Görüş Bildir
Haberler
Abdülkadir Selvi Kimdir, Kaç Yaşında? Abdülkadir Selvi'nin Mesleği Ne?

Abdülkadir Selvi Kimdir, Kaç Yaşında? Abdülkadir Selvi'nin Mesleği Ne?

Elif Ateş
06.05.2022 - 18:09

Hürriyet Gazetesi'nde ki yazıları ile gündeme gelen Abdülkadir Selvi, bugüne kadar çeşitli gazetelerde ve haber kanallarında çalıştı. Kariyeri boyunca kendini pek çok alanda geliştiren Abdülkadir Selvi, siyasetle de oldukça ilgileniyor. Abdülkadir Selvi'nin yazıları bazıları tarafından sevilirken bazıları tarafından da eleştiriliyor. Birçok kişi Abdülkadir Selvi'nin hayatını merak ediyor. Peki Abdülkadir Selvi kimdir, kaç yaşında? Abdülkadir Selvi'nin mesleği nedir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Abdülkadir Selvi Kimdir, Kaç Yaşında?

Abdülkadir Selvi Kimdir, Kaç Yaşında?

58 yaşında olan Abdülkadir Selvi, 1964 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. Fatma Kaya isminde bir ablası bulunuyor. Liseyi bitirene kadar Sivas'ta yaşadı, daha sonra ise Gazi Üniversitesi'nde Metalurji bölümünde okumak için Ankara'ya gitti. Öğrencilik yıllarında çeşitli gazete ve dergilerde çalıştı.

Abdülkadir Selvi, evli ve Büşra Selvi adında bir kızı bulunuyor.

Abdülkadir Selvi'nin Mesleği Ne?

Abdülkadir Selvi'nin Mesleği Ne?

Abdülkadir Selvi, Yeni Asya ve Yeni Nesil gazetelerinde bir süre çalıştı. Daha sonra, HBB TV'de muhabirlik yaptı. HBB TV'de Politika Gündemi adlı programı sunan Abdülkadir Selvi, bir süre sonra TGRT' Ankara Haber Müdürü olarak çalıştı. Yeni Şafak Gazetesi'nde haber müdürlüğü yaptı. 2016 yılından beri Hürriyet Gazetesi'nde çalışıyor.

Abdülkadir Selvi, gazeteciliğinin yanında köşe yazarlığı da yapıyor. Aynı zamanda 3 kitabı bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın