Görüş Bildir
Haberler
Adil Karaismailoğlu Kimdir? Adil Karaismailoğlu Nereli, Evli mi? Adil Karaismailoğlu Neden Gündemde?

Adil Karaismailoğlu Kimdir? Adil Karaismailoğlu Nereli, Evli mi? Adil Karaismailoğlu Neden Gündemde?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Açılışı yapılacak olan Rize-Artvin Havalimanı hakkında yaptığı konuşma ile yeniden gündem oldu. Haber kanallarında bakan Adil Karaismailoğlu'nu görenler arama motorlarına yöneldi. Karaismailoğlu'nun kim olduğu ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Adil Karaismailoğlu kimdir? Adil Karaismailoğlu nereli, evli mi? Adil Karaismailoğlu neden gündemde? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adil Karaismailoğlu Neden Gündemde?

Adil Karaismailoğlu Neden Gündemde?

Deniz üzerine doldurma işlemi yapılarak inşa edilen Ordu-Giresun havalimanının ardından Rize-Artvin Havalimanı'da hizmete açılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı '20 yıl öncesinden farklı bir Türkiye var artık. Bütün dünyanın gıpta ile baktığı ve yapılamaz denilen, hayal edilen, düşünülen bütün projeleri bir bir gerçekleştiriyoruz. Güçlü bir kadro ve güçlü bir Türkiye'nin bir taşında emeğimiz olmasının haklı gururunu arkadaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Denize dolgu havalimanı dünyada sayılı projelerden biri' açıklaması nedeniyle gündem oldu.

Adil Karaismailoğlu Kimdir?

Adil Karaismailoğlu Kimdir?

Trabzon'da dünyaya gelen Adil Karaismailoğlu 19 Mayıs 1969'da doğmuştur. Üniversite eğitimi için Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni (KATÜ) kazanmış ve Makine Mühendisliği bölümü okumuştur. Ardından Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüksek lisans yapan Karaismailoğlu, Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi eğitimi almıştır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü biriminde 1995 yılında görev başına geçen Adil Karaismailoğlu,1998 yılında İETT Genel Müdürlüğünün bünyesindeki çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Adil Karaismailoğlu Ne İş Yapıyor?

Adil Karaismailoğlu Ne İş Yapıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcılığı pozisyonuna 26 Nisan 2018 tarihinde gelen Adil Karaismailoğlu, 28 Haziran 2019’da görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

28 Mart 2020 tarihinden bu yana Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak görev yapmaktadır.

Adil Karaismailoğlu Evli mi?

Adil Karaismailoğlu Evli mi?

52 yaşındaki Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu evlidir. Karaismailoğlu'nun 2 çocuğu olduğu biliniyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın