Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 18 Haziran Cumartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 18 Haziran Cumartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

17.06.2022 - 22:37

Harika ve kaliteli dizileri sunduğumuz günlük dizi listemizde bugün aksiyondan drama, fantastikten yetişkin animasyonlarına birçok türde farklı diziler bulunuyor. 

Bu dizilere başlamadan önce ortalama bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

E hadi o zaman, zaman kaybetmeden listemize başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Orange Is the New Black (2013-2019)

Orange Is the New Black (2013-2019)

Özet: Güçlü kadın karakterleri bir arada izlediğimiz yapım, hapishane hayatını eğlenceli bir şekilde gözler önüne seriyor. Piper Chapman, güzel bir hayata, iyi bir sevgiliye, anlayışlı bir aileye sahip genç bir kadındır. Üniversite yıllarında işlediği bir suç yüzünden konforlu hayatından uzaklaşarak hapse girer. Hapishane hayatı Piper’ın düşlediğinden bambaşkadır. Dört duvar arasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Piper, başlarda zorlansa da yavaş yavaş hapishane kültürünü öğrenmeye başlar. Hapishanedeki diğer mahkumlarla beklenmedik dostluklar kuran genç kadın, bu zamana kadar hayatında inandığı her şeyi sorgulamaya başlar.

Oyuncular: Taylor Schilling, Danielle Brooks, Taryn Manning

Yaratıcı: Jenji Kohan

Curb Your Enthusiasm (2000)

Curb Your Enthusiasm (2000)

Özet: Eğlenceli yapım, Larry David'in hayatı ve arkadaşlarını ekrana getiriyor. Curb Your Enthusiasm, her şeye sahip olan bir adamın başına gelen olayları konu ediyor. Larry David, bir insanın mutlu olabileceği her şeye sahip. Sevgi dolu bir eş, iyi arkadaşlar, başarılı bir kariyer ve harika bir ev. Peki onun hayatında yanlış giden ne olabilir ki?

Oyuncular: Larry David, Cheryl Hines, Jeff Garlin

Yaratıcı: Larry David

Prison Break (2005-2017)

Prison Break (2005-2017)

Özet: Efsanevi dizi, her bölümüyle heyecanı tavan yapıyor. Haksız yere suçlandığını düşündüğü abisini hapishaneden kurtarmak isteyen Michael Scofield, nerdeyse kusursuz bir plan yapar. Lincoln Burrows'a yüklenen suç, kendilerini temize çıkarabilecekleri bir suç değildir. Devletin de işin içine karıştığını öğrendiklerinde kaçmaktan başka çareleri kalmaz. Michael planını uygulamaya sokar ve kaçış başlar.

Oyuncular: Dominic Purcell, Wentworth Miller, Amaury Nolasco

Yaratıcı: Paul T. Scheuring

İçeriğin Devamı Aşağıda

Black Sails (2014-2017)

Black Sails (2014-2017)

Özet: Robert Louis Stevenson'ın klasik romanı Treasure Island'ın öncesini konu alan yapım, Kaptan Flint ve korsanlarının hikâyesini ekranlara getiriyor. Starz'dan yine bir tarihi dizi. Black Sails, Kaptan Flint ve onun tayfasına yeni katılan John Silver'ın çaldıkları hazine haritasının başlarına açacakları belaların maceralarını anlatacak. Diziye yapımcı olarak Michael Bay imza atıyor.

Oyuncular: Jessica Parker Kennedy, Toby Stephens, Hannah New

Yaratıcı: Robert Levine, Jonathan E. Steinberg

Fringe (2008-2013)

Fringe (2008-2013)

Özet: Çoklu evren konulu yapımların öncülerinden olan yapım, izleyenleri farklı maceralara sürüklüyor. Hamburg-Boston seferini yapan 627 no'lu uçak, tüm yolcuları ve mürettebatı bir çeşit kimyasal saldırıya maruz kalmış halde, Boston Logan Havalimanı'na iniş yapar. Bu akıl almaz olayı araştırması içinse FBI Özel Ajanı Olivia Dunham ve John Scott görevlendirilir. Fakat Scott'un bir patlama sonrası komaya girmesi, aynı zamanda sevgilisi olan Dunham'ı harekete geçirir. Bir zamanlar hükümetin gizli deneyleri için çalıştıktan sonra, 17 yıl boyunca bir akıl hastanesine kapıtılan Walter Bishop'a ulaşan Dunham, yıllar önce üstü örtülen bir dizi doğaüstü ve paranormal deneyin de yeniden canlanmasına aracı olacaktır.

Oyuncular: Anna Torv, Joshua Jackson, John Noble

Yaratıcı: J.J. Abrams, Alex Kurtzman, Roberto Orci

State of the Union (2019 - )

State of the Union (2019 - )

Özet: Her bölümü onar dakikadan oluşan sürükleyici dizi, boşanmaya giden evliliklerini kurtarmaya çalışan bir çifti konu alıyor. 10’ar dakikalık bölümlerden oluşan bir komedi dizisinde evlilik terapisine girmeden önce bir barda tanışan Louise ve Tom’un hikayesi anlatılıyor. Dizide, hayatlarının eskiden nasıl olduğu, nasıl bir araya geldikleri ve nasıl uzaklaştıklarını her bölümde parça parça anlatılıyor.

