukça karmaşıktır. Yine de tam bir şeyleri başarıyorum dediği bir dönemdedir. Ne var ki son derece inatçı ve eleştirel annesinin tekrar hayatına girmesiyle işler kontrolünden çıkar. Mom adlı durum komedisi, Roseanne, Dharma & Greg, Mike & Molly, Two and a Half Men ve The Big Bang Theory gibi dizilerin yazar ve yapımcısı olan Chuck Lorre'nin imzasını taşıyor.

Oyuncular: Allison Janney, Anna Faris, Mimi Kennedy

Yaratıcı: Chuck Lorre

The Simpsons (1989-)

The Simpsons (1989-)

Özet: Neredeyse bir televizyon efsanesine dönüşen The Simpsons, Springfield kasabasının en sıra dışı ve çılgın ailesinin maceralarını anlatıyor. Do’nuts düşkünü Homer; kocaman mavi saçlarıyla ailenin denge unsuru olan Marge; sinsi ve kurnaz Bart; sadece ailenin değil bütün kasabanın da entelektüeli, zeki kız Lisa ve emzik ile konuşabilen yegane bebek Maggie’den oluşan The Simpsons, sadece çocukların değil, yetişkinlerin de çizgi film bağımlısı olabileceğinin en büyük göstergesi.

Oyuncular: Harry Shearer, Dan Castellaneta, Hank Azaria

Yaratıcılar: James L. Brooks, Matt Groening, Sam Simon

Bob's Burgers (2011-)

Bob's Burgers (2011-)

Özet: Bob ve Linda çifti birbirinden ilginç üç çocuklarıyla birlikte bir sahil kasabasında hamburger dükkânı işletmektedir. Dizide restoran sahibi Belcher ailesinin eğlenceli maceralarına tanık oluyoruz. 

Oyuncular:  H. Jon Benjamin, John Roberts, Dan Mintz

Yaratıcı: Loren Bouchard

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Haunting of Hill House (2018)

The Haunting of Hill House (2018)

Özet: Dizide geçmiş ve şimdi arasında gidip gelen parçalanmış bir ailenin, eski evlerindeki unutulmaz anılar ve onları evden uzaklaştıran korkunç olaylarla yüzleşmesi anlatılıyor. Bir arada büyüyüp yolları ayrılan 5 kardeş, yaşanan bir trajedinin ardından yeninden bir araya gelir. Yıllar önce kaldıkları Tepedeki Ev’de buluşan kardeşler, bu yerle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek zorunda kalır. Hush, Göz ve Oyun filmlerinden hatırladığımız Mike Flanagan’ın yaratıcısı olduğu Tepedeki Ev, Shirley Jackson’ın aynı adlı kült romanından uyarlandı.

Oyuncular: Michiel Huisman, Carla Gugino, Henry Thomas

Yaratıcı: Mike Flanagan

Chucky (2021-)

Chucky (2021-)

Özet: Dizide, katil bebek Chucky'nin bitr Amerikan kasabasını altüst eden cinayetleri anlatılıyor. Bir banliyöde düzenlenen mezatta ortaya çıkan eski bir oyuncak bebek, masum görüntüsünün altında bir katili gizler. Bebek bir dizi korkunç cinayet işlerken kasabanın ikiyüzlülüklerini ve sırlarını da ortaya çıkarı.Kimin odst kimin düşman olduğu iyice bulanıklaşır.

Oyuncular: Zackary Arthur, Alyvia Alyn Lind, Teo Briones

Yaratıcı: Don Mancini

Are You Afraid of the Dark? (1990-2000)

Are You Afraid of the Dark? (1990-2000)

Özet: Ünlü Nickelodeon dizisi Are You Afraid of the Dark?, ormanda bir araya gelen bir grup gencin ateş başında anlattığı hayalet hikâyelerinden oluşuyor. Kendilerine Midnight Society adını veren gençler, her bölümde başka bir korku hikâyesi anlatıyor.

