Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 14 Haziran Salı Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 14 Haziran Salı Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

13.06.2022 - 23:07

Her gün birbirinden kaliteli dizi önerileri için buraya! 'Ne izlesem?' sorusuna korku, bilim kurgu, gizem, komedi, dram, romantik olmak üzere altı farklı türden seçtiğimiz dizilerle yanıt veriyoruz. 

Bu filmlere başlamadan önce ortalama bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Son derece sürükleyici diziler içeren listemize hemen başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hacks (2021 - )

Hacks (2021 - )

Özet: İlham veren yapım, efsanevi bir Las Vegas komedyeni olan Deborah Vance ile hayatının baharında olan 25 yaşındaki genç bir kızı konu alıyor. Deborah Vance, efsanevi bir Las Vegas komedyenidir. Ancak Deborah eski popülerliğini kaybetmiştir. Bu duruma bir çözüm bulmaya çalışan komedyen, eski popülaritesini kazanabilmek için 25 yaşındaki bir danışmandan yardım ister.

Oyuncular: Jean Smart, Hannah Einbinder, Carl Clemons-Hopkins

Yaratıcı: Lucia Aniello, Paul W. DownsJen Statsky

The Flight Attendant (2020 - )

The Flight Attendant (2020 - )

Özet: Bu yapımın başrolünde, The Big Bang Theory'nin güzel Penny'si Kaley Cuoco yer alıyor. Cassandra Bowden, uçuş görevlisi olarak çalışan genç bir kadındır. Bir gün Dubai’de bir otel odasında uyandığında kendisini korkunç bir durumun içinde bulur. Uyandığında yanında bir ceset bulan Cassandra, olanlara bir türlü anlam veremez. Polisi aramaktan korkan Cassandra, hiçbir şey olmamış gibi davranmaya karar verir ve hayatına kaldığı yerden devam ederek havaalanına gidip diğer uçuş görevlileri ve pilotların arasına katılır. Ancak New York’a gittiğinde karşısında bir FBI ajanını bulur. Olanları hatırlamaya çalışan Cassandra bir süre sonra katil olabileceğinden şüphelenmeye başlar.

Oyuncular: Kaley Cuoco, Zosia Mamet, Griffin Matthews

Yaratıcı: Steve Yockey

The Staircase (2022)

The Staircase (2022)

Özet: İzlerken sizi gerim gerim gerecek yapım, gerçek olaylardan uyarlanıyor. The Staircase, 2001 yılında karısı Kathleen'i vahşice öldürmekle suçlanan ünlü bir suç gerilim yazarı olan Michael Peterson’ı takip ediyor. Peterson, polisleri arayarak karısının sarhoşken merdivenlerden düşerek ölümüne neden olan bir kaza geçirdiğini bildirir. Ancak yapılan soruşturmalar, Kathleen’in dövülerek öldürüldüğünü düşündürür. Olayın medyaya yansımasıyla aldatma olasılığı da dahil olmak üzere birçok aile sırrı ortaya çıkar. Şüpheli olan Michael, yargılanarak hapis cezasına çarptırılır.

Oyuncular: Colin Firth, Toni Collette, Michael Stuhlbarg

Yaratıcı: Antonio Campos

İçeriğin Devamı Aşağıda

Candy (2022)

Candy (2022)

Özet: The Sinner'daki başarısının ardından yine bir suç ve gizem dizisinde izlediğimiz Jessica Biel, dizide Candy Montgomery olarak karşımıza çıkıyor. Candy, Amerikan tarihinde önemli yere sahip olan Betty Gore'un ölümünün sorumlusu olan Candy Montgomery'nin hikayesini konu ediyor. Bir kilisenin üyeleri arasında bulunan Candy Montgomery, sevgi dolu bir ortamda kocasıyla birlikte yaşar. Banliyölerde hayatını sürdüren kadın, kiliseye gelen arkadaşı Betty Gore'u bir baltayla saldırarak öldürür. Bunun nedeni ise yıllardır akıllarda kalan bir soru işaretidir.

Oyuncular: Jessica Biel, Melanie Lynskey, Pablo Schreiber

Yaratıcı: Nick Antosca, Robin Veith

Anatomy of a Scandal (2022)

Anatomy of a Scandal (2022)

Özet: Sarah Vaughan'ın aynı isimli sürükleyici romanından uyarlanan gerilim dolu yapım, cinsel rıza ve skandal kavramları arasında gidip geliyor. Bakan olan James Whitehouse'un karısı Sophie ile mutlu bir yaşamı vardır. Ancak skandal bir sırrın gün yüzüne çıkması onların hayatını alt üst eder. Sophie, tecavüzle suçlanan James'in masumiyetinden emindir ve adını temize çıkarmak için büyük çaba harcar. Davayı araştıran savcı Kate Woodcroft ise James'in suçlu olduğuna çoktan ikna olmuştur ve James'e suçlarının bedelini ödetmek için çalışmalarına başlar.

