Görüş Bildir

Tokat'ta yaşanan olayda, bir sokak köpeği kendisine verilen ekmeği almadı. Ancak 45 dakika sonra gelen iş yeri sahibi aynı ekmeği uzatınca büyük bir mutlulukla aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir markete kasalarla ekmek bırakan fırıncı yanına gelen köpeğe de ekmek verdi. Ancak köpek o ekmeği kaldırıma bıraktı ve iş yeri sahibini beklemeye başladı.

Bir markete kasalarla ekmek bırakan fırıncı yanına gelen köpeğe de ekmek verdi. Ancak köpek o ekmeği kaldırıma bıraktı ve iş yeri sahibini beklemeye başladı.

45 dakika boyunca beklediği iş yeri sahibi gelince ve aynı ekmeği uzatınca, o köpek bu sefer ekmeği büyük bir mutlulukla aldı.

İşte o anlar: 👇

Güvenlik kameralarını izleyen iş yeri sahibi duygusal anlar yaşadı

Güvenlik kameralarını izleyen iş yeri sahibi duygusal anlar yaşadı

Maya isimli sokak köpeğine mahalleli olarak sahip çıktıklarını ifade eden Akın, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri izlediğinde duygusal anlar yaşadığını söyledi. Akın, fırıncı tarafından verilen ekmeği alan köpeğin 45 dakika kedisini beklediğini belirterek, “Ekmeğe dokunmadan burada benim gelmemi beklemiş. Bu da beni açıkçası duygulandırdı. Çok duygulandım. Yaklaşık 2 seneden beri ben bu hayvana her sabah yiyecek veriyoruz. Bize alıştı poğaça, ekmek veriyoruz. Benim işe gelme saatimi özellikle bildiği için dükkanın önünde her zaman beklerdi. Bir tane alır giderdi. Bu sabah da ekmeği öyle yememesindeki amacı anlayamadım. Ama bana olan saygısından mı? Onu bilmiyorum” dedi.

Seda Akın ise sokak köpeğinin her sabah iş yerine girmeden kendisine yiyecek verilmesini beklediğini belirterek, “Hiçbir şekilde dükkanda ekmeğimize dokunmuyor ve iş yerine girmiyor. Merdivenleri bile çıkmıyor. Sadece biz ekmeği verdiğimiz zaman ayağını koyuyor ve alıyor gidiyor. Bu herhalde sevgiden dolayı, hayvan sevgisi dedikleri bu olsa gerek” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
213
71
24
6
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ö.Ş.Ş.

Güzel abim iyi ki varsınız... Anlatırken duygulanmana kurban olurum senin... Dünyaya geleceğe inancım artıyor sizin gibi insanlar sayesinde... Kepenkteki tel... Devamını Gör

sanane

Hayvanlar bazı insanlardan daha duyarlı daha akıllı daha sevgi dolu

Dr Tuenti

Bazen özel olarak eğitilir köpekler başkasının verdiği şeyi yemez sadece bir kişinin elinden yer