Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

@hilalozen_ adlı Instagram hesabından içerikler üreten kullanıcı, Avrupa’ya taşındıktan sonra yaşadığı kültür şoklarını anlattığı bir paylaşım yaptı. İzleyiciler yorumlarda kendi şaşırdıklarını da ekledi. Gelin detaylara birlikte bakalım.
İlk olarak insanların dışardayken bir anda ‘sümkürme’lerine şaşırdığını söyledi. Biliyorsunuz ki ayıp bir durum olmasa da ülkecek tercih ettiğimiz bir şey değil.
Ardından ise kadınların topuklu ayakkabı giymediklerini, makyaj yapmadıklarını ve daha nicelerini ekledi.
İşte detaylar 👇
👇
👇
👇
👇
👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2023 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldum. İçerik üretmeye ve dijital yayıncılığa olan ilgimle medya sektöründeki yolculuğuma 2022 yılında Onedio’da başladım. Bu süreçte farklı kategorilerde içerikler hazırlayarak editoryal deneyimimi geliştirdim. Özellikle yaşam haberlerini yakından takip ediyor ve okuyucularla buluşturuyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın