Görüş Bildir
Haberler
İzleme Listenizi Güncellemenin Tam Zamanı! Haziran Ayında İzleyiciyle Buluşacak Olan Diziler

İzleme Listenizi Güncellemenin Tam Zamanı! Haziran Ayında İzleyiciyle Buluşacak Olan Diziler

12.06.2022 - 20:13

Geliyor gönüllerin efendileri! Bu ay, The Boys'dan The Umbrella Academy'e, Westworld'den For All Mankind'a birçok dizinin yeni sezonu geliyor. Sizin için, Haziran ayında sevenleriyle buluşacak olan şahane dizilerin yeni sezonlarından ve ekranlara gelecek yepyeni dizilerden oluşan bir liste hazırladık. Şimdiden takvimleri işaretleyip izleme listenizi güncellemenizde fayda var!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/laurengarafa...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Umbrella Academy — 3. Sezon

1. The Umbrella Academy — 3. Sezon

Yayın Tarihi: 22 Haziran

2. sezon, sevdiğimiz kardeşlerin dünyayı tekrar kurtardıktan ve 1963 kıyametini durdurduktan sonra zaman çizgisini değiştirmesiyle bitmiştir. Şimdi ise, Ben'in Sparrow Akademisi'ne liderlik ettiği yeni dünyada, Sparrow ve Umbrella kardeşliği arasındaki gergin tansiyonu izleyeceğiz. Ancak, iki grup bir araya gelip, muhtemelen evreni yok edebilecek, tanımlanamayan yıkıcı bir varlığa karşı savaşmak zorunda kalacak.

Buyurun, yeni sezonun fragmanını buradan izleyebilirsiniz. 👇

2. Only Murders in the Building — 2. Sezon

2. Only Murders in the Building — 2. Sezon

Yayın Tarihi: 28 Haziran

1. Sezon, Charles, Oliver ve Mabel'ın binada gerçekleşen bir başka cinayetten dolayı tutuklanmasıyla sona ermişti. Üçlü, bu sezonda masumiyetlerini kanıtlamaya çalışacak ve bir kez daha bir araya gelerek yeni bir cinayeti çözmek için kolları sıvayacak. Amy Schumer, Cara Delevingne, Michael Rapaport ve Shirley MacLaine gibi ünlü isimler de bu sezon eğlenceye katılacak.

Yeni sezonun fragmanını izlemek için;

3. Peaky Blinders — 6. Sezon

3. Peaky Blinders — 6. Sezon

Netflix Yayın Tarihi: 10 Haziran

Peaky Blinders'ın altıncı ve son sezonu üzerimizde buruk bir duygu yaratıyor. 6. sezon, Tommy'nin Grace halüsinasyonundan sonra dibe vurduğu an ile başlıyor. Bu kez gerilim yükseliyor. Bu aynı zamanda Helen McCrory'nin 2021'deki ani ölümünden bu yana çekilen ilk sezon ve karakteri Polly'ye veda etme biçimleri kesinlikle gözyaşı dökücü olacak. Mendillerinizi hazırlayın çünkü fazlasıyla ihtiyacınız olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Final sezonun fragmanını buradan izleyin. 👇

4. Love, Victor — 3. Sezon

4. Love, Victor — 3. Sezon

Yayın Tarihi: 15 Haziran

Love, Victor'ın üçüncü ve son sezonu önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Biz hayranlar veda etmeye hazır değiliz! 3. sezonda, Benji kendi sorunlarını çözmeye uğraşırken, Victor'ın bozulan ilişkisini düzeltmeye çalışmasını izliyoruz. Ayrılıklarından sonra Lake ve Felix arasında işler biraz garip hale geliyor, şimdi her ikisi de yeni ilişkilere yelken açmış durumda. Mia annesiyle bağ kurmakta zorlanırken, diziye Nick adında yeni bir karakter de ekleniyor. Final sezonda, bu karakterlere veda etmek zor olacak!

Love, Victor'ın final sezonunun fragmanını buradan izleyebilirsiniz. 👇

5. The Boys — 3. Sezon

5. The Boys — 3. Sezon

Yayın Tarihi: 3 Haziran

Süperler geri dönüyor ve işler daha da karmaşık hale geliyor. 2. sezonun olaylarından yaklaşık bir yıl sonrasını anlatan yeni sezonda, Stormfront hiçbir yerde bulunamıyor, Ryan ise koruma altında ve Vought'tan çok uzakta. Homelander ise, 'yanlış kadınla karşılaşan masum birey' rolüyle itibarını kurtarmaya çalışıyor. The Boys ekibi ise dağılmış gibi gözüküyor. Butcher, Hughie'nin gözetiminde hükümet için çalışıyor, ancak ikisi de Yedi ile bir savaş başlatmaya hazır. Jensen Ackles bu sezon kadroya ilk süper kahraman Soldier Boy olarak katılıyor ve Homelander'dan bile daha acımasız bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Muhteşem dizinin yeni sezon fragmanı için, tık. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rutherford Falls — 2. Sezon

6. Rutherford Falls — 2. Sezon

Yayın Tarihi: 16 Haziran

Rutherford Falls, küçük kasabaları, şehir kurucusunun anıt heykelinin yerini değiştirip değiştirmemek konusunda ani bir krize girdiğinde dostlukları test edilen iki en iyi arkadaş Nathan Rutherford ve Reagan Wells'i konu alıyor. 2. Sezon, Reagan'ın kültür merkezinin yerini değiştirdikten sonra yeni işine alışmasıyla başlayacak ve Nathan, Josh'un podcast'inde pek de iyi olmayan izlenimini düzeltmeye çalışacak. Henüz 1. Sezonu izlemediyseniz, çok şey kaçırıyorsunuz demektir!