Oyuncular: Brendan Gleeson, Patricia Clarkson, Chris O'Dowd, Rosamund Pike

Yaratıcı: Nick Hornby

İçeriğin Devamı Aşağıda

Better Call Saul (2015-2022)

Better Call Saul (2015-2022)

Özet: Renkli kişiliği ve işindeki kurnazlığı ile gönüllerimizi fetheden Saul Goodman'a bir de bu açıdan bakın. Breaking Bad spin-off'u olan dizi, düzenbaz avukat Saul Goodman'ın Walter White ile tanışmadan önceki maceralarını anlatıyor. 

Oyuncular: Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks

Yaratıcı: Vince Gilligan, Peter Gould

Uysallar (2022)

Uysallar (2022)

Özet: Netflix Türkiye'nin dikkat çeken dizisi, punk kültürünü ekranlara getiriyor. Mimar Oktay Uysal, görünenden oldukça farklı bir yaşam sürer. O, ailesinden gizli olarak punk bir yaşam sürerken eşi, çocukları ve babası da tıpkı onun gibi kendi gizli dünyalarını kurmaya çalışır. Herkesin gizli bir yaşama mı ihtiyacı vardır yoksa aileye karşı kendin olabilmenin yolu var mıdır?

Oyuncular: Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer

Yaratıcı: Hakan Günday, Onur Saylak

South Park (1997 - )

South Park (1997 - )

Özet: South Park, şimdiye kadar yayınlanan en iyi yetişkin animasyonlarından biri. Colorado eyaletinin South Park adlı küçük kasabasında yaşayan dört kişilik bir çocuk grubu merkez alınarak anlatılan bir takım gerçek üstü olayların da yer aldığı maceraları ekranlara getiriyor. 

Oyuncular: Trey Parker, Matt Stone, Isaac Hayes

Yaratıcı: Trey Parker, Matt Stone, Brian Graden

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dexter (2006-2013)

Dexter (2006-2013)

Özet: İnce ruhlu bir seri katil olan adli tıp uzmanı Dexter'ın hikâyesini izliyoruz. Hem işinin ehli bir seri katil, hem de sosyal kişilikli bir adam portresi çizen Dexter Morgan, 2006 yılından bu yana kendi ahlak anlayışına göre kötüleri yer yüzünden silmeye devam ediyor. Yayınlandığı yıldan itibaren onlarca televizyon ödülüne aday gösterilen, Emmy ve Altın Küre ödüllü Dexter, televizyon tarihinin de en sıra dışı karakterlerinden birini ekranlara taşıyor...

Oyuncular: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas

Yaratıcı: James Manos Jr.

Big Little Lies (2017-2019)

Big Little Lies (2017-2019)

Özet: Muhteşem bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizide, görünüşte mükemmel hayatlara sahip olan beş kadının bir cinayetin çevresinde konumlanmasını izliyoruz. Avustralyalı yazar Liane Moriary’nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanan Big Little Lies’da; dışardan mükemmel hayatlara sahipmiş gibi gözüken üç kadının, bir cinayet olayı ile yollarının kesişmesi işleniyor. Çocukları anaokuluna giden kadınlar, veli toplantısı esnasında gerçekleşen bir cinayeti aydınlatmaya çalışır.

Oyuncular: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley

Yaratıcı: David E. Kelley

Lie to Me (2009-2011)

Lie to Me (2009-2011)

Özet: Yalanların ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için yüz ifadelerini ve istemsiz beden dilini inceleyen dünyanın önde gelen aldatma uzmanı Cal Lightman'ı izliyoruz. 'Bir insan on dakikada ortalama kaç kez yalan söyler?' sorusu ile yola çıkan Lie to Me, Dr. Lightman ve ekibinin yalanları ortaya çıkartma sürecini konu alan, psikolojik ağırlığı da olan bir yapım. Her bölümde, yeni davalar, yeni yüzlerma benzer yalanlar ile mücadele eden Lightman Grup, beden dilini ve yüz ifadelerini okuyarak yalanları analiz ediyor, sıradan vatandaşlardan hükümetin askeri birimlerine kadar her türlü çözümsüz vakayı ele alıyor. Amerikalı Davranış Bilimcisi Paul Ekman’ın hayatından yola çıkarak yaratılan dizide, yönetmen Quentin Tarantino'nun sevdiği oyunculardan Tim Roth, Dr. Lightman karakteriyle başrolde karşımıza çıkıyor.

Oyuncular: Tim Roth, Kelli Williams, Brendan Hines

Yaratıcı: Samuel Baum

Dünün dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın