Görüş Bildir
Haberler
Arsenal - Galatasaray Maçı İçin Yazılmış En İyi 10 Köşe Yazısı

Arsenal - Galatasaray Maçı İçin Yazılmış En İyi 10 Köşe Yazısı

Fatih
02.10.2014 - 03:01

Utaka değil Welbeck - Mert Aydın

Teknik direktörler zaman zaman dizilişte değişiklik yaparlar. Sakatlıklar ve formsuzlukları neden olabilir buna.

Ama eldeki stoper sayısı belliyken 3 stoperle oynamaya çalışmak, hele bunu Arsenal deplasmanında yapmaya çalışmak intiharla eşanlamlı.

Devamı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Invenzione - Güntekin Onay

İyi bir G.Saraylı, aynı zamanda G.Saray liseli olan eşimle birlikte izledik maçı Londra’da. 2-0’dan sonra sordu: “Bu savunma kurgusu ile ve önlerinde Sneijder ile G.Saray çok zor anlar yaşar diye az önce konuşuyordunuz. Öyle de oldu. Sizler bunu görüyorsunuz da; nasıl oluyor İtalyan Milli Takımı teknik direktörlüğü yapmış birisi bunu düşünemez?” dedi. Anlam veremiyordu. Cevap veremedim. Çünkü bilemiyor ve göremiyor olamazdı.

Devamı...

Geç yerleşip güç yerleşmek - Ali Ece

Arsenal’e karşı deplasmanda oynarken yapmanız gereken 3 olmazsa olmaz şeyden ilki doğru yerleşmek. 2.si ise pozisyonlarda geç kalmamak. Galatasaray ilk yediği golde iki olmazsa olmazın tam tersini yaptı.

Devamı...

İşgüzar Prandelli - Mehmet Demirkol

Son üç yıldaki ideal orta sahasından iki oyuncuyu dışarıda bırakmış bir takım. Selçuk hiç yok. Ama asıl önemlisi Melo’nun durumu. Savunmanın göbeğini tek başına tutuyor. Hayır Sivas maçındaki gibi sarkık libero değil. Çizgi halinde dizilmiş bir 5’li savunmanın göbeğinde 20 metrenin kontrolü onda. Ancak asıl trajik olan Veysel önde yakalandığı ve geri dönemediği için Chedjou’nun neredeyse sağ bek oluşu.

Devamı...

Florya ekolü mazi olmuş! - Okay Karacan

Sezonun başlamasına birkaç gün kala eski M.United menajeri David Moyes, uçaktan inip bir akşam yemeği yemiş, ayrılmıştı İstanbul’dan. Havada temas kurulmuştu belli ki! Gel bir konuşalım, belki sana takımı veririz mealinde olduğunu tahmin etmek güç değil! İngiliz ekolü pas geçti!

Devamı...

Çok kolay teslim oldu - Rıdvan Dilmen

Soruyla başlayalım: Forma renkleri Arsenal'le aynı olan Sivas'ın forvetinde Welbeck orta sahasında da Cazorla oynasa idi dünkü skor cuma akşamı Türk Telekom Arena'da olabilirdi.

Devamı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

3-5-2 rezaleti - Levent Tüzemen

Galatasaray Avrupa'da zaferlerini hep cesur oynayarak, rakipten korkmayarak kazanmıştır. Kaybettiği maçlarda bile asla teslimiyetçi bir ruh sergilememiştir. Çökmüş İtalyan futbolunun zihinsel olarak tükenmiş ama kendilerini kaf dağında gören İtalyan hocalar yüzünden G.Saray Avrupa'da uzun aradan sonra Terim'le yeniden yakaladığı 'Avrupalı ruhunu' kaybediyor.

Devamı...

Prandelli rezaleti - Aziz Üstel

Başkan Ünal Aysal'a bir sorum var. 'Siz futboldan anlamadığınızı söylediniz. Seçildiğiniz ilk gün yaptığınız basın toplantısında 'ben futboldan anlamıyorum. Ama anlayanlardan oluşan bir kadro oluşturacağım' Futboldan anlamadığınız öylesine belli ki, yanınıza futboldan anlayanları almadığınız da aşikar.

Devamı...

İki Sneijder lazım - Mustafa Sapmaz

Prandelli bir an önce karar vermeli! Eğer takımını kara bulutlardan güneşli günlere yeni sisteminin (3-5-2) götüreceğine inanıyorsa bu yenilgiye rağmen sisteminden asla vazgeçmemeli. Yok bu denemesinin sonuç vermeyeceğine ikna olduysa öyleyse ilk maçtan itibaren oynayacağı sistem neyse onda ısrar etmeli.

Devamı...

Ne çektin be... - Feyyaz Uçar

Galatasaray’ın defans dizilişini görünce anladık ki Melo yine üçlü çektirecek. Maçtan sonra olmasını dilerdik ama daha devre olmadan üçlüyü çektik. Allah çektirmesin diyeceğiz, lâkin hocamız Prandelli bu ızdırabı bize daha çoook çektirecek gibi.

Devamı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0