Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 16 Haziran Perşembe Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 16 Haziran Perşembe Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

15.06.2022 - 22:37 Son Güncelleme: 19.06.2022 - 16:46

Ne izleyeceğine karar veremeyenleri bu dertten kurtarmaya geldik! Bu listede, korku dizilerinden fantastik dizilere, komedi dizilerinden suç ve gizem dizilerine kadar geniş skalada yüksek puanlı dizi önerileri bulacaksın.

Bu dizilere başlamadan önce ortalama bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O halde, önerilere başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

That '70s Show (1998-2006)

That '70s Show (1998-2006)

Özet: Arkadaşlık komedilerini sevenlerin tam da ihtiyacı olan sit-com. Wisconsin'de kurgusal bir eyalet olan Point Place'te yaşayan bir grup gencin hayatına odaklanan komedi dizisi, 1976'dan 1979 sonuna uzanan bir dönemi kapsamaktadır. Ashton Kutcher, Topher Grace ve Mila Kunis gibi şimdinin ünlü isimlerinin yer aldığı That '70s Show tam 198 bölüm yayınlandı..

Oyuncular: Topher Grace, Laura Prepon, Mila Kunis

Yaratıcı: Mark Brazill, Bonnie Turner, Terry Turner

Friends from College (2017-2019)

Friends from College (2017-2019)

Özet: İyi hissettiren sit-com dizisinde, bir grup arkadaşın yıllar sonra bir araya gelişini izliyoruz. Sıkı dost olan üniversite arkadaşları Ethan, Lisa, Sam, Nick, Max ve Marianne mezun olduktan yirmi yıl sonra tekrar bir araya gelir. Kırklı yaşlara merdiven dayayan grup, eski içiçe geçmiş, komplike arkadaşlıkların ve bitmiş ilişkilerinin nostaljisi ile yetişkin hayatlarının dengesini eğlenceli bir şekilde keşfeder. Geçen yılların aşkı daha kolay hale getirmediği ise kısa zamanda anlaşılır.

Oyuncular: Keegan-Michael Key, Cobie Smulders, Annie Parisse

Yaratıcı: Francesca Delbanco, Nicholas Stoller

The Haunting of Bly Manor (2020)

The Haunting of Bly Manor (2020)

Özet: The Haunting of Hill House'ın ardından büyük bir çıkış yakalayan Mike Flanagan, farklı bir hayalet öyküsüyle seriyi devam ettiriyor. The Haunting of Bly Manor, iki çocuğa bakmak için eski bir konakta işe başlayan genç bir kadının hayatına odaklanıyor. Henry James’in Turn of the Screw romanından uyarlanan dizide,  Victoria Pedretti, Oliver Jackson Cohen, Kate Siegel, Henry Thomas gibi ilk sezonda yakından tanıdığımız isimler yer alıyor. Pedretti, iki sıra dışı çocuğa bakan bir eğitmen olan Dani'ye hayat verirken Jackson Cohen, konakta yaşayan çekici genç bir adamı canlandırıyor. 

Oyuncular: Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen, Amelia Eve

Yaratıcı: Mike Flanagan

İçeriğin Devamı Aşağıda

Brand New Cherry Flavor (2021)

Brand New Cherry Flavor (2021)

Özet: Sınırları zorlayan sahneleriyle olay yaratan dizi, genç bir kadını takip ediyor. Brand New Cherry Flavor, Los Angeles'a giderek film çekmek üzere olan genç bir kadının hikayesine odaklanıyor. Genç kadın, etrafta kediyle gezen bir yabancının garip teklifini kabul edecek ve işler yolundan çıkacaktır. Yabancıdan gelen teklif, genç kadının kimden isterse intikam almasını sağlayacaktır. Tabii bu teklif, fazlasıyla karanlık bir yola sürükleyecektir.

Oyuncular: Rosa Salazar, Catherine Keener, Eric Lange

Yaratıcı: Nick Antosca, Lenore Zion

The Frankenstein Chronicles (2015-2017)

The Frankenstein Chronicles (2015-2017)

Özet: Gotik edebiyatın karakterlerine yakın bakış sunan dizi, izleyenleri farklı dünyalara götürüyor. 1827 yılının Londra’sında geçecek dizi, sinemanın en ikonik karakterlerinden birini farklı bir açıdan ekranlara getirecek. Thames Nehri’nde bulunan bir çocuk cesedini soruşturan Dedektif Marlott, bunun farklı uzuvların birleştirilmesiyle oluşturulan bir yeni bir beden olduğunu fark edecek. Marlott durumu derinlemesine araştırdıkça, ne kadar korkunç bir senaryoyla karşı karşıya olduğunu görecek ve Dr. Frankenstein’in peşine düşecek.

Oyuncular: Sean Bean, Richie Campbell, Tom Ward

Yaratıcı: Barry Langford, Benjamin Ross

Riget / The Kingdom (1994-2022)

Riget / The Kingdom (1994-2022)

Özet: Efsanevi yönetmen Lars von Trier'in imzasını taşıyan yapım, 25 yılın ardından yeni bir sezon ile ekranlara geliyor. Yeni sezonan önce u başyapıtın ilk sezonlarını izlemeniz gerek! Riget, ya da diğer adıyla The Kingdom, Danimarka'da bir hastanede açıklanamayan olayların yaşanmasının ardından, personellerin bilime olan inancının zayıflamaya başlamasını konu alıyor.

