Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 15 Haziran Çarşamba Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 15 Haziran Çarşamba Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

claude cahun
14.06.2022 - 22:37 Son Güncelleme: 15.06.2022 - 14:33

Bilim kurgu dizileri, animasyon dizileri, dram dizileri, komedi dizileri... Pek çok türden dizi olsa da ne izleyeceğini bilemiyor musun? Yoksa bir türe tutunup diğerlerini göz ardı edenlerden misin? Hepsini bir yana bırak. Senin için öyle bir liste hazırladık ki hem birçok türden diziyi bir arada bulacaksın hem de künye bilgileriyle ilgili tüm detaylara ulaşacaksın! 

Bu dizilere başlamadan önce ortalama bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan 15 Haziran Çarşamba günü için yüksek puanlı dizi listesine ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Community (2009-2015)

Community (2009-2015)

Özet: Dizi avukatlık lisansı iptal edilen Jeff'i odağına alıyor. Jeff Winger, avukat olan genç bir adamdır. Ancak diplomasının sahte olduğu ortaya çıkınca Jeff’in avukatlık lisansı iptal edilir. Avukatlık lisansını tekrar kazanmak isteyen Jeff, bunun için sorunsuz bir şekilde mezun olabileceğini düşündüğü Greendale’a gider. Jeff bambaşka amaçlarla geldiği okulda kendisini farklı nedenlerle Greendale'de sıkışan uyumsuz bir grubun lideri olarak bulur.

Oyuncular: Joel McHale, Danny Pudi, Gillian Jacobs

Yaratıcı: Dan Harmon

Arrested Development (2003-2019)

Arrested Development (2003-2019)

Özet: Kendi hayatını kurmak için aile şirketinden ayrılan Michael'ın başına gelen komik olaylar dizinin hareket noktası kabul ediliyor. Aile şirketinden ayrılıp kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Michael, babasının hesaplarda sahtecilik suçuyla tutuklanmasının ardından, bu planını gerçekleştiremez ve Orange County'de kalıp, birbirinden garip aile bireylerine ellerindeki ile nasıl yaşayabileceklerini öğretmek zorunda kalır.

Oyuncular: Jason Bateman, Will Arnett, Jessica Walter

Yaratıcı: Mitchell Hurwitz

Obi-Wan Kenobi (2022)

Obi-Wan Kenobi (2022)

Özet: Jedi Ustası Obi-Wan Kenobi, genç Luke Skywalker'ı izliyor ve çöl gezegeni Tatooine'deki sürgünü sırasında İmparatorluğun seçkin Jedi avcılarından kaçıyor... Obi-Wan Kenobi, Star Wars: Revenge of the Sith'te yaşananlardan on yıl sonrasını konu ediyor. Dizi Jedi ustası Obi-Wan Kenobi’nin en yakın dostu ve öğrencisi Skywalker’ı karanlık tarafa vermesinden sonra yaşadıklarına odaklanıyor.

Oyuncular: Ewan McGregor, Moses Ingram, Vivien Lyra Blair

Yaratıcılar: Hossein Amini, Joby Harold

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Flash (2014-)

The Flash (2014-)

Özet: Dizide adli laboratuvar asistanı Barry'nin Flash'a dönüşme hikâyesi anlatılıyor. Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen, Central City Polis Birimi’nde çalışan ve suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplayan bir adli laboratuvar asistanıdır. Talihsiz bir yıldırım kazası yaşamasının ardından süper hız gücüne sahip olan Barry, Flash kimliğine bürünür ve kötü adamları adalete teslim etmeyi kendine görev edinir!

Oyuncular: Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker

Yaratıcılar: Greg Berlanti, Andrew Kreisberg

Years and Years (2019)

Years and Years (2019)

Özet: İngiltere'nin yıllar içinde yavaş yavaş bir diktatörlüğe dönüşümünü Manchester'lı bir aile üzerinden izliyoruz. 2019'dan 2035'e uzanan bir zaman diliminde İngiltere'de yaşayan bir ailenin hayatını izlediğimiz Years and Years, kan donduran siyasi ve teknolojik gelişmeleri bu sıra dışı ailenin gözünden izleyiciye aktarıyor. Mülteci sorunu, politik ve sosyolojik çıkmazlar, tekno kentler, işsizlik gibi sorunlara parmak basan hikayesi ile tam bir sistem eleştirisi.

