Görüş Bildir
Haberler
Ay'ın Hangi Evresi Senin Karakterini Yansıtıyor?

etiket Ay'ın Hangi Evresi Senin Karakterini Yansıtıyor?

Ay'ın evrelerinin etkilerini astroloji meraklıları az çok bilir. Peki senin karakterin hangi Ay evresi ile eşleşiyor?

Hazırsan teste başla da sonucu gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Hayatının en güzel çağını ne zaman yaşayacağını düşünüyorsun?

2. Aşağıdaki kavramlardan hangisi senin için en önemli?

3. Peki aşağıdakiler arasından en başarısız olduğun şeyi seçmeni istesek?

4. Şehiriçi ulaşımda en sevdiğin hangisi?

5. İsimleri az bilinen şu renklerden birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni iyi bir arkadaş yapan özelliğin hangisi?

7. Haydi bir de insanların burun kıvırdığı sebzelerden en sevdiğini seç!

8. Son soru! Sence ölümünden sonra insanlar seni nasıl anar?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yeni ay!

Yeni ay!

Verdiğin cevaplara göre ‘Yeni Ay’ evresi senin karakterini yansıtıyor! Gizemlerle dolu bir insansın. Herhangi bir konuda ne düşündüğünü kolay kolay belli etmezsin. İnsanlar senin düşünceni anlayabilmek için kılı kırk yarar ama nafile. Sır tutmayı da iyi bilirsin. Arkadaşların için çok iyi bir sırdaşsın. En özel konularını ve dertlerini bile sana açarlar hem de hiç düşünmeden. Sen de sadece sır tutmakla kalmaz çok da iyi yol gösterirsin onlara. Her insanın etrafında isteyeceği türden birisin yani. Daha ne olsun!

Hilal!

Hilal!

Verdiğin cevaplara göre ‘Hilal’ evresi senin karakterini yansıtıyor! Aynı Ay'ın Hilal evresi gibi zarif, narin bir yapın var. Hassasın bir kere. Bunun ceremesini çokça çektin. Ama çevrendekiler artık senin bu hassas yapını düşünüp ona göre davranıyorlar sana. Hassas bir ruha sahip olmak suç değil sonuçta! Ayrıca empati yeteneğin oldukça fazla. İnsanların düşüncelerini, davranışlarını kendini onların yerine koyup değerlendirmede üstüne yok. Bu da seni eşsiz yapan özelliklerden biri. Dünya senin gibi insanların özlemiyle yanıp, tutuşuyor!

İlk dördün!

İlk dördün!

Verdiğin cevaplara göre ‘İlk Dördün’ evresi senin karakterini yansıtıyor! Yaşam enerjin maksimum seviyede. Bu arada sırada olan da bir durum değil, hep böyle. Enerjiksin, neşelisin, sempatiksin. Bir insanda olabilecek tüm olumlu özellikler sende toplanmış sanki. Yerinde durmaktan pek hoşlandığın söylenemez. 3 gün tatile gitsen sıkılır başka yere gitmek istersin. 2 saat ders çalışsan yine sıkılacağın aşikar. Sürekli farklı şeyler öğrenmek, farklı yerler görmek, farklı heyecanlar yaşamak arzusundasın. Ne mutlu hayattan sen gibi zevk alabilene!

Şişkin ay!

Şişkin ay!

Verdiğin cevaplara göre ‘Şişkin Ay’ evresi senin karakterini yansıtıyor! Ailenen ve çevrenin akıl küpüsün. Tüm konularda sana fikir danışılır, senin düşüncelerin sorulmadan bir şey yapılmaz. Sana aşırı derecede bir güven var. E bu güven de boşa bir güven değil tabi. Boşuna bunca yıl kendini geliştirip, donatmadın sonuçta. Bilirkişi vazifesi görmen de bu yüzden. Ayrıca hoşgörün ve anlayışın sayesinde de kalpleri kazanıyorsun. Dediğim dedik asla değilsin. Herkesin düşüncelerine önem verip onları dinlersin. Hatan varsa da düzeltirsin. Valla senden herkese lazım!

Dolunay!

Dolunay!

Verdiğin cevaplara göre ‘Dolunay’ evresi senin karakterini yansıtıyor! Seni tek bir kelimeyle anlatmaya çalışsak bu kelime ‘’tecrübe’’ olurdu. Yaşadıklarından, hayatındaki zorluklardan çok iyi dersler çıkarıp sapasağlam bir şekilde bugüne kadar geldin. Bu çok büyük bir erdem. Çoğu insan var ki aynı hataları defalarca kez yapmasına rağmen karşısına gelince yeniden yapar. Sen onlardan değilsin. Aklın sayesinde hep çok güzel sonuçlar aldın ve almaa da devam edeceksin. Zekanı işe yarar şeylerde kullanmaktan vazgeçme. Bu dünyanın güzellikleri hep yüzüne gülecek!

Son dördün!

Son dördün!

Verdiğin cevaplara göre ‘Son Dördün’ evresi senin karakterini yansıtıyor! Sence de bu dünya gerginlikler, stres yapmalar ve sinirli haller için çok fazla değil mi? Ne gerek var bunlara? Karakteristik olarak biraz gergin biri olduğun aşikar ama iyi niyetin ve samimiyetinle bu ufacık kusurun insanların gözünde yok hükmünde kalıyor. Sonuçta her güzelin de bir kusuru vardır. Seni de sevenler böyle kabul ediyor. İyi niyet ve samimiyet gibi güzel hislerin insanısın sonuçta daha ne olsun?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
652
344
167
58
32
31
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal Can

Verdiğin cevaplara göre ‘Hilal’ evresi senin karakterini yansıtıyor! Allah Allah neden acaba yav

http.damla

Verdiğin cevaplara göre ‘Yeni Ay’ evresi senin karakterini yansıtıyor! Gizemlerle dolu bir insansın. Herhangi bir konuda ne düşündüğünü kolay kolay belli etm... Devamını Gör

Sude Ünal

Verdiğin cevaplara göre ‘İlk Dördün’ evresi senin karakterini yansıtıyor! Yaşam enerjin maksimum seviyede. Bu arada sırada olan da bir durum değil, hep böyle... Devamını Gör