7. Evil — 3. Sezon

7. Evil — 3. Sezon

Yayın Tarihi: 12 Haziran 

Evil bu yaz 3. Sezon ile geri dönüyor ve yeni sezon David ve Kristen'in uzun zamandır beklenen öpücüğünün ardından, olayların kaldığı yerden devam edecek. David atandıktan sonra ilişkilerini tanımlamakta zorlanırken, daha da büyük bir tehdit ortaya çıkar ve aralarında daha fazla soruna neden olur. 3. sezonda, David'in Katolik kilisesindeki bir casusluk birimine dahil olması ve Ben için kız kardeşinin yardımını gerektiren çözülmemiş bir yığın dava da dahil olmak üzere heyecanlı dakikalar bizi bekliyor.

Yeni sezon fragmanını izlemek için, tık. 👇

8. For All Mankind — 3. Sezon

8. For All Mankind — 3. Sezon

Yayın Tarihi: 10 Haziran

Ay keşfinin ardından, bu kez de yeni durak Mars! Ama elbette yeni rota yeni zorlukları beraberinde getiriyor. ABD ve Sovyetler Birliği kızıl gezegene ulaşmak için yarışırken, yeni bir rakip onlara katılınca tansiyon yükselir. Şimdi, Helios ekibimiz, Mars'a ilk önce ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmalıdır.

Yeni sezon fragmanını izlemek için;

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. P-Valley — 2. Sezon

9. P-Valley — 2. Sezon

Yayın Tarihi: 3 Haziran

Vadi'ye geri dönme zamanı! Bu sezon The Pynk, COVID döneminden yavaş yavaş toparlanıyor ve Roulette ve Whisper da dahil olmak üzere yeni dansçılar işe alıyor. Uncle Clifford ve Autumn taht için savaşırken ve kulüpte düzeni sağlamak için mücadele ederken, yeni eklenenler diğer kızlar arasında biraz telaşa neden olur. Gail Bean ve Psalms Salazar, Roulette ve Whisper olarak yeni sezonun oyuncu kadrosuna katılıyor.

P-Valley'in 2. sezon fragmanını buradan izleyebilirsiniz.👇

10. Westworld — 4. Sezon

10. Westworld — 4. Sezon

Yayın Tarihi: 26 Haziran

Neredeyse iki yıllık bir aradan sonra, Westworld, merakla beklenen dördüncü sezonuyla nihayet dönüyor! Yeni sezonun konusunu sır gibi saklayan dizi yapımcılarına rağmen, HBO, yeni sezonla ilgili, 'Dünyadaki bilinçli yaşamın kaderi hakkında karanlık bir yolculuk' açıklamasında bulundu. Thandiwe Newton, Tessa Thompson, Ed Harris, Jeffrey Wright, Luke Hemsworth, Angela Sarafyan, Aaron Paul ve Evan Rachel Wood'u bu sezonda da izleyeceğiz. Ayrıca, Akademi Ödüllü Ariana DeBose bu sezon eğlenceye katılıyor.

Westworld'ün beklenen yeni sezon fragmanını buradan izleyebilirsiniz!

11. Physical — 2. Sezon

11. Physical — 2. Sezon

Yayın Tarihi: 3 Haziran

Sheila, ilk antrenman kasetini başarıyla çıkardığına göre, rakiplerini ezmeye hazır! Ancak, bu o kadar da kolay değil. Kendine adanmış bir fan kulübü edindi ancak ama şimdi, fitness imparatorluğunu olabildiğince iyi hale getirmeye çalışmak zorunda. Bu sezon, Sheila da kocasına sadık kalmak ve yeni aşkı için duygularını yönetmek arasında ikiye bölünmüş durumda olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni sezon fragmanını buradan izleyebilirsiniz. 👇

12. Roswell, New Mexico — 4. Sezon

12. Roswell, New Mexico — 4. Sezon

Yayın Tarihi: 6 Haziran

Roswell, New Mexico'nun dördüncü ve son sezonu bu ay yayınlanacak ve hepimiz için zor bir veda olacak. Geçen sezon boyunca Bay Jones'la uğraştıktan sonra, Liz ve Max sonunda birbirleriyle keyifli vakit geçirebiliyor ve bir kez olsun mutlu hissediyorlar. Ama bu uzaylılarla ilgili bir gösteri olduğu için, bu sadece fırtına öncesi sessizlik.