Oyuncular: Daniel DeSanto, Elisha Cuthbert, Vanessa Lengies

Yaratıcı: D.C. MacHale

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Expanse (2015-2022)

The Expanse (2015-2022)

Özet: Bilim kurgu- gerilim türündeki The Expanse, günümüzden yaklaşık 200 yıl sonrasında geçiyor. Deneyimli dedektif Miller, oldukça zengin bir ailenin kayıp kızını bulmak için bir uzay gemisi kaptanıyla işbirliği yapar. Olayı araştırdıkça kahramanlarımız, insanlık tarihinin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıya olduklarını fark ederler.

Oyuncular: Thomas Jane, Steven Strait, Cas Anvar

Yaratıcılar: Mark Fergus, Hawk Ostby

The Silent Sea (2021-)

The Silent Sea (2021-)

Özet: Dizide bir grup uzay kaşifinin, bir görev için gizli sırlarla dolu terk edilmiş bir araştırma tesisine gitmesi anlatılıyor. Yakın gelecekte, Dünya'nın tüm doğal kaynakları tükendi. İnsanlık açlıkla karşı karşıya kalmıştır. Koreli bir uzay ekibi, dünyayı yok olmaktan kurtarmaya çalışmak için aya gönderilir.

Oyuncular: Doona Bae, Gong Yoo, Joon Lee

Yaratıcı: Park Eun-kyo

Young Royals (2021-)

Young Royals (2021-)

Özet: Dizide Hillerska adlı yatılı okula kaydolan Prens Wilhelm'in, bu yeni yaşama ayak uydurma ve kendini keşfetme süreci anlatılıyor. Yatılı okula kaydolmasıyla birlikte Wilhelm, gerçekte kim olduğunu ve nasıl bir yaşam sürmek istediğini keşfetme fırsatı bulur. Ancak kalbinin sesini dinleyerek hareket etmek sandığı kadar kolay olmaz.

Oyuncular: Edvin Ryding, Ingela Olsson, Omar Rudberg

Yaratıcı: Lisa Ambjörn

The King's Affection (2021-)

The King's Affection (2021-)

Özet: Hikâye, ikizlerin uğursuz bir işaret olarak kabul edildiği Joseon Hanedanlığı döneminde geçiyor. Veliaht prensin öldürüldükten sonra kılık değiştirip onun yerine geçen ikiz kız kardeşi, hem kimliğini hem de duygularını saklamak zorundadır.

Oyuncular: Eun-bin Park, Kim Ro Woon, Nam Yoon-Su

Yaratıcılar: Song Hyun-wook, Lee Hyun-suk, Han Hee-jung

İçeriğin Devamı Aşağıda

Patrick Melrose (2018)

Patrick Melrose (2018)

Özet: Travmatik bir çocukluk yaşayan, bugünse aristokrat bir yaşam süren Patrick Melrose'u odağına alan dizi; onun babasıyla olan sıkıntılı ilişkisi, uyuşturucu bağımlılığı, şiddete meyilli dönemleri ve iyileşme evrelerine kadar hayatının bir panoramasını çiziyor. 

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Jennifer Jason Leigh, Hugo Weaving

Yaratıcı: David Nicholls

Kuş Uçuşu (2022-)

Kuş Uçuşu (2022-)

Özet: Lale ve Aslı iki ayrı kuşaktan bambaşka görüş ve karakterlere sahip iki kadındır. Lale, deneyimli ve başarılı bir haber sunucudur. Aslı ise birileri olabilmek için elinden geleni ardına koymayacak hırslı bir stajyerdir. Aslı kariyer basamaklarını tek tek çıkmak yerine  'kuş uçuşu' en üste ulaşmak ister. Peki iş dünyasında bu mümkün müdür?

Oyuncular: Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner

Yaratıcı: Meriç Acemi

Dünün dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın