article/comments
article/share
google-g-white cross-white onedio-o-white
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin plus-blue

Söz konusu düğün dernek olunca eşimiz benzerimiz yok desek abartmış olmayız. Davullar, zurnalar, saatlerce pistte halaylar, oyun havaları… Bunlara ek olarak tabii bir de davetli sayılarımızla dikkat çekiyoruz. Bölgeden bölgeye değişkenlik gösterse de kimi düğünlerde 600-700 davetli sayılarını gördüğümüz de oluyor. Ancak şimdilerde evlenen çiftler artık tercihlerini daha sade düğünlerden yana kullanabiliyor. Hatta yalnızca nikah ve ardından minik bir kutlama yapmak epey revaçta. 

Şimdiyse Almanya’da evlenen Türk bir kadının paylaşımıyla karşınızdayız. Güzel gelinimizin, Türkiye’nin aksine Almanya’daki düğünlerin nasıl olduğunu anlattığı videosu viral oldu. Farklılıklar arasında dikkat çeken birkaç detay vardı. Gelin birlikte öğrenelim. Bakalım siz hangisini daha çok seveceksiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Almanya’daki düğününden kesitleri bir araya getiren gelin, “Bana ilginç gelen şeyler” notuyla paylaşımı yapmıştı.

Almanya’daki düğününden kesitleri bir araya getiren gelin, “Bana ilginç gelen şeyler” notuyla paylaşımı yapmıştı.

Almanya’da önce resmi nikah kıyıldığını, ardından da açık büfe ya da yemekli bir etkinlik yapıldığını dile getirerek sözlerine başladı.

Müziğin sesinin kısık olduğunu ve etkinliğin sohbet odaklı geçtiğini de ekleyerek takı töreni olmadığını söyledi.

Müziğin sesinin kısık olduğunu ve etkinliğin sohbet odaklı geçtiğini de ekleyerek takı töreni olmadığını söyledi.

Takı töreni yerine davetliler zarf içerisinde para ya da hediye çeki veriyordu. Davetli konusuna gelinceyse kendi düğününün 20 kişilik olduğunu, diğer düğünlerinse maksimum 50-100 kişilik olduğunu anlattı.

İşte detaylar 👇

👇

👇

👇

👇
İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
2023 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldum. İçerik üretmeye ve dijital yayıncılığa olan ilgimle medya sektöründeki yolculuğuma 2022 yılında Onedio’da başladım. Bu süreçte farklı kategorilerde içerikler hazırlayarak editoryal deneyimimi geliştirdim. Özellikle televizyon ve magazin dünyasını yakından takip ediyor; dizi, sinema ve TV sektöründeki gelişmeleri okuyucularla buluşturuyorum. Yeni projeler, oyuncu transferleri, setlerden gelen haberler, reyting sonuçları ve kulis bilgileri üzerine içerikler üretirken, magazin gündeminde öne çıkan açıklamaları, sosyal medyada konuşulan olayları ve ünlü isimlerle ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın