Görüş Bildir
Haberler
Aslında Hangi Takımlısın?

Aslında Hangi Takımlısın?

Osman Avcı
01.09.2014 - 18:17 Son Güncelleme: 15.09.2020 - 20:46

Herkesin gönlünde bir takım vardır. Ama aslında ruhunun hangi takıma ait olduğunu merak ediyorsan bu testi çözmelisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi tip bir takımı desteklersin?

2. İngiltere'den bir takım seç!

3. Peki ya en nefret ettiğin takım hangisi?

4. Tuttuğun takıma teknik direktör olduğunu düşün, ilk önce hangi mevkiye transfer yaparsın?

5. Peki ya, o takımı hangi sistemde oynatırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir futbol efsanesi seç!

7. Takımın bu sene şampiyon olamadı. Hangi bahane limanına sığınacaksın peki?

8. Hangi kurtarış?

9. Dakika 90+3, maç berabere. Çok da kritik bir maç; 3 puana deli gibi ihtiyacınız var. Sizin kazma forvet boş kaleye kaçırdı. Bu durumda duygularını ifade etmek için bir emoji seç!

"Fenerbahçe" çıktı!

"Fenerbahçe" çıktı!

Sen bu memleketin açık ara en büyük takımını tutuyorsun. Takımın oldukça çalkantılı olsa da, senelerce düştüğü yerden kalkmasını bildi ve düşmanlarına avucunu yalattı. Bazen kötü adamları, yöneticileri görse de baki kalan hep Fenerbahçe. Eee sonuçta Can'ların, Lefter'lerin, Alex'lerin takımı Fenerbahçe. Mazisinde de bir tarih yatar, Ata'nın takımıdır çünkü! Kısaca bir yaşam biçimidir sapsarı Kanarya!

"Galatasaray" çıktı!

"Galatasaray" çıktı!

Sen Türkiye'nin en başarılı takımını tutuyorsun. Az tarih bilip, objektif olabilenler bunu anlar. Ancak senin Cimbom'u tutmanı sebebi bu başarı değil tabii ki; Galatasaray'ın saygı duyulacak bir kültüre sahip olması. Dürüsttür, hileye hurdaya girmez ve en önemlisi gençlerin potansiyeline güvenir, inkar edenlere 2000 ruhunu, Arda'yı, Semih'i itinayla hatırlatınız, ey Nevizade gecelerinin insanı!

"Beşiktaş" çıktı!

"Beşiktaş" çıktı!

Sen ölümüne sevinçlerin insanı olduğun için Beşiktaş'ı tutman oldukça doğal. Takım başarısızmış, rakiplerinden de hem maddi hem de kupa anlamında geride kalmış falan filan senin için sadece laf. Sen bu takımı bunun için sevmedin ki zaten. Ne tüpçünün ayak oyunları, ne 'bağzı şeyler', ne de musalla taşı korkutmaz sizleri. Çünkü sen Çarşı'sın, sen Seba'nın çocuğusun, ve dahi sen FEDA'sın!..

"Trabzonspor" çıktı!

"Trabzonspor" çıktı!

Sana her yer 61 Trabzon. Sinirlisin, agresifsin ama bir o kadar da altın kalplisin. Bir de bu kadar sinirli olmanda çok geçerli sebeplerin var. Haksızlığa gelemiyorsun bir kere ve ne yazık ki haksızlıklar hep senin başına geliyor. İstanbul'un takımları ya şampiyonluğunu elinden alıyor ya da en değerli topçularını. Ama olsun senin için Trabzon bir sevda, Karadeniz gibi inatçı olduğun için de bu sevdadan vazgeçmek yok uşağum :)

"Bursaspor" çıktı!

"Bursaspor" çıktı!

4 büyüklermiş pehh! Tek büyük var, o da Bursaspor. 2010'da kanıtlandı bu ve 4 büyüklerin büyüsü bozuldu, 1-2 seneye aynısı olabilir. Ama bunlar olmasaydı bile, sen yine Bursaspor'u tutardın. Öncelikle 3 büyükleri tutmak hem çok kilşe, hem de işin kolayına kaçmak. Olay, kendi şehrini takımını tutmak. Kendi şehrinin takımının Bursa olmasıysa Bonus. Velhasılı kelam 'Saldır Texas, kupalar senindir!..'

"Gençlerbirliği" çıktı!

"Gençlerbirliği" çıktı!

Öncelikle sen Ankara gibi insansın vesselam. Ankara başka yere benzemez: Kalenderdir, eğitimlidir, saygılıdır ve en önemlisi hain değildir. Gençler de bu ruhu en iyi yansıtan takım. Aynı İstanbullunun Ankara'ya gelip kuyruğunu sıkıştırıp gitmesi gibi, yıllar yılı İstanbul tayfayı 19 Mayıs'ın çimlerine gömdüğünüz vakidir. Hal böyleyken, bilmiyoruz Gençler'den başka tutulacak takım var mı? Kısaca milletin tribününden sayko çıkar, sizin tribündense KPSS birincisi :)

"Ankaragücü" çıktı!

"Ankaragücü" çıktı!

Tık tık.. Kim o? Öcü! Ankaragücü lay lay lay!.. Yıllar yılı en benim diyen takımın kapısını öcü misali çalan Ankaragücünün taraftarısın sen. Tribün fark etmez, ister Anti-x olsun; ister Gecekondu. Önemli olan maçtan sonra, istasyonda, zincirlerle sopalarla beklemektir. Bunun adıysa asla şiddet değil; yıllar yılı sizleri parasıyla ezmeye çalışanlara 'ben buradayım' demektir. Durum buyken, isterse Ankaragücü 20. lige düşsün, laf u güzaf!..

"Adana Demirspor" çıktı!

"Adana Demirspor" çıktı!

Sen belki de dünyanın en cefakar takımının taraftarısın (size yaklaşan bir takım var, o da olsa olsa Livorno olur, belki biraz St. Pauli). İşçinin takımıdır çünkü, emekçinin, elleri emekten nasır olmuşların. Demirspor'un taraftarı oturmaya gelmez, rahmetlik Bekir Çınar'ın takımıdır çünkü. Futbol dünyasına sermaye hakim olsa da, problem yok amatöre düşsün desteklersin Adana'nın TEK takımını. Çünkü sen şimşek gibi bir şimşeksin!

"Sivasspor" çıktı!

"Sivasspor" çıktı!

Senin takımın, aslında Türkiye'nin en çok taraftarı olan takımı Sivaspor. Evet bu doğru, en çok taraftarı olan takım; ne FB, ne GS, ne de BJK. Sanılanın aksine Yiğidoların başşehri Sivas değil, İstanbul'dur çünkü. Bu yüzden çoğu kişinin hep ikinci takımı olmuştur Sivas. Mis gibi de takım: Carlos başta, hücum hattı ise tam bir yıkım ekibi. Deplasmanı zor, havası buz, ayazı ayaz haa!.. Haydi Yiğidolar, hedef bu sene ŞL!

"Göztepe" çıktı!

"Göztepe" çıktı!

3 büyükleri koca statta azınlık durumuna düşürebilen tek takım olma özelliğindeki, İzmir'in en afili takımı olan Göztepe'nin taraftarısın sen. Eski şaşaalı günler uzak olsa da, hep destek; tam destek düsturundan dönmüyorsun. Zaten o eski güzel günler geri gelecektir ve kuytu köşelerden geri dönülecektir! Ya Basta Viva Göztepe!

"Karşıyaka" çıktı!

"Karşıyaka" çıktı!

Sen İzmir'in en iyi takımının taraftarısın. Gözü çıkasıcalardan farklısın bir kere; çünkü sen 35.5'sin. Ayrıca Karşıyaka komple bir takım, sadece futbol değil, tam bir spor kulübüdür. Karşıyaka'nın isminin geçtiği yerde, zaten gururlanmamak elde değil. Kısaca kaf kaf kaf, sin sin sin, kaf sin, kaf sin, kaf sin, kaf!..

"Eskişehirspor" çıktı!

"Eskişehirspor" çıktı!

Başka tutulacak bir takım olmadığı için, sen, pek tabii ki Es Es'in taraftarısın. Zaten bu ülkede 3 ya da 4 büyükler yok, tek büyük var o da Eskişehirspor. Öncelikle senin şehrinin takımı Es Es. Bunun yanında Bandosuyla, zarif taraftarıyla, zeki tezahüratlarıyla futboldan keyif alma sebebi. Es Es deyince içinde kıpırdanmalar oluyorsa doğru yerdesin kısaca, ey en zarif taraftar!

Avrupa liglerinde yeni sezonlar başlıyor! Futbolseverler bu keyfi Ruffles’la birlikte evlerinde yaşıyor!

Avrupa liglerinde yeni sezonlar başlıyor! Futbolseverler bu keyfi Ruffles’la birlikte evlerinde yaşıyor!

Maçlar seyircisiz oynansa da tribünler evde doluyor!

Sen de aç bi' maç, Ruffles'la dalgana bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda