Görüş Bildir
Haberler
Bize Evini Dekore Et, Aslında Türkiye'nin Hangi Şehrine Ait Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize Evini Dekore Et, Aslında Türkiye'nin Hangi Şehrine Ait Olduğunu Söyleyelim!

Easterling
17.05.2021 - 19:15

Hayalindeki eve göre sen hangi şehre aitsin? 

Öğrenmek için teste...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, bu ev nerede olmalı?

2. Şimdi de bir oturma odası seç bakalım!

3. Hadi bir de mutfağını seç bakalım!

4. Yatak odan hangisi olmalı diye sorsak?

5. Peki ya banyo?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir tane de çocuk odası seç o zaman!

7. Evinde bir de ofisin olsa fena mı olur? Seç bakalım!

8. Son olarak evinde olmasını isteyeceğin ekstra bir oda seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İstanbul!

İstanbul!

Sen tıpkı İstanbul gibisin! Sürekli bir karmaşa, koşturmaca içerisindesin. Çünkü senin için kariyer çok önemli ve görebileceğimiz kesinlikle en çalışkan insanlardan birisin. Fakat yanlış anlaşılmasın, bunu yaparken hayatını yaşamaktan alıkoymuyorsun kendini. Hatta şöyle, hayatını yaşamakla o kadar yoğunsun ki insanlar sana ulaşmak için büyük çaba sarf etmek zorunda kalıyor. Ama bu onların gözünde seni ulaşılamaz ve çekici yapıyor. Bu yüzden de seni ulaşılamaz, elde edilemez ve fethedilemez biri olarak görüyorlar. Bu yüzden de senden az biraz çekiniyorlar ;)

İzmir!

İzmir!

Sen tıpkı İzmir gibisin! Sende de onun gibi inanılmaz bir rahatlık ve keyfine düşkünlük var. Ama elbette kötü yönde değil bu; hatta aksine, sendeki bu rahatlık senin inanılmaz huzurlu bir insan olmanı ve çevrene de sendeki huzuru yaymanı sağlıyor. Diğer yandan sen inanılmaz elit ve havalı bir insansın; bu da insanların sana yaklaşırken biraz çekinmesine neden oluyor. Ama bu senin çok hoşuna gidiyor, çünkü az birazcık kibirlilik de var sende; ama abartılı derecede değil elbette :)

Ankara!

Ankara!

Sen tıpkı Ankara gibisin! Kalendersin tıpkı onun gibi: gösterişsiz, daima sadelikten yana ve alçak gönüllü! Sadıksın da; kimseye ihanet etmez, yarı yolda bırakmaz, verdiğin tüm sözleri ne pahasına olursa olsun tutarsın! Ayrıca tavırlarındaki efendilik/hanımefendilik de insanları sana hayran bırakmaya yetiyor da artıyor bile! Hatta bu durum senin içindeki doğuştan liderin ortaya çıkmasına neden oluyor. Fakat dışarıdan sıkıcı, soğuk biri gibi görünsen de içindeki deliyi bilenler biliyor; sen asıl cevheri sadece hak edenlere gösteriyorsun!

Adana!

Adana!

Sen tıpkı Adana gibisin! Korumacısın; sevdiklerinin saçının tek bir teli için bile dünyaları yakacak derecede hem de! Bu da senin biraz gergin bir insan olmana yol açıyor, sürekli acaba iyiler mi diye düşünmekten bazen kendini bile unutuyorsun. Fakat bu hayatın keyfini çıkarmaktan alıkoymuyor seni: Eğlenmesini de biliyorsun, hem de dibine kadar. Çünkü senin içinde inanılmaz bir deli, bir çılgın var. Hatta bu konuda sağın solun da belli olmuyor bazen. İnsanları şaşırtmak konusunda senden iyisi yok yani! Ama sana bir şey söyleyelim mi; senin bu deli deli tavırlarını arkadaşların o kadar çok seviyor ki!

Trabzon!

Trabzon!

Sen tıpkı Trabzon gibisin! Bir kere dobrasın sen, ağzına geleni söylemekten kendini hiç alıkoymaz; 'arkasından söyleyeceğime yüzüne söylerim daha iyi' dersin. Hazır cevapsın da; seninle ağız dalaşına girmek hepimizin en büyük kabusu olabilir, o derece! Tabii bunda komik mizacın ve deliliğinin de parmağı yok değil! Öyle ki sen karşındakini kırmadan, alttan alttan, şaka yoluyla söylemek istediğini öyle güzel söylersin ki herkes şaşar kalır. Diğer yandan içinde inanılmaz bir aile sevgisi var; ailene çok derin bir şekilde bağlısın. Aile bağlarının yavaş yavaş yok olmaya başladığı günümüzde bu çok güzel bir özellik bizce!

Antalya!

Antalya!

Sen tıpkı Antalya gibisin! Sıcaksın bir kere, hem de inanılmaz sıcak! İnsanları seviyorsun çünkü; onların yüzünde oluşturduğun bir gülümseme senin için dünyalara bedel adeta. Sakinsin de, gereksiz parlamaların olmaz yani senin. Bu da seni resmen ideal bir arkadaş yapıyor, öyle ki keşke bizim de arkadaşımız olsan demedik değil yani :) Diğer yandan sen son derece kibar bir insansın, hiç kimseyi kırmak istemez, 'o kırılacağına ben kırılayım' dersin. Misafirperverliğine ise diyecek hiçbir lafımız yok: Bir gün bizi misafir etsen de o eşsiz misafirperverliğine biz de tanık olsak keşke be güzel insan!

Erzurum!

Erzurum!

Sen tıpkı Erzurum gibisin! İçinde gram yalan, sahtekarlık, kötülük yok senin: Adeta ne isen osun, için dışın bir yani. Bu yüzden de dürüstlük senin için çok önemli, Doğrucu Davut deseler de umurunda değil, yalan söylememek için gerekirse en acı doğruları bile söylersin sen. Diğer yandan az biraz sabit fikirli olduğunu söylememiz lazım; yani senin fikrini değiştirme, ikna etme çabaları hep boşa gitmiştir ve gidecektir: Bu böyle biline! Yalnız şunu söylememiz lazım: Sen tam bir düz adam/kadınsın! İmalarla, dolaylı anlatımlarla işin yok senin: Düzsün işte, Düz Adam Sami'nin akrabası olacak kadar düz hem de!

Bursa!

Bursa!

Sen tıpkı Bursa gibisin! Öyle bir neşe var ki sende, ancak çocuklara mahsus! Bu yüzden de hayatının her anından inanılmaz keyif alıyor ve etrafına da bu keyfi dağıtıyorsun. Muhabbetin inanılmaz güzel bir kere senin, oturup saatlerce konuşsak gram sıkılmayız eminiz; diğer yandan gırgırcı ve dalgacısın da, tansiyon yükseldiği an patlattığın bir espriyle bütün gerginliği alırsın anında. Fakat dikkat etmek lazım, az biraz alıngansın çünkü: Yani seni kırmamak lazım, kırılırsan eğer tersin ortaya çıkar ve bu karşındaki için hiç ama hiç iyi olmaz!

Eskişehir!

Eskişehir!

Sen tıpkı Eskişehir gibisin. Damarlarında gençlik var senin, canlılık var adeta. Çünkü senin çok güzel bir hayat felsefen var: 'Her gününü son gününmüş gibi tadını çıkararak yaşamak!' Takdir ettik doğrusu, çünkü bu hayatı gerçekten senin kadar dolu dolu yaşayan çok az insan bulunur, eminiz! Arkadaşların için her şeyi yaparsın ayrıca, onlar senin olmazsa olmazların çünkü. İstesinler canını bile verirsin. Fakat aynı şeyi sevgililerin için söyleyemeyeceğiz: Çünkü sen o 'bağlanma problemi' olanlardansın. Ne yaparsan yap olmuyor adeta, bağlanamıyorsun bir kişiye. Kendini kısıtlanmış hissediyorsun. Olsun be güzel insan, herkes seni böyle seviyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
470
158
116
111
31
26
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

İzmir! Sen tıpkı İzmir gibisin! Sende de onun gibi inanılmaz bir rahatlık ve keyfine düşkünlük var. Ama elbette kötü yönde değil bu; hatta aksine, sendeki b... Devamını Gör

Mr.Hate

Anam, Erzurum çıktı, benden uzak Allah'a yakın olsun orası. Ben Adanalıyım arkadaşım, tropik adamım, gelemem soğuğa, Erzurum'da kışın 1 hafta hayatta kalamam... Devamını Gör

Tugbaa

Abi zaten Ankara da yaşıyorum yine Ankara çıktı yeter ne çektin ben bu şehirden ya