Oyuncular: Emma Thompson, Anne Reid, Rory Kinnear

Yaratıcı: Russell T Davies

The Spy (2019)

The Spy (2019)

Özet: İsrailli casus Eli Cohen'in hayatına dayanan dizi 1960'lı yıllarda geçiyor. İsrail adına Suriye’de casusluk yapan Cohen, yeni görevi için Şam’da yaşamaya başlar. Cohen kısa süre içerisinde kendisini Suriye yüksek sosyetesine kabul ettirmeyi başarır ve bu sayede edindiği siyasi bağlantılar aracılığıyla dönemin politikalarına şekil verir. Sacha Baron Cohen’in başrolü üstlendiği dizinin senaryosunu Gideon Raff kaleme alıyor.

Oyuncular: Sacha Baron Cohen, Noah Emmerich, Waleed Zuaiter

Yaratıcı: Gideon Raff

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sharp Objects (2018)

Sharp Objects (2018)

Özet: Bir muhabir olan Camille Preaker, doğup büyüdüğü kasabada gizemli şekilde öldürülen iki kızın hikâyesinin peşine takılır. Uzun zamandır görmediği annesi ve üvey kız kardeşi ile bir araya gelen Camille’nin bir cinayeti çözmek için kendi geçmişinden yararlanmasının ardından işler iyice sarpa sarar.

Oyuncular: Amy Adams, Patricia Clarkson, Chris Messina

Yaratıcı: Marti Noxon

Frontera Verde (2019)

Frontera Verde (2019)

Özet: Kolombiya yapımı dizide Bogotalı bir dedektifin, gizemli bir şekilde öldürülen dört kadının cinayetini araştırmak üzere ormana gelmesi ve burada kendi köklerine de uzanan bir yolculuğa çıkması anlatılıyor. Şeytani bir komplo ve mistisizmin iç içe geçtiği dizi paralel zaman kavramında ilerliyor.

Oyuncular: Juana del Rio, Angela Cano, Nelson Camayo

Yaratıcılar: Jenny Ceballos, Mauricio Leiva-Cock, Diego Ramírez-Schrempp

Dark Desire (2020-2022)

Dark Desire (2020-2022)

Özet: Başarılı bir kariyere, bir eşe ve bir çocuğa sahip olan Alma, iş gezisinde tanıştığı genç Dario'yla tutkulu bir hafta sonu geçirir. Eve geri döndüğünde her şeyi geride bırakıp gitmeye karar verse de bu sandığından çok daha zordur.

Oyuncular: Maite Perroni, Alejandro Speitzer, Erik Hayser

Yaratıcı: Leticia Lopez-Margalli

Plan Coeur (2018-2022)

Plan Coeur (2018-2022)

Özet: Parisli genç bir kız olan Elsa, eski sevgilisini bir türlü unutamaz. Bu duruma çok üzülen arkadaşları, Elsa hayatına kaldığı yerden devam edebilsin diye gizlice bir eskort çocuk tutarlar. Ancak bu plan tahminlerinden çok daha iyi sonuç verir.

Oyuncular: Zita Hanrot, Sabrina Ouazani, Joséphine Draï

Yaratıcılar: Noémie Saglio, Julien Teisseire, Chris Lang

İçeriğin Devamı Aşağıda

Feel Good (2020-2021)

Feel Good (2020-2021)

Özet: Bir takım bağımlılıklarla mücadele eden bir komedyenin bu süreçte tanıştığı kadınla olan ilişkisi dizinin konusunu oluşturuyor. Hayatının kontrolünü geri almaya karar veren stand-up komedyeni olan Mae Martin, bu uğurda çabalayarak bağımlılıklarından kurtulur. Artık yeni bir hayata başlayan Mae, bu sırada George adında bir kız ile tanışır. Heteroseksüel olan George ile Mae birbirlerini görür görmez aşık olur. Güzel bir ilişkiye başlayan Mae ve George, bu süreçte geçmişleri ile yüzleşmek zorunda kalır.

Oyuncular: Mae Martin, Charlotte Ritchie, Lisa Kudrow

Yaratıcılar: Mae Martin, Joe Hampson

American Dad! (2005-)

American Dad! (2005-)

Özet: O bir ajan, o bir baba, o bir eş. İşte karşınızda Stan Smith! CIA ajanı Stan Smith, mutlu bir koca ve gururlu bir babadır. Tek sorun oğlunun paranoyaya düşme eğiliminde olmasıdır. Vatanını savunmak için her şeyi yapmaya hazır olan Stan, bu süreçte ailesinin başına gelen birbirinden ilginç olaylarla mücadele etmek zorunda kalır.

Oyuncular: Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Scott Grimes

Yaratıcılar: Matt Weitzman, Mike Barker, Seth MacFarlane

Dünün dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

flashın olduğu yere arrowu koymamak hakarettir. ilk iki sezonu flashı tokatlar.