Oyuncular: Ernst-Hugo Järegård, Kirsten Rolffes, Ghita Nørby

Yaratıcı: Lars von Trier

The Wheel of Time (2021 - )

The Wheel of Time (2021 - )

Özet: 15 ciltlik dev roman serisinin ekran uyarlaması, başrolünde Rosamund Pike'ı barındırıyor. The Wheel of Time, kadınlardan kurulu bir organizasyonun üyesi olan Moiraine’in maceralarını işliyor. Moiraine, beş kadın ve adamdan oluşan bir grupla, dünyayı dolaşacağı zorlu bir yolculuğa atılır. Moiraine, aralarından birinin dünyayı kurtaracağı ya da yok edeceği kehanet edilen seçilmiş kişi olduğunu düşünür. Robert Jordan’ın çok satan fantastik roman serisinden uyarlanan dizi Agents of S.H.I.E.L.D.’da imzası bulunan Rafe Judkins tarafından hayata geçiriliyor

Oyuncular: Rosamund Pike, Daniel Henney, Madeleine Madden

Yaratıcı: Rafe Judkins

İçeriğin Devamı Aşağıda

Wanderlust (2018)

Wanderlust (2018)

Özet: Son yılların en başarılı oyuncularından Toni Collette'in başrolünde bulunduğu yapım, romantik dram türünde bir hikâye anlatıyor. Wanderlust, ilişkilerini canlandırmaya çalışan evli bir çiftin hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Joy Richards, başarılı bir terapisttir. Yıllardır birlikte olan Joy ve eşi Alan birbirlerini çok sevseler de cinsel hayatlarında problem yaşamaktadır. Çift, solan cinsel hayatlarına renk katmak için açık ilişki yaşamaya karar verir. Başkaları ile çıkmaya başlayan Joy ve Alan, ilişkilerini kurtarabilecek midir? Aşk, aile, evlilik ve yas gibi temaları işleyen dizide Joy karakterine Toni Collette hayat veriyor. Senaryosunu Nick Payne’in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Steven Mackintosh, Zawe Ashton ve Royce Pierreson gibi isimler yer alıyor.

Oyuncular: Toni Collette, Steven Mackintosh, Joe Hurst

Yaratıcı: Nick Payne

Gypsy (2017)

Gypsy (2017)

Özet: 10 bölümlük mini dizi, Terapist Jean Holloway'in, hastalarının hayatına kendini fazla kaptırmasını konu alıyor. Jean Holloway, orta yaşlarında olan bir psikologdur. Kocası Michael ve kızları Dolly ile mutlu bir hayatı vardır. Başarılı bir psikolog olan Jane, hasta doktor sınırını aşar ve etik olmayan bir biçimde zaman zaman hastalarını manipüle eder. Hastalarının hayatlarını etkileyen kişilerle iletişime geçerek onların hayatını değiştiren Jane için artık sınırlar ortadan kalkmıştır.

Oyuncular: Naomi Watts, Billy Crudup, Sophie Cookson

Yaratıcı: Lisa Rubin

Collateral (2018)

Collateral (2018)

Özet: 4 bölümlük mini dizide, Londralı dedektifler, bir pizza teslimatçısının görünüşte nedensiz yere öldürülmesini araştırıyor. Dedektif Kip Glaspie, yeni bir olayı araştırmakla görevlendirilir. Dedektif, bir pizzacıda servis elemanı olarak çalışan gencin ölümünü araştırmaktadır. Çoğu kişi, gencin ölümünü sıradan bir cinayet olarak nitelendirse de gerçekler bambaşkadır. Gencin ölümünün sorumlularını adalete teslim etmeye kararlı olan Dedektif Kip, soruşturmayı ilerlettikçe cinayetin birbirine bağlı birçok olayla ilişkili olduğunu ortaya çıkarır.

Oyuncular: Carey Mulligan, Nathaniel Martello-White, Hayley Squires

Yaratıcı: David Hare

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Fall (2013-2016)

The Fall (2013-2016)

Özet: The X-Files ile bilinen Gillian Anderson ve Grinin Elli Tonu'nun yakışıklı oyuncusu Jamie Dornan'ı başrolünde buluşturan yapım, soğuk kanlı bir seri katili konu ediniyor. Psikolojik gerilim türündeki dizide, iki avcının hayatı işleniyor. Biri kurbanlarının Belfast’ın içinden ve çevresinden seçerek onları gizlice takip eden bir seri katil, diğeri ise MET’de çalışan yetenekli bir dedektif amiri. Allan Cubitt’in yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Gillian Anderson, Jamie Dornan, John Lynch, Aisling Franciosi, Niamh McGrady gibi isimler yer alıyor.

Oyuncular: Gillian Anderson, Jamie Dornan, John Lynch

Yaratıcı: Allan Cubitt

The Undoing (2020)

The Undoing (2020)

Özet: HBO imzası taşıyan bu harika mini dizi, efsane oyuncular Nicole Kidman ve Hugh Grant'ı bir araya getiriyor. The Undoing, başarılı bir terapist olan Grace Sachs’ın hayatına odaklanıyor. Mutlu bir evlilik süren Grace’in hayatı vahşi bir kazanın ardından kocasının kaybolması ile kabusa döner. Kendisini bir anda felaketler dizisinin ortasında bulan talihsiz kadın, oğluyla birlikte yeni bir sayfa açmaya çalışır. You Should Have Known” romanından uyarlanan The Undoing’in başrolünü Nicole Kidman üstleniyor. The Night Manager ile Emmy kazanan Susanne Bier’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senarist ve showrunner koltuğunda David E. Kelley bulunuyor.

Oyuncular: Nicole Kidman, Hugh Grant, Noah Jupe

Yaratıcı: David E. Kelley

Dünün dizileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın