Dün gerçekleşen yerel seçimde pek çok yerde sandıktan şaşırtıcı sonuçlar çıktı. Bunlardan biri de yönetimin Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçtiği Adıyam oldu.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Geçtiğimiz yıl depremden kısa bir süre sonra gerçekleşen genel seçimlerin ardından deprem bölgelerinde davul zurnayla kutlama yapılmış, bu durum tepki çekmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan kutlama yapmak için toplananlara "Bir sene önce her şeyimizi kaybettik. Yasımız var. Biz davul zurna çalmayacağız. Onlardan bir farkımız kalmaz." diyerek uyarıda bulundu.

İşte o anlar;
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Kocaeli Üniversitesi, Sahne Sanatları Bölümü, Dramatik Yazarlık Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldum. Yazma uğraşının her alanında kendimi geliştirmeye çalışırken, değişen dünya ile birlikte yazdıklarımla internet ortamında da yerimi aldım.
2017 yılında Onedio ailesine dahil oldum ve o günden beri çeşitli kategorilerimizde içerik ürettim. Son yıllarda ise sosyal medyada viral olmuş pek çok türde videoyu sizlerle buluşturuyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın