Görüş Bildir
Haberler
Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Bazı İller İçin Sarı Kodlu Uyarı Geldi! Bazı İllerde ise Sıcaklıklar Artıyor!

Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Bazı İller İçin Sarı Kodlu Uyarı Geldi! Bazı İllerde ise Sıcaklıklar Artıyor!

Ülke genelinde soğuk ve yoğun kar yağışlı bir hava hakim. Geçtiğimiz günlerde İstanbul yoğun kar yağışına teslim olmuş ve bu durum pek çok olumsuzluğa yol açmıştı. Antalya'da ise uzun zaman sonra kar görülmüştü. Hafta sonu planı yapmak isteyen vatandaşlar ise hava durumunu merak ediyor. Hafta sonunda yurdun büyük bölümünde kar yağışları devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden sarı kodlu uyarı geldi. Bazı illerde ise sıcaklıkların 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son tahminlere göre; hafta sonu ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çanakkale, İzmir'in Güney ilçeleri, Aydın, Muğla, Zonguldak, Bartın, Düzce, Hatay, Elazığ, Bingöl çevreleri ve Kastamonu'nun batı ilçeleri, Erzurum'un güney kesimleri ve Van'ın güney ve batı kesimlerinin yağışlı olması bekleniyor.

Yağışlar Devam Ediyor!

Yağışlar Devam Ediyor!

Yağışların Güney Ege kıyıları, Marmara'nın kuzeydoğusu ve Hatay çevrelerinde yağmur, karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Ülke genelinde buzlanma ve don olayları görülmesi bekleniyor.

Sıcaklıklar 2-4 Derece Artacak!

Sıcaklıklar 2-4 Derece Artacak!

Hafta sonunda sıcaklıkların iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Çığ Tehlikesi Uyarısı Yapıldı!

Çığ Tehlikesi Uyarısı Yapıldı!

MGM tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski olmasından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Sarı Kodlu Uyarı Yapıldı!

Sarı Kodlu Uyarı Yapıldı!

Sarı kodlu uyarı yapılan iller şöyle;

Ağrı, Artvin, Bitlis, Çorum, Erzincan, Giresun, Kars, Malatya, Ordu, Samsun, Sinop, Tokat, Tunceli, Zonguldak, Şırnak, Ardahan Düzce, Amasya, Bingöl, Bolu, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Kastamonu, Muş, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Van, Bayburt, Bartın Karabük.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aerialz

bir umut baktım, acaba mı dedim ama yok. yine kuru soğuk. izmir resmen karasal iklime evrildi be. kışlar ılık ve yağışlıymış. peh.