Oyuncular: Sienna Miller, Rupert Friend, Michelle Dockery

Yaratıcı :S.J. Clarkson

13 Reasons Why (2017-2020)

13 Reasons Why (2017-2020)

Özet: Muhteşem gençlik dizisi, umut vaat eden öğrenci Hannah Baker'ın depresyonun pençesine tutunarak yavaş yavaş ölümünü konu alıyor. Jay Asher'ın aynı adlı kitabından uyarlanan 13 Reasons Why, lise çağındaki bir gencin, bir gün okuldan eve döndüğünde odasında bulduğu gizemli bir kutudan çıkan kaseti dinlemesi üzerine yaşananları anlatıyor. Clay, kasette iki hafta önce intihar eden hoşlandığı kızın sesini duyunca, kayda kulak kesilir. Hannah ise kayıtta, hayatına son verme kararını almasının 13 sebebini anlatmaktadır.

Oyuncular: Dylan MinnetteKatherine LangfordChristian Navarro

Yaratıcı: Brian Yorkey

İçeriğin Devamı Aşağıda

The X-Files (1993-2018)

The X-Files (1993-2018)

Özet: 90'lı yılların en çok sevilen bilim kurgu dizisi The X-Files'da, doğaüstü olayları araştıran iki ajanı izliyoruz. Başrollerini ünlü oyuncular David Duchovny ve Gillian Anderson’ın paylaştığı The X-Files’ta biri inançlı diğeri ise şüpheci olan FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully gizli güçlerin tüm engellerine rağmen garip ve açıklanmayan olayları araştırıyor. Chris Carter’in yaratıcısı olduğu seride her bölümde ayrı bir dosya ele alınıyor.

Oyuncular: David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi

Yaratıcı: Chris Carter

Forever (2014-2015)

Forever (2014-2015)

Özet: 2014'te izleyenlerle buluşan şahane dizi Forever, ne yazık ki iki sezonun ardından iptal edildi. New York’un en iyi medikal müfettişi olan Dr. Henry Morgan’ın, kimse tarafından bilinmeyen bir sırrı vardır: o ölümsüzdür! 200 yaşında olan doktorun geçmişindeki bilinmeyenleri, Dedektif Jo Martinez tek tek ortaya çıkaracaktır.

Oyuncular: Ioan Gruffudd, Alana De La Garza, Joel David Moore

Yaratıcı: Matthew Miller

Spartacus: Gods of the Arena (2011)

Spartacus: Gods of the Arena (2011)

Özet: Spartacus evreninde geçen bu mini dizi, orijinaline olan özlemimizi dindiriyor! Meşhur gladyatörlerden olan Gannicus, giderek daha fazla dövüş kazanır. Kılıç kullanmaktaki becerisi onun gün geçtikçe daha da parlamasına neden olur. Genç Batiatus’un ise bu gidişe bir son vermek ister. Babasını devirip gücü ele geçirmeye karar veren Batiatus, bunu için her yolu denemeye hazırdır.

Oyuncular: John Hannah, Manu Bennett, Peter Mensah

Yaratıcı: Steven S. DeKnight

Squid Game (2021)

Squid Game (2021)

Özet: Netflix'i sallayıp geçen Kore yapımı Squid Game, tıpkı Açlık Oyunları gibi bir heyecan sunuyor. Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, tuhaf bir davet alır. Davette onlara cazipi bir ödül karşılığında çocuk oyunlarında yarışmaları teklif edilir. Teklifi kabul eden oyuncular, yarışmayı kazanırlarsa 40 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olacaktır. Ancak ödül cazip olsa da oyunun ölümcük riskleri vardır.

Oyuncular: Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Hoyeon

Yaratıcı: Hwang Dong-hyuk

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fullmetal Alchemist (2003-2004)

Fullmetal Alchemist (2003-2004)

Özet: Bu şahane anime, başarısız bir simya ritüelinin ardından, Edward ve Alphonse Elric kardeşlerin işleri düzeltebilecek efsanevi felsefe taşını arayışlarını konu alıyor. Büyük, küçük herkesin izlemesi gereken bir yapım.

Oyuncular: Vic Mignogna, Aaron Dismuke, Romi Park

Yaratıcı: Seiji Mizushima

Gravity Falls (2012-2016)

Gravity Falls (2012-2016)

Özet: İzleyenleri bambaşka alemlere götüren bir başka animasyon dizisi olan Gravity Falls, ikiz kardeşler Mabel ve Dipper'ın etrafında şekilleniyor. Alex Hirsch'in yarattığı dizi, ikiz kardeşler Dipper ve Mabel Pines'ın yazlarını esrarengiz Gravity Falls kasabasında amcalarının turist tuzağı yerinde geçirirken yaşadıkları maceralarını anlatıyor.

Oyuncular: Jason Ritter, Alex Hirsch, Kristen Schaal

Yaratıcı: Alex Hirsch

Dünün öneri listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

tık

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
onur

Anatomy of a Scandal cidden iyi ya

rcpbyrm

gannicus arkadaşının karısına niye çaktın lan !