Roswell, New Mexico'nun 4. sezon fragmanını izlemek için, bir tık yeter.👇

13. Ms. Marvel — 1. Sezon

13. Ms. Marvel — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 8 Haziran

Marvel'ın en yeni süper kahramanı Ms. Marvel, diğer adıyla Kamala Khan karşınızda! Kamala, Jersey'li sıradan bir gençtir ve Avengers'a karşı büyük bir hayranlık beslemektedir. Yıllardır idolleştirdiği insanlar gibi kendisinin de güçleri olduğunu keşfedince tüm hayatı alt üst olur.

Marvel'ın beklenen yapımının fragmanını izlemek için buyurun; 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. The Summer I Turned Pretty — 1. Sezon

14. The Summer I Turned Pretty — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 17 Haziran

To All The Boys serisiyle kendine has bir hayran kitlesi yakalayan Jenny Han'ın aynı isimli kitabından uyarlanan dizi, yine tatlı bir genç yetişkin hikâyesi sunuyor. Dizi, Conrad ve Jeremiah Fisher ile zaman geçirmek için yaz aylarını iple çeken Belly Conklin'i konu alıyor.

The Summer I Turned Pretty'nin fragmanını buradan izleyebilirsiniz; 👇

15. First Kill — 1. Sezon

15. First Kill — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 10 Haziran

V.E. Schwab'ın kısa öyküsünden uyarlanan First Kill, güçlü vampir ailesi arasında hak ettiği yeri alabilmek için ilk kez öldürmesi gereken genç bir vampir olan Juliette'i konu alıyor. Gözlerini Calliope adında bir kıza diken Juliette, Calliope'nin bir vampir avcısı soyundan geldiğini öğrendiğinde işler biraz karışır.

First Kill fragmanı için, tık. 👇

16. The Bear — 1. Sezon

16. The Bear — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 23 Haziran

Shameless'tan kalbimizde yer eden Jeremy Allen White'ın başrolünde bulunduğu dizi, bir aşçının yaşadıklarını anlatıyor. Gastronomi dünyasından genç bir şef olan Carmen 'Carmy' Berzatto, erkek kardeşinin intiharının ardından aile kurumunun yönetimini devralmak için Chicago'ya dönmek zorunda kalır. Kendi dünyasından uzakta olan Carmy, bir trajedinin sonuçlarına katlanırken küçük bir işletmenin, inatçı bir personelin ve gergin aile ilişkilerinin ezici sorumluluklarıyla uğraşmak zorundadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fragmanı buradan izleyebilirsiniz;

17. God's Favorite Idiot — 1. Sezon

17. God's Favorite Idiot — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 15 Haziran 

Melissa McCarthy ve Ben Falcone'u bir araya getiren yapım, eğlenceli ve fantastik bir hikâye sunuyor. Clark Thompson, bir şirkette teknik destek çalışanı olan genç bir adamdır. İş arkadaşı olan Amily Luck’a gönlünü kaptıran Clark, sonunda aradığı aşkı bulduğunu inanır. Tam da bu sırada Clark, Tanrı’nın elçisi olur.

Fragmanı buradan izleyebilirsiniz;

18. Loot — 1. Sezon

18. Loot — 1. Sezon

Yayın Tarihi: 24 Haziran

Başrolünde Maya Rudolph'un bulunduğu eğlenceli yapımda, eski kocasından 87 milyar dolarlık tazminat alır. Molly Novak, rüya gibi bir hayata sahip olan bir milyarderdir. Ancak 20 yıldır evli olduğu kocasının aldattığını öğrenince hayatı bir anda değişir. Halkın ve magazin gazetelerinin diline düşen Molly bu sırada, basında daha fazla itibarını zedeleyecek duruma düşmemesi için çabalayan Sofia Salinas tarafından yönetilen bir yardım vakfını keşfeder. Yanında sadık asistanı Nicholas, Sofia ve ekibinin yardımıyla Molly, dünyayı farklı gözlerle görmesini sağlayacak bir kendini keşfetme yolculuğuna çıkar.

19. Queer As Folk — 9 Haziran

19. Queer As Folk — 9 Haziran

Yayın Tarihi: 9 Haziran

Russell T. Davies'in ikonik dizisi Queer As Folk, New Orleans'ta yaşayan arkadaş grubunu konu alıyor. Brodie, New Orleans'a eve döndükten sonra biraz sarsılır ve tüm arkadaşlarının hayatlarına devam ettiğini fark eder. Ancak Brodie'nin, Mingus'un hayatını kurtardığı korkunç bir gece kulübü trajedisinin ardından aralarında sağlam bir bağ oluşur. Şimdi, zaten çok telaşlı hayatlarında gezinirken, her karakter kendi topluluklarındaki trajik kayıpla nasıl başa çıkacağını öğrenmeli ve yeni normallerini bulmalıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Queer as Folk'un fragmanını buradan izleyin. 👇

Sizin sabırsızlıkla beklediğiniz yapım hangisi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın